8.5.2016

Anders on hottis!


En todellakaan tarvitse enempää kynsilakkoja kuin mitä mulla jo on. Jos totta puhutaan, paljon vähemmänkin riittäis! Mutta kerran kävi niin että kävelin Make Up Storen liikkeeseen sisään ja tyyliin ekoja asiaoita mitä kuulin oli "kynsilakat on 2,50!" joten päätin hetkessä vihdoinkin ostaa sen yhden. Tiedättekö, sen yhden sävyn joka tavallaan houkuttaa mutta toisaalta et oo ihan varma, tuleeko sittenkään käytettyä... mutta on silti aika ihana. Mutta naurettavaan hintaan 2,50€ en epäröinyt hetkeäkään!

Tavallaan se oli kohtalo - pari minuuttia sen jälkeen kun tummansininen glitterilakka Anders oli turvassa ostoskassissani, kynsilakkojen hinnat palasi yllättäen kassakoneella normaaleiksi. (Tai noh, ovat alennuksessa edelleen, mutta ovat 7,50€, n. puoleen hintaan normaalista!) Eli kyseessä oli jokin hetkellinen virhe systeemissä. Mutta haha, ehdinpäs! Ja lakkakin osoittautui upeaksi.


En ole sinisten lakkojen suurin ystävä mutta tämä on minusta jotenkin lumoava!

Kahdella kerroksella pinnasta tulee tasaisen värinen ja superkiiltävä. Glitterihippuset herää eloon valonsäteistä, himmeässä valaistuksessa lakka näyttää lähes mustalta.

Auringossa tämä näyttää niin kauniilta, kuin jalokivipölyltä kynsillä!


Millaisia heräteostoksia oot tehnyt viime aikoina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!