3.5.2016

Dot-dot-dot part II. Feikkipisamia


Joo, olen todellakin innostunut täplistä ja pilkuista :) Kokeilin jopa nyt niin trendikkäitä feikkipisamia!

Ihoni on luonnostaan vaalea ja on säilynyt vaaleana, kiitos antaumuksellisen auringolta suojautumisen. Vaikeaa sanoa, miltä se näyttäisi jos en käyttäisi päivittäin aurinkosuojaa, alkukeväästä pitkälle syksyyn se on SPF50+, talvella höllennän hieman ja yleensä tyydyn kertoimeen 25-30.


Nyt kuitenkin huvikseni kokeilin, miltä näyttäisin pisamaisena. Tein kevyen pohjan (It Cosmetics CC+ on tähän todella hyvä tuote) ja sitten piirtelin iholle pienempiä ja hiukan isompia pilkkuja aika lailla randomisti ympäri nassua. Käytin tähän Make Up Storen kulmapalettia Premium Tri Brow sävyssä Blonde jossa on voidemainen väri ja kaksi erisävyistä puuterimaista - halusin mahdollisimman luonnollisen näköisiä pisamia. Aidothan ovat epäsäännöllisen muotoisia ja saattavat olla myös keskenään erivärisiä, osa tummempia ja osa vaaleampia.

Poskiin hentoa vaaleanpunaista poskipunaa Chanel Tumulte ja kulmiin kulmapomadaa Anastasia Dipbrow Pomade sävyssä Taupe. Taupe on viileähkö ja ei kovin tumma, tykkään siitä tosi paljon.


Nenänpäähän vielä irtopuuteria, MUFEn HD-irtopuuteri on ollut viime aikoina taas kovassa käytössä mulla. Ripsiin IsaDoran ruskeanmustaa ripsaria ja huuliin sävytettyä huulirasvaa, tässä on suojakerroin 15.
Luonnonkiharat hiukset saivat lisäboostia kun kiharsin random-tekniikalla sieltä täältä mun kiharrintikulla. Tykkään käyttää sauvamaista kiharrinta kun sillä mielestäni tulee aina ihan parhaat kiehkurat!Järkeilin että kiharat ja pisamat sopii hyvin yhteen :)

Muutama mun asiakas on ollut ihan shokissa kun kerroin että heidän pisamaiset ihot ovat nyt kauneustrendi. Kun ovat tottuneet siihen että pisamia piilotellaan ja yritetään kaikin konstein saada ihosta mahdollisimman tasavärinen. Minusta taas pisamat ovat usein tosi hurmaavan näköisiä! Mutta joo, taitaa olla taas kerran kyse siitä, että haluaa sellaista mitä itsellä ei oo :D

Mitäs sielläpäin, onko sulla pisamia? Ja piilotteletko niitä vai annatko näkyä?4 kommenttia:

 1. Ei ole, mutta haluaisin että olisi :( Niin se yleensä menee, ihminen haluaisi itselleen juuri sitä, mitä hänellä ei luonnostaan ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki haluaisin että olisi... Ainakin aina välillä jos vaikka näen tosi söpön tytön jolla on pisamia, sit oon että "aaaawww!" ja hetken oon haikeana :D

   Poista
 2. Minulla on pisamia. Nuorena ne oli kivoja ja tykkäsin niistä ja sain niistä kehujakin jopa. Pojat ja miehet tuntui niistä tykkäävän ja pitävän niitä söpöinä. ;-)

  Nyt yli nelikymppisenä ne on muuttuneet vähän sellaisiksi läiskämäisiksi, ikään kuin levinneet. Aikuisiän aknen myötä kasvot ovat kirjavoituneet ja arpeutuneet ja siellä kaiken sekamelskan keskellä pisamat ovat nykyään vain osa sotkua. :-( Talvella ne haalistuu mutta sitten kesällä taas vahvistuvat ja tulevat enemmän esille. Harmittaa kyllä todella paljon, että nyt ne pisamat menee ihan hukkaan. :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sitä tulee iän myötä naamaan kaikenlaista kirjavuutta ja epätasaisuuksia, oivoi :/ Pelkään että mulle pamahtaa viel aikuisiän akne jossain vaiheessa, suvussa sitä on näkynyt. Onko muuten sun pisamien koko/määrä muuttunut huomattavasti esim. raskauden myötä vai onko se ollut vain sellainen salakavalasti pikkuhiljaa etenevä prosessi?

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!