20.5.2016

Meikkigurun inspiroima silmämeikki


Edellisessä postauksessa kerroin mun viikonlopusta Helsinki Make Up Event-tapahtumassa ja kansainvälisen meikkitaiteilijastaran Denis Kartashevin workshopeista. Hänen työtapa ja opetukset tekivät  minuun suuren vaikutuksen, oli paljon asioita, mitä hän tekee ihan omalla tyylillä enkä ole nähnyt muilla vastaavaa. Workshopissa en päässyt itse tekemään meikkiä joten heti kun pääsin kotiin, halusin kokeilla jotakin vastaavaa, kun gurun luento ja demot oli vielä tuoreessa muistissa :)

Tällainen siitä tuli.


Tähtimeikkaaja kehotti käyttämään rohkeasti värejä. Värejä, ei mustaa. Hänen tekemissä meikeissä mustaa oli vain ripsiväri. Noudatin tätä linjaa itsekin. Ei-musta kissamainen rajaus on hauskempi versio klassikosta.

Kartashev puhui paljon myös erilaisten tekstuurien yhdistämisestä. Mattaa, satiinipintaa, metallinhohdetta, hologrammia ja glitteriä hänen mukaan voi ja pitääkin yhdistella samassa meikissä. Pidän itsekin erilaisten pintojen yhdistelmistä.

Lisäksi mestari julisti vahvat kontrastit jo vähän vanhanaikaiseksi jipoksi. Eli ei niinkään hyvin vaaleaa ja hyvin tummaa samaan meikkiin vaan pienempiä tummuusaste-eroja. Vaalean ja tumman taistelun sijaan kontrastit luodaan erilaisilla tekstuureilla - esim. mattaisenpaa luomivakoon, kiiltävää luomelle. Mutta vahvoja tummuuseroja meikissä ei ole.

Lisäksi modernissa meikissä saa mielellään olla sekä viileitä että lämpimiä sävyjä. Se tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisemman.

Täytyy myöntää että tykkäsin tästä värikkäästä riikinkukkomeikistä tosi paljon! Käytin pääosin Sleekin palettia Enchanted Forest. Kultainen kynä on MUS Czar, Vihreä kynä sisärajauksissa Yves Rocher 10 Eucalyptus ja violetti kynä Zoeva Regency. Näissä kaikissa kynissä on samankaltainen, pigmenttinen mutta hyvin pysyvä koostumus.

Pinkki sävy silmän sisäkulmassa on Chanelin poskipuna Ultra Rose.

Yläluomella hiukan glitteriä, MUS Multi.

Mistä sinä saat inspiraatiota meikkileikkeihin?

4 kommenttia:

 1. Ihailen todella sinun silmämeikkejäsi. Ne on aina kerrassaan upeita ja todella taidokkaasti tehty niin kuin tälläkin kertaa. Värit on kirjaimellisesti silmiä hiveleviä!

  Aurinkoista viikonloppua��

  T. Sari BP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos valtavan paljon! Tuli niin hyvä mieli :) Kiitos! Ihanaa sunnuntaita sinulle!

   Poista
 2. Onpa hieno..! En ole vielä ehtinyt lukea edellistä postaustasi, teen sen sitten ajan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla oikein sormet syyhysi kokeilla jotakin värikästä ja kreisiä sen venäläisen meikkaajan workshopin jälkeen :D

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!