27.5.2016

MUS Lip Gloss Velvet Cashmere

Olen odottanut Make Up Storen nestemäisiä mattapunia aina siitä lähtien kun ekan kerran kuulin tämän tuotteen lanseeraamisesta joskus viime syyskuussa. Kauan se kesti mutta kolme Lip Gloss Velvet-sävyä ilmestyi vihdoin myyntiin huhtikuun puolessavälissä!
 

Kokeilin ja ihastuin! Ostin kaksi sävyä, lähes neonkirkkaan pinkin Angora (swatch-kuvassa ylimpänä) ja säyseämmän, murretun sävyn Cashmere (kuvassa alimpana).


Tuotteen nimi on "Lip Gloss Velvet" mutta kyse ei ole huulikiillosta. Pakkaus toki muistuttaa tavallista huulikiiltopakkausta - mustaa muovia ja applikaattori korkissa - mutta koostumus on täyteläistä ja kermaista, peittävää huulipunaa.

Korkki on muuten päällystetty jollakin samettisella, pehmellä aineella. "Velvet", todellakin :D Ainakin siitä saa hyvän otteen.

 Applikaattori on aika pienikokoinen, siihen ei tartu liikaa huulipunaa ja minusta sillä saa kätevästi levitettyä punan huulille. Itse en ole kaivannut avuksi erillistä sivellintä.


Huulipunan koostumus on ihana! Se on pigmenttinen ja peittää huulten oman värin kokonaan jo ohuena kerroksena. Huulipuna levittyy kauniisti kermaisena, miellyttävän kevyenä. Hetken kuluttua levityksen jälkeen se asettuu huulille samettisen mattaisena. Tästä mattaisuudesta huolimatta ei ole sellaista tunnetta, etä huulilla ois kerros maalia! (Esim. Nyxin nestemäinen mattapuna on huomattavasti enemmän "huulimaali".) Koostumus ei ole liian kuiva, puna ei muuta huulia ryppyisiksi rusinoiksi päivän mittaan eikä murustele pois.

Puna pysyy hyvin ja kestää jopa kevyttä pussailua sotkematta!

Punassa on tuoksua, sellainen hajuvesimäinen vivahde. Ei minun suosikki (tykkään tuoksuttomista huulipunista enemmän) mutta onneksi ei niin vahva että käyttöä haittaisi.

Cashmere on lyhyessä ajassa vaivihkaa uinut mun luottosävyksi arkeen. Väri on niin hyvä! Olin pettynyt kun näitä mattapunia tuli vain kolme (kolme!) sävyä, odotin/haluaisin paljon enemmän. Mutta kolmesta kaksi on just eikä melkein, erilaisia mutta molemmat omalla tavalla niin kauniita. (Se kolmas on mulle liian lämmin ja oranssinruskea mutta tosi kiva sävy kans.)


Cashmere on tummahko, murrettu roosa. Tummempi kuin mun huulten oma väri mutta niin pehmeä ja jotenkin luonnollinen sävy, tuntuu että se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Huomasin että sävy on vaikea kuvata, tuntuu että se on joka kuvassa vähän erilainen. Minusta se näyttää eniten "itseltään" ryhmäswatch-kuvassa ja kokomeikkikuvissa.Tässä vielä vaaleanpunaisen tukan viimeisiä päiviä :) Yhdistin tässä arkimeikissä Cashmeren kullan- ja ruskeansävyiseen silmämeikkiin.


Luomilla on sävyjä Zoevan paletista Naturally Yours. Ihana, ihana paletti! Välillä unohdan sen mutta aina palaan uudelleen! Laadukkaita luomivärejä ja kivoja helppoja sävyjä arkeen. Paletista löytyy oma postaus täältä ja olen myös valinnut sen mun "vuoden parhaat tuotteet" -listalle.

Alaluomen sisärajauksena mustanpunainen Chanel kajal nro 17 Rouge Noir.

Tässä vielä ryhmäkuva meikin tuotteista.


Mitä mieltä mattahuulipunista? Miltä merkiltä löytyy sun suosikki?

Lip Gloss Velvet on Suomessa n. 26€/kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!