24.5.2016

Uutta väriä tukkaan!


Täräytin, oikeastaan kovin pitkään empimättä, hiuksiini uuden värin! Hei-hei pinkki tukka!

Vaaleanpunainen kausi kesti mulla muutaman kuukauden verran ja alkoi olla jo muutoksen aika. Rakastin vaaleanpunaisia hiuksia ja uskon että joku kerta vielä uudestaan palaan siihen sävyyn! Mutta nyt teki mieli vaihtelua.

Vaaleanpunaisen tein niin että blondasin tukkani värinpoistoaineen avulla mahd. vaaleaksi ja levitin sitten hiuksiin suoravärejä, erilaisia vaaleanpunaisen sävyjä - räväkämpää ja vahavempaa pinkkiä tyveen, pidemmällä vaikutusajalla, hennompia ja pehmeämpiä vaaleanpunaisia latvoihin, hieman lyhyemmällä vaikutusajalla. Pesujen myötä pinkki haalistui aika voimakkaasti mutta minusta se oli oikeastaan aika makean näköinen hailakampanakin :)


Vaaleanpunainen näytti minusta hauskalta myös tummien juurien kera mutta teki mieli jo jotain uutta!

Blondin kautta onneen siis! Levitin värinpoistoainetta tummien juurien päälle ja ihan vaikutusajan loppupuolella myös vaaleanpunaisten latvojen päälle. Huuhtelun jälkeen tukka oli haaleahko vaaleankeltainen :) Liekö kookosölymuhittelujen ansiota mutta tämäkään blondaus ei aiheuttanut hiusten katkeilua tai tippumista.


Alunperin mulla oli tarkoitus värjätä hiukset viileällä, tuhkaan taittuvalla vaalealla sävyllä. Värikin oli valmiina kaapissa. Mutta viime tipassa pysähdyin. Jotenkin se kylmä vaalea ei nyt kuitenkaan tuntunut houkuttelevalta.


Tein täsmäiskun paikalliseen kampaamotukkuun ja palasin kotiin tämän tuotekasan kanssa. Kuten kuvasta huomaa, kylmä vaalea oli vaihtunut joksikin ihan muuksi!


Suurin osa tästä kasasta on värin ylläpitoon tarkoitettuja tuotteita. Aiemmasta kokemuksesta tiedän että valitsemani sävy ei tuu pysymään tukassani kovin pitkään ilman säännöllistä ylläpitoa sävyttävillä naamioilla. Ostinkin hiukan eri sävyjä varastoon vaihtelua tuomaan.

Itse väri on kuitenkin tämä: KC Color Luxima 34 Marigold. Kyseessä on ammoniakiton kiiltosävyte jota käytetään mietoon, 1,5% hapetteeseen sekoitettuna (sekoitussuhde yks kahteen).

Väri oli todella helppo ja miellyttävä käyttää: sekoitusastiassa iloisen värinen, ei haissut pahalle tai liian väkevälle ja vaikutusaika vain nopeat 15 min!

Suojakäsineet ovat tämän värin kanssa ihan must :) Mutta hiusrajoihin tai korviin väri ei oikeastaan tarttunut ollenkaan, hyvähyvä! (Vähän pelkäsin että jää komeat oranssit läikät ihoon mutta ei onneksi!)


Lopputulos näyttää nyt tältä.

Olen ihan supertyytyväinen! Ihan liekeissä tästä uudesta hiusväristä :) Se on kirkas, joo, mutta niin iloinen ja optimistinen. Tai ainakin mulle tuli heti jotenkin sellainen energinen, reipas olo. Huomasin että punapäänä juttelen enemmän, nauran ja hihitän enemmän ja olen muutenkin hiukan ulospäinsuuntautuneempi :D


Onko sulle käynyt niin, että hiusvärin tai -mallin muutoksen myötä myös käytös muuttuu? Suunnitteletko nyt jotain isoa muodonmuutosta? Millaista?


4 kommenttia:

 1. Kivan värin olet saanut aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensin mietin ruusukultaa tai kullansävyistä blondia jossa ois hiukan kuparia. Mutta sitten näin värikartasta Marigold-tupsun ja olin että "tämä se on!" :D Tässä värissä on kumman kotoisa olo!

   Poista
 2. Ihan mahtava blogi ja tyyli sulla. Miten en ole aiemmin sua löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos! :) Ihanaa että nyt löysit :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!