29.6.2016

Musta glitter, vaalea glitter


Meikkaaminen (ja kaikenlainen piirtely yleensäkin) rauhoittaa ja rentouttaa minua. Varsinkin jos ei ole tarkoituskaan lähteä minnekään valmiissa ehostuksessa, vaan saa meikata ihan vain omaksi iloksi. Tämän meikin väsäsin eräänä yönä kun en saanut unta.


Innostuin leikkimään glittereillä :) Itse meikki on hyvin yksinkertainen - vaaleaa liikkuvalla luomella, hieman tummempaa mattaa luomivaossa varjostuksena, hohtoa silmän sisäkulmaan ja vahva musta eyeliner. Käytin taas Sleek-palettia i-Divine A New Day sekä Artdecon pitkäkestoista tussi-eyelineria.

Sitten vain lisäsin vaaleaa beigekullan sävyssä hohtavaa glitteriä (H&M Glitter Dust Catherine Wheel) liikkuvalle luomelle sekä mustaa gliteriä silmän ulkokulmaan, luomivakoon ja alaluomelle(MUFE Glitters #10 mutta mun purkki on iäisyyden vanha, en tiedä, onko juuri tätä enää myynnissä).

Sitten vielä tehostin ulkokulmaa piirtelemällä rajauksen hännän suuntaisesti erikokoisia pilkkuja eyeliner-tussilla.

Mitä sinä teet jos et saa unta?

6 kommenttia:

 1. Hih miten hauska :) pysyikö musta glitter paikoillaan? Minulla on jonkinlaisia traumoja irtoglittereistä jotka menevät silmiin :D
  Jos minä en saa unta, luen kirjaa tai katson telkkaria. Kirja on yleensä takuuvarma väsyttäjä. Jos muu ei auta niin on noustava ylös ja puuhailtava jotain hiljaa että herra saa nukkua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän glitterin kiinnitykseen aina MUSin Mixing Liquid-nestettä, sillä pysyy pesuun asti kaikki :)

   Jos erehdyn lukemaan jotakin mielenkiintoista ennen nukkumaanmenoa, en malta nukahtaa ollenkaan! Sitten hups, kello on jo aamu :D

   Poista
 2. Oh! Upea meikki! Otan tästä kyllä inspiraatiota Tuska-meikkiin. Pakko kyllä vähän harjoitella etukäteen. Itse luen aina kirjaa, jos uni ei tule. Jos kaikki kirjat on lopussa, pyörin pimeässä talossa ympyrää ahdistuneena. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mses! :) Tämä on oikeasti tosi helppo meikki tehdä, glitterit vain normimeiningiltä päälle ja se on siinä! Mutta niillä saa hyvin näyttävyyttä just johonkin festarilookkiin :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!