27.7.2016

Make Up For Ever Aqua Liner High Precision Waterproof Eyeliner. Erittäin hyvä vaan onko täydellinen? Arvostelu ja pari meikkikuvaa


Raskaat luomet osaa olla oikea riesa! Ainakin ne on haaste rajausväreille. Mulla erityisesti silmän ulkokulmassa rajausvärit tahtoo joskus kulua, sottaantua ja levitä kun rajausväri ottaa kiinni luomipoimuun. Siksipä etsin aina sitä täydellistä, oikeasti pysyvää tuotetta rajauksiin.

Make Up For Ever Aqua Liner on tuote, mitä aika moni on suositellut kun kyselin kestävää ja pysyvää rajausväriä. Kun toukokuussa kävin Helsingissä maskeeraajien tapahtumassa, siellä oli eri merkkejä myymässä tuotteitaan, myös MUFElla oli oma koju. Ilahduin kun näin tämän rajausvärin siellä myynnissä (valikoima oli toki suppeampi mitä heidän liikkeessä) ja ostin sen samantien!


Samalla nappasin kaksi meikinpohjustajaa sarjasta Step 1 Skin Equalizer: Mattifying Primer ja Hydrating Primer. Näitä olen nyt kokeillut sekä omaan ihoon että muille.

Mutta palataanpa aiheeseen:Make Up For Ever Aqua Liner on pakattu simppeliin pitkulaiseen mustaan muovikuoreen. Väriä on 1,7ml.
MUFE lupaa että tämä on tarkka - high precision! Todellakin, tämän tussin kärki on ohuenohut ja sillä saa piirrettyä tarvittaessa ihan superohutta viivaa. Ihan paras kärki! Tykkään siitä todella paljon. Jämäkkä, ei venkuloi viivaa piirtäessä ja kahva on tarpeeksi pitkä ja kätevä, siitä saa hyvän otteen.
Aqua Liner on vedenkestävä. Todella ON vedenkestävä. Se tuntuu levitettäessä kuin jonkinlaiselta ohuen ohuelta muovikalvolta - päällystää ihon supermustalla, kiiltävällä värikerroksella.

Pysyvyys on erittäin hyvä. Mulla se pysyy normaalisti siihen asti, että pesen meikit illalla pois eikä leviä päivän mittaan yhtään. Sanoisin että tämä on ehdottomasti pitkäkestoisin ja pysyvin eyeliner, mitä olen käyttänyt. Putsaamiseen tarvitaan vedenkestävän silmämeikin poistoon tarkoitettua ainetta.


Yhtenä päivänä mulla valui ärsyttävästi koko ajan vettä toisen silmän ulkokulmasta (mistä tämä voi johtua?) ja pyyhin silmää jatkuvasti. Silloinkin eyeliner pysyi eikä lähtenyt liukenemaan pois kyynelnesteen mukana, mutta ulkokulmaan tuli pieni kuluma eyeliner-viivaan, kuin vanhaan muoviin - se mureni ja murusteli pois pikkuruisina palasina. Tämä "aukko" oli kuitenkin tosi helppo fiksata lisäämällä päälle lisää rajausväriä.

Superhyvästä tussikärjestä, superkestävästä tuloksesta ja erittäin mustasta väristä huolimatta mulla on pari syytä marmattaa. (Tiedän, mikään ei riitä mulle! :D )

Yksi on tämän eyelinerin jättämä kiiltävä musta jälki. Kiiltävä! Kiiltävä on oikein hyvä joskus, jossain meikeissä, mutta välillä haluan sellaista samettista, ihan mattaa mustaa. Tämä on kuitenkin muovimaisen kiiltävä, kuten kuvistakin näkee.

Toinen asia, mistä en tykkää, on se miten tämä eyeliner lähtee pois pesussa. Silmämeikinpoistoaineen vaikutuksesta se ei liukene pikkuhiljaa pois kuin muut meikit, vaan murustelee pois sellaisina kovina, pieninä murusina.

Vanulapulla  pyyhkimällä palaset saa iholta pois mutta pari kertaa olen saanut pikkumurusia silmään. Epämukavaa ja ärsyttävää. Huuhtelen aina lopuksi kasvot vedellä että saan kaikki "rajausmuovin" palat varmasti pois.

Itse asiassa mulla on ollut joskus vuosia sitten käytössä IsaDoran vedenkestävä eyeliner jossa oli tätä samanlainen muovinkaltainen efekti! Sekin teki kiiltävää muovimaista mustaa jälkeä, pysyi hyvin (silloin mun silmäluomien tilanne ei vielä ollut niin ongelmallinen joten ihan täysin ei voi verrata) ja lähti pesussa murustelemaan. Oli myös paljon halvempi, jotain kympin luokkaa ehkä? En enää muista. (Pitääpä käydä katsomassa, myydäänkö sitä enää. Ja ehkä verrata raaka-aineluetteloja.)

Itse asiassa en muista tarkalleen myöskään tämän MUFEn rajaustussin hintaa (bad blogger!) mutta veikkaan että jos sanon n. 30€, ollaan lähellä.

Loppuyhteenvetona voin sanoa että tämä tuote todellakin tekee sen minkä lupaa. On tarkka, pysyy hyvin, kestää vettä. Oikeasti hyvä ja toimiva tuote. Mikäli murustelu poistamisen yhteydessä ei haittaa ja tykkäät kiiltävästä, mustasta rajausviivasta, tämä on hyvä valinta pysyvää jälkeä arvostavalle.

Oletko kokeillut tätä rajaustussia? Pidätkö kiiltävästä mustasta rajausväristä vai pitääkö sen olla matta?

9 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Uups, tuli niin paljon kirjoitusvirheitä, että uusi yritys:
  ihmettelen tuota murustelua. Ei ole kiva, jos hippuset menee silmään.
  Käytän itse vain rajauskyniä nykyään. Mulla alkaa luomet olla sen verran "rypyssä", että kynillä tulee siistiä jälkeä. Käytin ennen jonkin verran tusseja. Ikä tekee tehtävänsä:(
  Ihailen sun siipirajauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Saas nähdä, kuinka kauan vielä pystyn kikkailemaan tussi-eyelinereiden kanssa! Kynät ovat tosiaankin armollisempia ei niin siloisille luomille.
   Tuo murustelu ärsyttää mua tosi paljon! :/

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Rakkaalla lapsella on pitkä nimikin :D

   Poista
 4. Mulla on muuten se Isadora ja sen poispeseminen on from hell :D En tykkää murustumisesta ja toivoisin myös vähän mattaisempaa lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, sitä siis myydään vielä! Pitääpä ostaa vertailuun. Mä muistelen että se oli tosi paljon samanlainen kuin tää MUFE :) Poistaminen on tosiaankin ärsyttävää kun niitä murusia on sitten ympäri naamaa :(

   Poista
 5. Mulla on Lumenen Blueberry eyeliner. Olen käyttänyt sitä jo vuosia koska saa ihan kaupasta, on halpa ja pysyy vaikka painuu luomia vasten pitkin päivää. On myös helppo pestä pois, eikä murustele :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan että tykkäät siitä :) Ajattelin ostaa sen seuraavaksi. Siinä on jämäkän oloinen kärkikin!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!