24.7.2016

Make Up Storen kesäkokoelma Safari. Swatchit ja meikkikuvat


Jännä miten vuodesta toiseen meikkisarjojen kesäkokoelmat noudattaa aika lailla samaa kaavaa. Joko ollaan turkoosin meren rannoilla (Dior, Nars) tai sitten siellä missä on hiekkaa, aavikkoa. Joka tapauksessa kuumaa, hikistä ja erittäin aurinkoista. Eli jotain ihan muuta kuin mitä nihkeä Suomen kesä tänä(kin) vuonna tarjoaa.

Make Up Store luottaa kans tähän auringonpolttamaan kestotarinaan. Safari-kokoelma on myynnissä koko kesän ajan (tuli myyntiin jo toukokuussa). Promossa on kohtalokkaan näköinen kuuma misukka aavikon ja auringon sävyjä meikissään. Näin promon ja olin että joo, terve, ei oo mun juttu tää ollenkaan. Kivalta vaikittavia sävyjä mutta mitenkäs tällainen minunkaltainen kalpeanaama näitä pystyy soveltamaan omaan nassuun? Tämähän on ruskettuneille beibsoneille tarkoitettu setti. Mutta uteliaisuuttani kokeilin. Ja miten hyvä että kokeilin!

Hottis-misukan kuvalla varustettu kokoelma on tällätty leopardikuosiin. Meikkien pakkaukset ovat leopardia, oheiskama, kuten siveltimet ja meikkipussit, nekin ovat leopardikuosiset. Makuasia, toiset tykkää hulluna, toiset vieroksuu. Itse voin käyttää leopardia asussa mutta mieluummin vain yhtenä elementtinä muutoin simppelissä ja pelkistetyssä asussa. Esim. tykkäsin käyttää leopardikuviosta lierihattua A-linjaisen harmaan villakangastakin ja tummien farkkujen kaverina. Suurimpina annoksina leopardi "syö" minut :D


Kokoelmaan kuuluu aurinkopuuteri Bronzer Leopard (olen saanut sen lahjaksi jo joulukuussa ja esitellyt tässä postauksessa). Aurinkopuuterina tämä on mulle täys huti kun oon valkoinen kuin lakana kesät talvet mutta olen löytänyt sillekin käyttöä! Leopard (ne tummemmat pilkut) on just sopiva kulmakarvasävy mulle nyt kun oon kuparinen punapää :)Safari-kokoelman huulipuna, cream-koostumuksella oleva pigmenttinen ja peittävä Leo on sekin leopardikuvioisessa hylsyssä. Leo ei ole mun sävy ollenkaan, se on ruskeapohjainen "nude" ja tarvitsee ruskettuneen ihon seurakseen. Mä näytän sellaisissa sävyissä ihan zombielta.

Myös kokelman Eyedust-sävyn Desert jätin vähemmälle huomiolle. Jotenkin ei tule käytettyä tämänsävyisiä irtojauheita. Lisäksi se muistuttaa (pintavilkaisulla tosin) aika paljon viimevuotista Scale-kesälookin Eyedust-sävyä Opulent ja se mulla jo on.


Microshadow-luomivärin Resort ensin laskin samaan kategoriaan - "ääh, tylsää, taas tätä harmaanruskeaa" mutta kiinnostuin siitä, kun seuraamani venäläinen bloggari yhtäkkiä hehkutti sävyä. Niinpä halusin jo itsekin testata! Laitoin tätä luomiväriä ensin eräälle asiakkaalle kesäiseen juhlavaan smoky-meikkiin ja siitä tuli ihan törkeän hyvä :)

Microshadow Resort, Marble Microshadow Daino Reale, Bronzer Leopard
Tein swatchit safarin sävyistä puhtaalle, kuivalle iholle ilman pohjustajaa.
Resort ei olekaan perus-harmaa, harmaanruskea tai taupe. Siinä on kaunis oliivinvihreän vivahde ja upea, hienovarainen hopeinen hohde. Just sellainen vivahteikas ja mielenkiintoinen sävy mitä olen jo pitkään etsinyt. Ja mikä pigmentti! Todella, todella laadukas luomiväri kaikin puolin.


Safarin toinen luomiväri Daino Reale onkin sitten Marble Microshadow-laatua. Eli samassa napissa yhdistyy pari eri sävyä uniikiksi marmorikuvioksi. Kun siveltimellä tökkää strategisesti, saa napattua juuri tiettyä sävyä napista. Helpompaa on sekoittaa sävyjä keskenään. Näen tässä roosaan ja ruusukultaan taittuvaa ruskeabeigeä. Ihana "nude" jossa on hohtoa sen verran, ettei todellakaan ole tylsä. Tämäkin luomiväri on suorastaan kermaisen pehmeä, vaikka puuterimainen onkin, ja laadukkaan pigmenttinen.


Tein meikin jossa yhdistin parhaani mukaan kokoelman sävyjä.
Liikkuvalla luomella Daino Reale, luomivakoa varjostaa Resort. Kulmakarvat väritin aurinkopuuterilla Leopard.
Silmän sisäkulmassa ja kulmaluulla Microshadow Barbara, kermanvaalea satiininen sävy joka ei kuulu Safari-kokoelmaan.


Tykästyin näihin sävyihin todella paljon :) Daino reale ei ole kunnolla vaaleanpunertava mutta siinä on häivähdys ruusuista kultaa. Resort ei ole selkeän vihreä, oliivi tai ruskeakaan mutta mielenkiintoinen se on!

Ihastuin tähän luomiväriin niin paljon että ostin Resort-sävyn itselleni :) Mulla on paljon ihan hirveästi luomivärejä mutta ei ainuttakaan vastaavaa sävyä. Tekisi mieli nyt kokeilla sitä suunnilleen kaikkien mahdollisten värien kanssa ASAP :)

Mitä mieltä, kiinnostaako Safari? Oletko löytänyt viime aikoina jotakin aivan ihanaa ja uutta - meikkiä tai muuta?

2 kommenttia:

 1. Olisi muuten tosi kiva jos jatkossakin joskus ehtisit/viitsisit esitellä kokoelmatuotteita. Ne vilahtavat äkkiä ohi Instassa tai Facessa ja sitten ne unohtuvat. Kokoelmatuotteet on aina niin kivoja :) leopardikuviosta kyllä tykkään mutta enää ei kaikki ole leopardia kuten peitot, tyynyt, verhot, vaatteet ja matot :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lupaan esitellä näitä kausijuttuja jatkossakin :) Minusta ne on usein mielenkiintoisia ja niissä vilahtaa silloin tällöin ihan helmiä, jotka saattaa muuten jäädä huomaamatta.

   Mulla on ollut kans sellainen vaihe et käytin paljonkin leopardikuosia :D Oli korkkarit ja takki ja yks mekkokin - ei tosin kaikki kerralla päällä 😂 Mutta nyt on jäänyt vähemmälle. Löytyy leopardikuvioiset aurinkolasit ja yks hattu. Ehkä se nyt riittää mulle. Murr :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!