5.7.2016

MUS Moon Shadow Copper ja pari kuparinsävyistä meikkiä


Olen katsellut tätä upeaa kuparinsävyistä luomiväriä "sillä silmällä" jo aikaiseminkin joten miten hyvä tuuri, että se tuli luokseni osana Make Up Storen bloggaritapaamisen goodiebagiä!

Minusta Make Up Storen Moon Shadow -luomivärit ovat todella kauniita, sekä paleteissaan että luomilla, ja niillä on kiva meikata. Yhdessä aiemmassa postauksessa esittelin jo yhden mun suosikkiluomiväreistä Moon Shadow Peach ja tässä postauksessa kerroin ensimmäisestä Moon Shadow erästä (sen jälkeen tuli lisää sävyjä, mm. juurikin tuo Copper ja myös ihana vaaleanpunainen Rosy).

Pakkaus on samanlainen kuin Make Up Storen Microshadow-luomiväreissä (Microshadow on merkin "perus"-luomivärilaatu). Iso neliskulmainen solo-nappi mustassa muovissa läpinäkyvällä muovikannella. Napin koko on todella iso, 4 g, tässä on luomiväriä jälkipolville testamentattavaksi asti. Miten kukaan ei-ammattameikkaaja ikinä saa tämän kulutettua loppuun? Mahdotonta! Paitsi jos meikkaa tällä ainoalla sävyllä ripsirajasta kulmakarvoihin joka ikinen päivä...


Moon Shadow eroaa koostumukseltaan Microshadow-laadusta. Moon Shadow on jotenkin voidemaisempaa koostumukseltaan, vaikka teknisesti kyseessä on puuterimainen luomiväri. Näissä on myös kaunis vahva metallinen kiilto. Ja luomivärien pinta on upea - jokainen nappi on hiukan erilainen, päävärin lisäksi siinä on sieviä "pisamia" eli kahden lisävärin muodostamia pilkkuja. Luomivärin sävy muuttuu hiukan riippuen siitä ottaako siveltimellä luomiväriä strategisesti päävärin kohdalta vai osuuko pilkkuun.

MUS Moon Shadow Copper

Moon Shadow Copper on ihollani juuri sellainen mitä odotinkin - pigmenttinen, kaunis kuparin sävy. Luomivärin pilkut ovat hyvin haaleaa vaaleanpunaista ja beigeä. Ne ovat kuitenkin sen verran pieniä ja harvassa etten yrittänytkään osua sormella vaaleampaan kohtaan, swatchit ovat sekoitusta kaikista kolmesta väristä.


Eka meikkini tällä luomivärillä oli sellainen tutustumisjuttu - levitin Copperia runsaasti liikkuvalle luomelle tutkiakseni sen potentiaalia. Yhdistin hohtavaan kuparisävyyn neutraaleja beigen ja ruskean sävyjä Sleek-paletista A New Day. Rajauksen tein MUFE Aqua Liner-tussilla.


Kuparisilauksen saanut meikki numero kaksi ei poikkea kovin ykkösestä. Vähemmän kuparia, enemmän ruskeaa ja vaisumpi rajaus. Vähän tylsä mutta niin turvallinen, "arkimeikki".


Tässä kolmannessa meikissä kokeilin yhdistellä kuparia vähän mielenkiitoisemmalla tavalla ja siinä on mattaa tummaa pinkkiä ulkokulmassa ja "vanhaa" kultaa alaluomella.


Tykkäsin tästä meikistä tosi paljon! Ihan mun juttu nämä punertavat sävyt!

Ensivilkaisulla voi näyttää siltä ettei tässä ole rajausta mutta se on vain piilossa. Rajasin yläluomen ripsirajan sisäpuolelta Chanelin mustanpunaisella kynällä Rouge Noir. Se antaa hiukan taustatukea mun hennoille ripsille.

Muut luomivärit taitaa olla taas kaikki Sleekin paleteista, A New Day sekä Enchanted Forest asialla.


Moon Shadow Copper taitaa olla kaunein kuparinvärinen luomiväri kokoelmassani :) Haaveilen että tekisin sillä jotain räväkkää ja näyttävää ja tavanomaisesta poikkeavaa. Suuret on suunnitelmat! :D Yleensä se tarkoittaa että en saa aikaiseksi mitään, höh! Mutta ehkäpä tällä kertaa näin ei käy. Tämä sävy on jotenkin hyvin inspiroiva.

Iskeekö kuparin sävyt silmämeikissä?

Moon Shadow Copper saatu. Moon Shadow-luomiväit ovat Suomessa n. 18€/kpl.

8 kommenttia:

 1. Pinkki ulkonurkassa tekee kivan säväyksen. Täytyypä kokeilla. Pidän kuparinsävyistä, tosin aika harvoin käytän.
  Ostin juuri noin viikko sitten ensimmäisen MUS:n luomivärinapin, mattaharmaan (pollution), jollaista "kokoelmastani" ei vielä löytynyt. Voi pojat, kyllä on kokoa. Riittää pidempäänkin;)
  Sari BP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ne on ihan järkyttävänkokoisia 😀 Pollution soveltuu myös rajausväriksi jos esim. levittää kostealla siveltimellä ripsirajaan.

   Poista
 2. Oi, viimeinen on niin suosikkini <3 menee kokeiluun :) Copperilla on tullut meikattua, turvallisesti ruskeiden kanssa mutta räväytinpä myös turkoosilla. Mun mielestä tosi hyvä nappi, just sellainen arkimeikkiin sopiva kun siihen voi aina yhdistää jotain muutakin väriä tai sitten käyttää yksinään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeinen on minun lemppari :) Mä haluan nähdä sun turkoosilla terästetyn copper-meikin!! Kuulostaa upealta yhdistelmältä 🌸

   Poista
 3. Tuo on kyllä aivan upea sävy <3 Itselläni ei herkästi muutoin olisi tuohon välttämättä tullut tartuttua niin mukavaa, että sattui nyt miittikassissa olemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Välillä jos joutuu/uskaltaa oman mukavuusalueelle ulkopuolelle kurkistamaan, saattaa löytää jotain todella ihanaa :) Miten sinä olet Copperia yhdistellyt?

   Poista
 4. Käytän kuparia aika usein, sillä se on mulle vain helppo ja aina toimiva ratkaisu. Viimeisestä meikistä tulee jonkin verran mieleen MUS-nappi Rosso Asiago, jossa on kuparin ja purppuran sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kupari on ihana sävy! Olen löytänyt sen omiin meikkeihin suht. vasta, mutta tykkään tosi paljon :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!