7.7.2016

Viileää vihreää


Halusin jo pitkään tehdä sellaisen kunnon vihreän meikin! En ole käyttänyt vihreitä luomivärejä kovinkaan usein. Vihreä väri silti kiehoo mua kovasti - niin paljon vivahteita, niin mielenkiintoisia yhdistelmiä.

Vihreä on myös näyttävä vastaväri punaiselle tukalle :)Nyt sitten kokeilin!
Tein meikin pääosin tummalla metsänvihreällä luomivärillä. Tosin levitin liikkuvan luomen keskelle hohtavaa turkoosia. Se teki koko vihreästä hässäkästä viileämmän värisen.Käytin nyt jo tietääkseni lopetettua luomiväripalettia Shiseido GR 412 Lido. Häivyttelin vihreän haaleahkolla harmaanruskealla luomivärillä (MUS Scales). Kulmaluulla on mattaa vaaleaa. Sisäkulmassa hohtavaa vaaleaa (MUS Arctic). Ulkokulmassa on ihan hiukan mattamustaa (MUS Charcoal).


Meikkikuvat eivät tällä kertaa ole kummoisia kun kameran akku loppui kesken kaiken. Piti sitten valita vähemmän huonot niistä, mitä ehdin napata :)
 

4 kommenttia:

 1. Älyttömän kiva, vihreä on tosi hauska punaisen tukan kanssa. Kyllä ammattilaisen jälki on sitten ihan erilaista, just aamulla tuskailin kulmieni kanssa kun ne on niin törkeät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Musta oli niin kivaa leikkiä vihreillä!
   Enpä huomannut livenä sun kulmissa mitään törkeää :D Päinvastoin, sulla oli ihana meikki! Me naiset ollaan aina niin kriittisiä omien nassujen suhteen :)

   Poista
 2. Tuo turkoosivivahde on kyllä kiva lisä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se piristää ja keventää koko meikkiä :) Tumma vihreä yksinään oli vähän turhan synkkä!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!