9.7.2016

Viimeisimmät nettiostokset - RCMA, Viseart


Onko mitään ärsyttävämpää, kuin joutua herätetyksi vapaapäivän aamuna vain neljän tunnin yöunien jälkeen? Hoipertelin sängystä ylös ovikellon soitua - mikä maa, mikä valuutta? - ja etsin epätoivoisesti aamutakkia. FedEx-lähetin katsessa luin paheksuntaa - kyllä nyt yhdeksältä aamulla pitää kunnon ihmisten hereillä olla! (Joo, ei meilläpäin!)

Unet kuitenkin karisi hetkessä kun sain paketin käpäliini! Mun meikkitilaus Beautylish-nettikaupasta! Oh!


Tilasin nimittäin pienen kasan juttuja, mitä olen halunnut testata jo pitkään.

RCMA on vuonna 1963 perustettu pro-meikkisarja jota mun oli ihan pakko kokeilla! Sarjan irtopuuteria on kehuttu tosi paljon ja pitihän mun ottaa selvää, mistä tämä haloo on. 

Tilasin The Original No-Color Powder-irtopuuteria pienimmän koon, kätevän "maustepurkin".


Lisäksi valitsin kolme viiden sävyn meikkivoidepalettia. Paletit ovat todella kompakteja ja käteviä mun ottaa mukaan keikalle. Mikään ei hölsky, kiinteät meikkivoidenapit eivät valuta meikkivoidetta ympäri meikkipakkia ja suurikin sävyvalikoima mahtuu kätevästi pieneen tilaan. Meikkivoide ei sisällä eläinkunnan raaka-aineita, mineraaliöljyjä, hajusteita eikä lanoliinia. Sen sijaan luvataan kevyttä mutta superpigmenttistä koostumusta ja erittäin luonnollista lopputulosta.


RCMA Series Favorites Palette KA sisältää erittäin vaaleita ja hieman kellertävään kallellaan olevia sävyjä. Pelkäsin että tämä olisi siltikin liian tumma mutta ei - paletin vaaleimmat sävyt KA-1 ja KA-2 ovat jopa ehkä liian vaaleita mun iholle! Sellaista ei kovin usein tapahdu! Hurraa :)

RCMA SFP KO sisältää neutraaleja vaaleita sävyjä. Mulle liian tumma eli suurimmalle osalle suomalaisista just passeli!

RCMA SFP Shinto on täyteläisempiä sävyjä esim. ruskettuneelle iholle ja varjostuksiin.


Lähetyksen tärkein osa oli kuitenkin kulttimaineessa olevan Viseart-ammattilaismerkin kuuluisa 12 sävyn luomiväripaletti 01 Neutral Matte. Kieltämättä ensin mietin, raaskinko maksaa 80 dollaria kahdestatoista neutraalisävyisestä mattaluomiväristä mutta onneksi tilasin tämän! Ihan törkeän hyvä! Ja just täydelliset sävyt samassa kompaktissa paketissa <3

Viereinen meikkikuva on mun ekoja kokeiluja paletilla. En käyttänyt muita luomivärejä. Myös kulmakarvat meikkasin paletin luomiväreillä, oranssinpunaisella sävyllä ja vaaleahkolla ruskealla.

Näistä mun aarteista on tulossa yksityiskohtaisempaa raporttia lähiaikoina. Meikkivoide on ainakin ekojen testailujen perusteella aika mieletön!

4 kommenttia:

 1. Uijui mitä jälkeä <3 upea meikki! Mattavärit on kyllä minun juttu ja ne näyttävät ihan mielettömän hyvältä. Meikkivoiteetkin vaikuttavat varsin käteviltä ammattilaisen tarpeisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä paletti on mattaliomivärien aatelistoa! Tosi hyvä laatu, ainakin nyt muutaman kokeilun perusteella. Toivon ja uskon, että nämä paletit säästää mut turhalta painavien meikkikassien roudaamiselta jos tarvii mennä keikalle :) Yleensä pakkaan "varman päälle" ja saattaa mukana kulkea useampi kilo kosmetiikkaa :D

   Poista
 2. Jei, tarkempaa raporttia odotellessa! Olen pitkään jo silmäillyt noita Viseart -paletteja, nimenomaan mattapaletteja. En vaan osaa päättää, minkä niistä eniten haluaisin. Ja kun ne maksaa sen minkä maksaa, ei toimi strategia 'tilaan kaikki jotka kiinnostaa'. Varsinkaan, kun niitä käytettäisiin vain yhden ihmisen meikkaamiseen ja sillä yhdellä ihmisellä on työ saada käytettyä kaikkia niitä luomivärejä jotka hänellä jo on... :D

  Myös RCMAn KA-paletti kiinnostaa! Ja hmm... Ehkä vinkkejä tällaisten voidemaisten meikkipohjien tekemisessä? Mä en ole oikein päässyt niiden kanssa sinuiksi, mutta mulla on sitä lajia ja tarttis saada käytettyä... :) Ihanat ostokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa on! Yritän ottaa mahd. hyvät swatchit niin näkee kunnolla, millaisia nämä luomivärit ovat :)

   Tiiätkö, välillä tekee suorastaan mieli heittää kaikki vanhat meikit pois ja aloittaa ikään kuin puhtaalta pöydältä. Tosin sitten aina tulen järkiini kun muistan, miten paljon tykkään niistä kaikista omistamistani meikeistä ja mitä ne on maksanut :D Mutta jos nyt olisin vasta aloittamassa meikkikokoelmaani, niin tämä Viseart-paletti olisi varmasti niitä pakollisia hankintoja.

   Tuollaiset kiinteässä muodossa olevat meikkivoiteet voivat olla kinkkisiä! Tämän RCMA-pohjan kohdalla ainakin pätee se että sitä pitää malttaa ottaa hyvin hyvin pieni määrä. Oikeesti ihan hirveän vähän! Itse olen käyttänyt pitkään liquid-meikkivoiteita niin nyt taas opettelen tätä annostelua ja muutenkin tämän meikkivoiteen laadun erikoispiirteitä. Raporttia tulossa :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!