21.7.2016

Voimakasta sinistä ja vihreää Make Up Storen uusilla ja vanhoilla luomiväreillä.


Näin eräällä venäläisellä meikkaaja-bloggarilla mahtavan sinivihreän meikin ja tietenkin halusin kokeilla, olisiko tämä ihan hullun näköinen mulla.

Eilen tuli myös reissattua ihailemassa luontomaisemia, kävimme mm. katselemassa Hepokönkään vesiputousta, joten metsäinen vihreä ja veden ja taivaan kirkas sininen ovat mielessäni muutenkin!
 

Kyseessä perus smoky eye mutta metsänvihreällä luomivärillä (MUS A Girl's Best Friend, vanha lopetettu sävy) jonka häivytin reunoilta hileisellä vaalealla "uudella" luomivärillä Arctic.

Ulkokulmaa tummensin vanhalla sävyllä Cupol jota ei ole lopetettu vaan tuotu osaksi uutta luomivärivalikoimaa päivitetyssä, neliskulmaisessa muodossa. Mielestäni koostumus on pysynyt tässä sävyssä samana.

Luomet rajasin sisäpuolelta kaksivärisellä sinisellä kynällä Blue Pigment.

Kirkas sininen sävy liikkuvan luomen sisäpuolikkaalla on niin ikään jo lopetettu vanha MUS-luomiväri Deep Blue. taputtelin värin luomelle sormenpäällä intensiivisen sävyn saavuttamiseksi.

Tällä hetkellä Make Up Storen Microshadow-luomivärien palettiin ei kuulu ainuttakaan sinistä luomiväriä! Minusta aikamoinen puute kun kuitenkin sävyvalikoima on aika laaja ja sininen on kuitenkin ihan perusväri... Mutta kuulemma ens kuun look on sinipainotteinen, saas nähdä, mitä sieltä tulee! (Make Up Storelle tulee joka kuukausi uusi minikokoelma ja uusi look tuotteineen, suuri osa jää perusvalikoimaan.)

 
Tuleeko sulla käytettyä sinistä luomiväriä? Vai olenko ainoa joka ihmettelee sinisen puuttumista luomivärivalikoimasta? :)

6 kommenttia:

 1. Ihana meikki jälleen kerran. Osaisinpa itsekin häivyttää noin kauniisti.

  Olen käyttänyt paljon sinistä luomiväriä, joskus vähän liikaakin. Se on ollut minulle sellainen urautumisluomiväri. Sittemmin olen keksinyt muutkin värit;) Nyt käytän värejä laidasta laitaan. Olen opetellut tykkäämään jopa vihreästä, joka oli ennen inhokkivärini jostain syystä, en tiedä miksi. Näin ne asiat muuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Häivyttämiseen auttaa kun käyttää vaaleaa sävyä apuna. Se saa tulla hieman tumman sävyn reunojen päälle pehmentäen niitä.

   Naiset taitaa jakautua niihin jotka tykkää sinisestä luomiväristä ja niihin jotka sitä arastelee :D Mutta on aika vapauttavaa kun uskaltaa kurkistaa mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilla uusia juttuja. Saattaa löytää tosi makeita lookkeja :) Minäkin joskus kauan sitten oli tosi epäluuloinen vihreitä kohtaan mutta nyt niin tykkään vihreistä luomiväreistä!

   Poista
 2. Tulee käytettyä, sininen meikki on silmissä nytkin :) Teit tosi kivan meikin, tosi kivat värit! Uusimmat kynsi-ideat tulevat venäjältä, mites meikit? Mitkä venäläiset blogit inspiroivat eniten meikki-ilotteluihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Charming! :) Sininen on jotenkin hyvä jut nyt, tänäänkin meikkasin sinisellä (+ MUS Copper!).

   Venäjä on niin iso maa että siellä aina löytyy ainakin muutama mielenkiintoinen tyyppi! Tykkään blogista Elia Chaba http://www.elia-chaba.com/ jota pitää sellainen rempseä ja iloinen kosmetiikkaan hurahtanut kolmenkympn korvilla oleva nainen. Hän ei oo meikkauksen ammattilainen ja tekee sellaisia rentoja oman tyylin meikkejä, sellaisia kivoja ja simppeleitä. Hänellä on ihan erilaiset sävyt kuin mulla, tykkään seurata, miltä eri sävyt näyttää hänen kasvoilla. Ja huulipunat! Hän rakastaa huulipunia. Hyviä tuotearvostelujakin, mutta jos ei osaa kieltä, ei niistä ymmärrä mitään.
   Toinen on Olga Blik http://olgablik.com/ Hän on pro-maskeeraaja ja tekee usein ihanan yliampuvia ja teatraalisiakin meikkejä, inspiroivia. Olgalla näin tämän sinivihreänkin meikin :) Hänen kirjoitustyylistä en tykkää (vähän leuhkan oloinen ja oon usein hiljaa itsekseni eri mieltä :D ) mutta kuvat ovat ammattilaistasoa.
   Beauty Insider http://www.beautyinsider.ru/ on entisten Venäjän Allure-lehden toimittajien oma blogi. Se on pro-blogi, tyypit ovat ammattitoimittajia ja ryhmä on iso, ainakin 7-8 henkilöä. Heillä on aina viimeisintä tietoa uusista kokoelmista, alan juoruja, haastatteluja, uutisia - tosi paljon kaikkea mielenkiintoista mutta vain venäjäksi. Välillä näyttävät kuinka joku alan guru tekee jollekin heistä kauden kuumimman meikin yms :D Kans kuvat ihan huippuluokkaa.
   Eniten inspiroidun heidän kaikkien instagram-kuvia selaamalla. Vähemmän löpinää, enemmän kivoja kuvia :D

   Poista
 3. Tosi hieno meikki! Sinisen ja vihreän yhdistelmä on mulle erittäin mieluinen, joskin viime aikoina meikkaus on jäänyt kokonaan pois arjesta.

  Oma Make Up Store suosikkini on minttuinen Mint Julip muutaman vuoden takaa. Tummansinisiä luomivärejä minulla ei MUS valikoima olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo :)
   Mulla on Mint Julip kans. Kiva ja sopivan pigmenttinen luomiväri. Uuteen kokoelmaan sitä ei oo vielä tullut mutta muutama samanhenkinen minttuinen sävy löytyy korvikkeeksi. Laadukkaita kirkkaan- ja tummansinisiä luomivärejä ei ole kovin helppo löytää. Usein siniset ovat iholla lähinnä harmahtavia tai jotenkin rakeisia. Mulla on pari vanhaa MUS-nappia ja ne on hyviä. Yksi ikivanha Dior on kans jossa kunnolla pigmenttiä :D Ja Sleek.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!