4.8.2016

Erittäin tarpeellinen MUS Mixing Liquid


Mixing Liquid on varmaankin sellainen tuote, jota ei kovin moni laskisi välttämättömien tai edes kovin tarpeellisten meikkien joukkoon. Mä taas käytän sitä tosi usein! En varmaan enää osaisi olla ilman.


Mitä Mixing Liquid sitten on? Se on alkoholipohjainen neste jota myydään pienessä mustassa 30 ml muoviputelissa.

Käytän tätä ainetta lähes päivittäin. Mixing Liquid on loistava apu jos pitää saada puuterimaisesta luomiväristä kunnolla väriä irti - se sitoo piiterimaisen luomivärin hiukkasia tiukemmin ihoon kiinni joten väristä tulee vahva ja intensiivinen. Jos luomivärissä on helmiäistä tai kimallusta, se tulee selvemmin näkyviin.

Voi olla vaikeaa uskoa, mutta swatchissa on sama puuterimainen luomiväri kahdella tavalla levitettynä. Yläpuolella sormenpäällä swatchattuna puhtaalle iholle ja alapuolella sama luomiväri levitettynä Mixing Liquidiin kastetulla siveltimellä. Ero värissä on valtava!


Toki syvyyttä luomiväriin saa myös kostealla, siis vain pelkällä vedellä kostutetulla siveltimellä. Miksi sitten Mixing Liquid? Siksi että sillä tulee vedenkestävää jälkeä!


Tämä pieni musta puteli muuttaa tarvitteassa minkä tahansa puuterimaisen luomivärin kestäväksi - myös hyvin vettä kestäväksi - silmänrajausväriksi. Ei siis tarvitse metsästää erikseen vihreää tai violetinväristä tai punaista rajausväriä jos löytyy sen värinen luomiväri tai poskipuna. Tällä hetkellä pidän kovasti syvänsinisistä viivoista! Levitykseen tarvitsee vain sopivan siveltimen.

Mun luomilla ihan mikä tahansa eyeliner ei pysy (rasvoittuva iho ja raskaat luomet ovat haastava yhdistelmä meikille) mutta ainakin toistaiseksi Mixing Liquidin avulla tehdyt rajaukset ovat pysyneet siihen asti, kunnes pesen meikit pois. Tussi-eyelinereista vain MUFEn Aqua Liner pystyy samaan mutta sen käyttöön liittyy omia ongelmia ( tässä postaukseni Aqua Linerista).


Lisäksi Mixing Liquidilla saa hetkessä glitterirajaukset! Litku sopii loistavasti irtoglitterin (ja myös kimaltavan ja helposti karisevan, pölisevän luomivärin sekä irtopigmenttiluomivärien) kiinnitykseen. Se toimii kuin liima - kiinnittää kimalteet paikoilleen mutta pysyy itse näkymättömänä.

Tähän meikkiin tein ensin rajaukset sinisellä luomivärillä ja Mixing Liquidilla ja sitten vielä taputtelin päälle sinistä irtoglitteriä Mixing Liquidiin kastetulla puhtaalla pienehköllä litteällä keinokuitusiveltimellä. Oikeasti tosi helppoa ja nopea juttu tehdä, mutta meikistä tulee aika näyttävä!

Toki aina ei ole mahdollista väkertää sekoitusputelin ja luomivärin ja erillisen siveltimen kanssa - yhdellä tuotteella, tussilla tai kynällä, on varmasti nopeampaa tehdä rajauksia. Mun ongelma on vain siinä että suurin osa rajaustuotteista mitä olen tähän asti kokeillut ei vain pysy tarpeeksi hyvin. Ja onhan rajaustuotteiden värien valikoima kaupoissa usein suppeahko.

Kuten jo sanoin, Mixing Liquid on alkoholipohjainen ja alkoholin haihtuessa saattaa levitysvaiheessa tuntua luomilla vähän viileähköltä tai "kutittaa" silmiä hetken ajan. En sanoisi että mulla on erityisen herkät silmät ja mulle tämä ei ole koskaan aiheuttanut epämukavaa oloa tai silmien vuotamista (joskus silmäni vuotavat mutta en ole huomannut sillä olevan mitään yhteyttä johonkin tiettyyn meikkituotteeseen). En ole myöskään koskaan saanut tästä aineesta mitään ihoreaktiota. Mutta nämä jutut ovat yksilöllisiä, en siis voi väittää että ML sopii ihan-ihan kaikille. Mutta mun meikkipakissa tämä pikkupullo on ihan must-tuote!

Mixing Liquid maksaa Suomessa n. 18€.
 

8 kommenttia:

 1. Varmasti olisi kätevä tuote. Tuollaiset paksut kissarajaukset toimii aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ❤️ kissarajaukset 😊 On jotenkin kunnolla silmät auki kun oon rajannut!

   Poista
 2. Kiitokset vinkistä, tuo tuote pitää ehdottomasti tsekata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Mä rakastan sellaisia tuotteita joilla saa vielä enemmän irti niistä meikeistä, mitä jo on. Tämä on yksi niistä.

   Poista
 3. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuote, mutta c'moon miten ihana rajaus! Väri ja kaikki ihan täys kymppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos! 😊 Tulipa hyvä mieli! 🌸

   Poista
 4. Kiitti vinkistä! Tää pitää ehdottomasti hankkia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin sen eka ihan uteliaisuudesta, mut en enää osaa enkä halua olla ilman tätä ainetta :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!