5.8.2016

MUS Moon Shadow Palette. Nopea vilkaisu ja swatchit.


Kun näin tämän paletin, olin hetken ihan sanaton - niin upealta se näytti!


Ajattelin nopeasti esitellä sen teillekin. Ja ei, valitettavasti mulla ei ole tätä kaunokaista vielä. Just tällä hetkellä 99€ hintalappu on mun meikkibudjetille vähän liikaa kun ajattelin säästää tulevaa lomamatkaa varten. Mutta piruvie, houkuttaa kyllä :D


Paletti on jaettu neljään osaan ja kuten muissakin MUS-paleteissa, neliöt saa otettua paletista pois ja paikalle voi asettaa neliön muusta paletista tai solo-luomivärinapin, ovat samankokoisia.

Paletin luomivärit ovat Moon Shadow-laatua. Eli erittäin pigmenttisiä, hohtavia luomivärejä joissa on aina pohjavärin lisäksi muunvärisiä pilkkuja antamassa sävylle lisää ulottuvuuksia. Moon Shadow-luomivärit tulivat myyntiin joskus viime talven aikana ja sen jälkeen tämä luomiväriperhe on kasvanut ja sävyjä tullut lisää. Paletin luomiväreistä osa on perusvalikoimassa mutta on myös paljon sävyjä, mitä ei ole saatavilla erikseen, vain tässä paletissa (ainakin toistaiseksi).


Ekassa ruudussa on kovasti Moon Shadow Peach-luomiväriä muistuttava sävy, kylmä sitruunankeltainen ja upea vihreä. Sitruunankeltainen ja vihreä saatavissa vain paletissa.


Toisessa ruudussa on jännä kultabeige, lämmin kullanhohtoinen ruskea (Moon Shadow Hazel) ja kupari (Moon Shadow Copper).


Kolmas ruutu taitaa olla mun suosikki!Hento vaaleanpunainen, lila pinkillä pilkutuksella - näyttää sen ansiosta kylmältä pinkiltä iholla - taitaa olla Moon Shadow Rosy (Edit. 05.08.2016. Tarkistin tänään ja ei ole Rosy! Eri sävy, napissa enemmän lila kuin vaaleanpunainen, uusi sävy siis!), ja ruskeaan vivahtava punasävy. Oranssit pilkut tekee viininpunaisesta pohjasta murretun ruskehtavan.Neljäs ruutu ja kolme viileää sävyä.Tummin luomiväri, musta hopeanvärisillä pilkuilla, on Moon Shadow Denim mutta kaksi muuta uusia. Hyvin vaalea, jäisen viileä vaaleansininen ja kaunis harmaa.


Mitä mieltä, hot or not? 

10 kommenttia:

 1. Todellakin hot! Kun budjetti helpottaa, tää niin päätyy ostoslistalle :)

  VastaaPoista
 2. Upea, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on erittäin kaunis! Moon Shadow on ladultaan tosi hyvä luomivärien sarja hohtavien luomivärien ystäville, pigmenttinen ja kauniisti levittyvä. En edes tiennyt että MUS tekee niistä oman paletin niintämä oli mieluisa yllätys.

   Poista
 3. On kyllä <3 jos tämä on jossain vaiheessa alennuksessa niin tiiät kelle ilmoitella :D tällä hetkellä hinta on vähän liikaa vaikka onhan se todellakin sen arvoinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tuli myyntiin ovelasti sen palettitarjouksen loputtua. Itsehän en edes tiennyt että tällainen on tulossa! Älyttömän kaunis paletti. Kyllä siitä varmasti ilmoitusta tulee, jos tulee taas joku palettiale :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin on! Ja tosi kivalta vaikutti koostumuskin :)

   Poista
 5. Upea :). Itse tosin nikottelin hintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Mä mietin nyt jopa että pitäiskö se hankkia kaverin kaa puoliks jos natsais sopivasti että hän haluaisi 2 sellaista ruutua, mitä mä en halua ja päinvastoin :D Kun just nyt en ollut varautunut isompiin meikkihankintoihin!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!