4.9.2016

Glitter lips


Glitteriä silmäluomille, glitteriä rajauksiin, glitteriä kulmakarvoihin. No nyt kokeilin glitteriä huuliin!

Kimaltavia huulia on vilahdellut mm. instassa jo pitkään. Meikkitaiteilija Pat McGrathin Lip Kit-huulitaidepaketit saivat ihmiset sekaisin. Pakkaukseen kuuluu kaksi mattaa huulipunaa, vinyylihuulikiilto, metallinen pigmentti ja mikrohieno glitteri kerrostettaviksi huulille mielin määrin. Sellaista hienoa huulisettiä mulla ei ole mutta erialisia irtoglittereitä kaapit on pullollaan. Uteliaisuuttani päätin testata, miten irtoglitter soveltuu huulimeikkiin.

Tein hyvin tahmean huulimeikin rajaamalla huulet tummalla rajauskynällä MUS Russian Bordeaux ja lataamalla päälle ihan tolkuttoman määrän tummaa punaviininväristä huulikiiltoa Chanel Glossimer 176.


Sitten painelin päälle syvänpunaista irtoglitteriä MUS Poison.


Täytyy sanoa että lopputulos ei ollut mun parhaita onnistumisia! Käyttämäni Make Up Storen irtoglitter (tämä on jo vanha, lopetetua sarjaa, uudessa sarjassa ei ole punaisia sävyjä) on huulille liian suurirakeista ja karkeaa. Huulista tuli liian rosoiset. Lisäksi olisin halunnut enemmän sitä kimallusta! Mutta kun yritin levitää lisää glitteriä, se alkoi jo karista pois.
 
Lisäksi glitteriä joutuu väistämättä suuhun, en usko että glitterin popsiminen on kovin hyvä idea. (Paitsi että muistatteko vähän aikaa sitten netissä ja lehdissä oli kirjoittelua niistä glitteripillereistä joita syömällä kakka muuttuu kimaltavaksi!) 
 Kuvissa glitterihuulet näyttää oudolta mutta tavallaan kiehtovalta myös :) Mutta oikeasti ei oikein toimi.

Tein kevyen meikkipohjan, varjostukset ja korostin kulmakarvoja. Ja innostuin poseeraamaan vakavilla ilmeillä kovissa kuvausvaloissa, toiveena saada se kimallus näkymään kunnolla.

 
Välillä sitä saa keskellä yötä kaikenlaisia hölmöjä ideoita päähänsä :)

Täytyy myöntää että nyt mietin, saiskohan mistään hienojakoisempaa, huulille sopivaa kimallusta. Meikkihörhö olen!

Mitä hölmöä/erikoista/hassua sinä olet viimeksi kokeillut meikkirintamalla?

5 kommenttia:

 1. Aika hauska! Voisi olla kyllä tosi kivan näköinen kun löytäisi sopivan glitterin :) mä en mitään ihmeellisiä ole meikkirintamalla kokeillut, kynsille kyllä tulee laitettua vaikka minkalaisia glittereitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että sellaisen hyvin hienojakoisen glitterin kanssa toimisi ehkä paremmin!

   Sun kynsikuvat ja -kokeilut ovat aina niin huikeita! Itse olen kynsijutuissa komservatiivinen mutta kuvia on kiva katsella!

   Poista
 2. Mulla olisi LIT Cosmeticsin glittereitä, joita pitäisi käyttää paljon useammin. Heillä on nähtävästi neste, jonka kanssa saisi taiteiltua glitterihuulet.
  Olen myös aikoinani käyttänyt juurikin MUSin huulikiilto/glitter-yhdistelmää, mutta lopputulos oli väjhän samanlainen kuin sinullakin, eli kimallus ei ollut niin intensiivistä kuin olisin toivonut. Noita LIT glittereitä kannattaa silmäillä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis tsekata ne LIT-glitterit ajatuksen kanssa! Onko ne hienojakoisempaa kuin esim. MUSin? Kiitos vinkistä :)

   Poista
  2. Pitäisi perehtyä vielä paremmin noihin LITin glittereihin. Niissä on muistaakseni neljää eri kokoa, joten pitäisi löytyä todella hienoakin.
   Katsotaan, jos itsekin innostuisin kokeilemaan glitterihuulia. :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!