16.9.2016

Meikki vaaleansinisellä luomivärilläNäihin kuviin mulla ei oo kummempaa saattotekstiä, halusin vain näyttää nopeasti yhden tämän viikon meikeistä :)

Minusta siitä tuli mukavan syksyinen - sammaleenvihreää, kuihtununeen lehden ruskeaa mutta myös kirkasta ja kylmää vaaleansinistä.

Luomivärit ovat taas Make Up Storen valikoimasta.
Luomivaossa ja ulkokulmassa violetti Microshadow Magic.
Ulkokulmaa syvensin vielä mattaisella mustalla Microshadow Charcoal.
Kulmaluulla vaalea Microshadow Arctic.
Transition-sävynä ruskea poskipuna Sand.

Liikkuvalla luomella ja sisäkulmassa jo lopetettu sävy, hohtava Microshadow Tiffany. Hankin sen alesta ja aluksi ajattelin, että tuskin tulee käytettyä, baby blue ei oo mun suosikkiväri :) mutta tämähän on tosi sievä!

Alaluomella rajauksena kynä Emerald ja sen päällä khakinvihreä Microshadow Dagger, sekin lopetettu jo :(

Rajauksena MUFE Aqua Liner Black. Pitäis ostaa lisää kun alkaa olla vähissä!

Irtoripset Kiss mutta en muista nimeä, alkuperäinen rasia on mennyt hukkaan.


Nyt lähden pakkaamaan! Me mennään huomenna käymään Oulussa. Herra Savo on varannut meille hotelliksi keskustan uudehkon Lapland-hotellin ja se näyttää kuvissa niin hienolta! Kauniit huoneet, ravintolaakin on kehuttu. En malta odottaa! :)

4 kommenttia:

 1. Apua miten ihana meikki <3 hih, minäkin ostin Tiffanyn kun Piia sitä niin kehui. Ja se onkin aivan ihana, olen yhdistellyt ( yllättäen siniseen ) ja violettiin.
  Niin nätti meikki että voi vaan tuijottaa <3 monta väriä mutta ovat yhdistetty tosi kevyesti toisiinsa ettei kokonaisuus ole liian raskas tai värikäs :) ei sillä että sekään haittaisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :)

   Tiffany näyttää päällisin puolin siltä, että ei välttis ole kovin kummoinen - jotkut vaaleansiniset luomivärit on iholla lähinnä jotain vaaleaa/harmahtavaa höttöä. Mutta tässähän on sitä ihanaa vaaleansinistäkin kauniisti näkyvissä ja tuo kiva hohde! Tiffany on nyt mulla "kierroksessa", oon tunkenut sitä viime aikoina aika moneen meikkiin 😀 Kun se on niin nätti!

   Poista
 2. Ja piti vielä toivottaa mukavaa matkaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli aivan ihana pikkureissu 😊🌸👌🏻

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!