22.9.2016

Meikkijumitus kuparin kera


Mulla on "meikkikausia". Ajaudun käyttämään samoja sävyjä uudestaan ja uudestaan, sitten kyllästyn ja otan käyttöön eri sävyt ja käytän niitä kunnes taas kyllästyn. Tavallaan tutkin niitä, kokeilen eri tapoja yhdistellä ja pyöritellä sävyjä luomella.

Osittain tämä johtuu varmaankin siitä, että meikkauspyödälleni ei mahdu kerralla kovin suurta meikkivalikoimaa ja aamuisin kiireessä en ehdi/jaksa etsiä eri paletteja meikkikaapeista... Mutta suuri syy on varmasti tämä mun tapa jumittaa samoissa suosikkituotteissa ja -sävyissä, kunnes kyllästyn :D Mulla on sama juttu myös ruokien suhteen - voin syödä jotakin tiettyä juttua joka päivä mutta sitten kyllästyn enkä enää koske siihen.


Tässäkin meikissä mukana vanhat tutut MUS Moon Shadow Copper liikkuvalla luomella sekä Microshadow Resort (varjostus) ja Tiffany (sisäkulma).
Rajasin alaluomen vihreällä kynällä MUS Emerald ja yläluomen mustalla mattaluomivärillä Microshadow Charcoal.

Kulmissa jotain punaruskeaa mattaluomiväriä, ei tarkkaa muistikuvaa, mitä se on mutta veikkaan yhtä Viseart-paletin mattaisista ruskeista.

Yhdistin tummaan silmämeikkiin hyvin vaalean huulipunan, kyseessä on vaaleaan kultaan vivahtava helmiäispuna MUS Happy.

Pohjana taas jälleen kerran Wonder Powder Kalahari ja poskipällä High Tech Lighter Orion.

Pitäisi varmaan panostaa enemmän vaihtuvuuteen ja jaksaa etsiä eri paletteja joka päivä meikkiin. Minä yritän :)

2 kommenttia:

 1. Niin upean värinen tukka <3 onpas Copper ja Tiffany kivat kaverit, todella jännä meikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näissä kuvissa taitaa olla tuore Colormask-käsittely tukassa. Käytän nyt sävyä Copper, aika intensiivinen kupari on.
   Kupari ja vaaleansininen on minustakin niin kiehtova combo! Niin erilaiset että melkein ei sovi ollenkaan yhteen, paitsi että kuitenkin sopii! 😂

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!