11.9.2016

Meikkileikkejä


Tämä postaus on eräänlainen pieni tutkielma siitä, miten pienet meikin muuntelut muuttaa meikkiä ja samalla ilmettä. Alunperin ei ollut tarkoitusta tehdä näistä kuvista postausta mutta päätin sitten kuitenkin julkaista ne. Eli luvassa on n. miljoona selfietä :D Jos ei kiinnosta, ymmärrän kyllä! Tuu sitten myöhemmin lukemaan seuraavan postauksen, kun sen aika koittaa, jooko :)

Vähän pohjustusta tarinaan. Meillä oli viikonloppuna työpaikan juhlat. Ja dresscode: mustaa ja hiukan punaista. Koska en koskaan käy missään, onnistuin ennakkoon kehittämään jonkinlaisen morkkiksen tulevista pippaloista alkaen peruspaniikista - äää, mulla ei oo mitään vaatteita!!!

Meikkaaminen aina rauhoittaa mua ja päätin panikoinnin sijaan kokeilla erilaisia meikkejä joissa olisi sitä punaista. Ja mustaa. Kyseessä siis on ihan sellaiset keskiyön pikatestaukset jotka tein koko päivän kasvoilla olleen päivämeikin päälle. Testasin vain erilaisia vaihtoehtoja ja yritin päättää, mistä lookista tykkään itse eniten.


Tästä lähdin liikkeelle - kevyt pohja, mustat rajaukset eikä mitään huulilla.
Pohjana mun kosmetiikkarakkaus MUS Wonder Powder Kalahari. Sen avulla lypsän vielä viimeiset mehut haalistuneesta lomapäivetyksestäni.

Rajauksena MUFE Aqua Liner. Pitkän päivän päätteeksi still going strong!

Menin ensin siitä missä aita on matalin ja lisäsin vain kirkkaanpunaista huulipunaa. Milani 72 Matte Kiss.

Perinteistä. Tylsää?


Sitten lisäsin vielä tuplarajauksen punaisella glitterillä (MUS Poison) ja vähän vaaleaa glitteriä luomelle (H & M Glitter Dust Catherine Wheel).

Vähän liian kova look ehkä? Ja vaatii ehdottomasti vahvempia ripsiä, irtoripsiä. En silti jaksanut vaivautua irtoripsien kanssa, nämähän ovat vain treenit :)
Tästä oli vain yksi suunta - enemmän kimallusta!Lisäsin luomelle punaista luomiväriä Diorin Trafalgar-paletista ja päälle punaista glitteriä.

Tykkään enemmän siitä, miltä tämä meikki näyttää kuvissa, kuin siitä, miltä se näytti livenä. Ehkä olen vähän nössöllä päällä :) Kilpaileeko huulet ja silmät liikaa keskenään? Ja koska ilmehdin yleensä voimakkaasti, vahvat silmät JA huulet menee välillä maanisen puolelle (googlaa Eva Green jos et usko!)


Pyyhin huulipunan pois ja levitin huulille hieman huulirasvaa, rajasin amorinkaaren nudehkolla kynällä MUS Sauvage. Silmämeikki on sama mutta ilme on heti ihan erilainen. Pehmeämpi.


Jos totta puhutaan, tämä on varmaan mun suosikki nästä :) Vai perustuuko sympatiani tuttuuteen - tämä on varmaankin lähinnä sitä, mitä normaalistikin piirrän kasvoilleni. Sellainen minunnäköinen meikki.

Jos olet jaksanut lukea loppuun asti, mikä näistä on eniten sun mieleen?

Kokeiletko sinä erilaisia meikkilookeja ennen juhlia?

4 kommenttia:

 1. Hienoja ovat kaikki<3 Punaisen sävyinen silmämeikki ei ole yhtään hassumpi. Pitää varmaan itsekin kokeilla. Sun hiukset on upeat. Ihailen niitä aina vaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kannattaa ehdottomasti testata punasävyistä silmämeikkiä, edes kerran. Tumma rajaus estää sen pelätyn "itkuisen" vaikutelman ;)

   Poista
 2. Punainen silmämeikki on ehdottomasti upein :) minusta tämä oli kiva postaus, mielenkiintoista nähdä miten meikki muuntautuu. Silloin harvoin kun on joku tilausuus tai pippalot, meikkaan jonkun tutun näyttävän meikin. Se voi olla Dior Night Dust meikki, kultaa-luumua-mustaa kuten MUS miitissä tai sitten vihreää punaisilla kulmilla jos ihan alan hullutella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä meikkaan töihin niin räväkästi että jos jotkut bileet koittaa, en enää keksi mitään 😂 Tuntuu että on työmeikki naamassa kuitenkin.
   Sun miittimeikki oli ihana! Muistan sen! :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!