17.10.2016

Date Night makeup


Mulla oli harvinainen lähes kokonaan vapaa viikonloppu ja raahasin Herra Savon ulos syömään. Kävimme paikallisessa ruokaravintolassa nimeltä Isä Camillo. Itse en oo siellä aikaisemmin ruokaillut mutta paikalla on hyvä maine.


Illan meikki syntyi "hieman" viime tipassa koska kärsin koko iltapäivän kovasta päänsärystä. Pötkötin viimeiseen asti peiton alla hämärässä ja popsin särkylääkkeitä. Sitten kun olo alkoi tuntua jotenkuten siedettävältä, pitikin jo rynnätä suihkuun ja pukeutumaan. Ihan nauratti koko tilanne - ensin itse ehdotan että "mennään, mennään!" ja sitten en muka jaksakaan, vaikka pöytä on varattu ja mies vetää pukua päälle!

Meikistä tuli kuitenkin aika kiva ja mieluinen, vaikka meninkin rehellisesti sanottuna siitä, missä aita on matalin. Käytin mun luotettuja lempparituotteita. Meikkipohjana suosikkini Dior Diorskin Forever ja korostusvärinä MUS High Tech Lighter Orion. Poskipuna taas vanha tuttu superpinkki Chanel Ultra Rose.

Silmämeikin rakensin vartissa. Taputtelin liikkuvalle luomelle punertavaa luomiväriä kostealla siveltimellä ja sudin samaa sävyä luomivakoon kuivalla. Häivyttelin kevyellä ruskealla mattasävyllä. Sisäkulmaan tuli viileää helmiäisvalkoista.

Rajasin yläluomen mustalla luomivärillä + MUS Mixing Liquid ja liimasin irtoripset.


Meikin juju on tämä irtoglitter. Se on Make Up Storen uudempia glittereitä, tulee neliskulmaisessa purkissa.Glitterin nimi on Neon Pink. Ja todellakin - purkissa se on upea neon-pinkki!
Kun glitteriä tutkii tarkemmin, huomaa että kylmän pinkin lisäksi se hohtaa kullan, oranssin ja jopa vihertävän keltaisen sävyissä.


Taputtelin irtoglitterin valmiin meikin päälle litteällä keinokuitusiveltimellä jonka kastelin ensin Mixing Liquid-nesteeseen. Neste on tällä hetkellä monessa paikassa loppuunmyyty, johtunee siitä että se uudistuu ja toimituksessa on ollut katkoksia. Sitä ei nyt ole matkuksen liikkeessäkään! Mutta kuulemma pian tulee se uusi versio. Toivottavasti uutta on vain pakkaus, itse litku on mahtava eikä kaipaa mitään muutoksia, imho!

Ehkä syynä on punertava luomiväri, mitä käytin luomella glitterin alla, mutta mun meikissä se hohtaa kultaoranssina, ei suinkaan viileänä pinkkinä, mitä ois voinut odottaa! En tosin ollut pettynyt, päinvastoin :) Minusta tuo liekin lailla hohteleva sävy on aika ihana!

Huulille tuli kevyesti rajauskynää MUS Lollipop ja sävytettyä huulirasvaa. Suurimpiin taiteiluihin ei ollut enää aikaa, lisäksi ajattelin, että kuitenkin syön huulipunan heti pois.

Tukan puristelin kostein käsin jotenkuten kuosiin. Äkkiä sinne syömään! :D

Illasta tuli lopulta oikein mukava :) Ruoka oli hyvää, seura täydellistä ja päänsärkykin ehti laantua. Kotiin päästyämme ehdin vielä napata nämä meikkikuvat.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Mira :) Joskus kiireessä onistuu!

   Poista
 2. Oot tosi inspiroiva! Kävin jo innostuneena ostamassa sen H&M:n Grand gru-kynän, jonka kanssa olen kehitellyt jo vaikka mitä... Mutta nyt on sitten pakko ruveta metsästämään tuota Mixing liquidia, koska olen vakuuttunut, kuinka tarpeeseen se tulisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihanaa kuulla :) Mixing Liquid pitäis tulla pian varastolle (se uusi versio). MUFEn Aqua Seal on vähän samantyyppinen aine mutta sitä en oo koskaan testannut glittereiden kiinnittämiseen... vain tehnyt sillä rajauksia ja käyttänyt luomivärisävyjen tehostamiseen. Joten Mixing Liquid on melkeinpä korvaamaton! :O

   Poista
 3. Maitta on kyllä taitava ja inspiroiva :) aivan upea lady livenäkin, en varmaan ikinä unohda sitä upeaa värikästä meikkiä mikä sulla oli blogimiitissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mukavalta tuntuu saada näin ihanaa palautetta :) Kiitos ihana! Toivottavasti nähdään pian uudestaan!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!