6.10.2016

Mattahuulipuna MUS Devil


Rakastan syvänpunaisia huulipunia!

MUS Devil on klassinen syvänpunainen sävy. Kyseessä on perinteinen puikkomainen huulipuna. Pakkaus on mustaa muovia. Hylsy sulkeutuu tiiviisti napsahduksen kera. Huulipunassa on kevyt tuoksu, jotakin vaniljaista ehkä? En enää haista sitä kun huulipuna on huulilla joten mua se ei häiritse.

Tänä syksynä olen usein yhdistänyt tämän mattapunan kissamaisiin rajauksiin ja pastelliseen, vaaleaan silmämeikkin.

Rajauskynäksi olen usein valinnut MUS-kynän Russian Bordeaux, se on hiukan tummempi murrettu viininpunainen sävy. Se on huulilla myös näissä kuvissa.


Make Up Storen Devil on yksi mun suosikeista - sen viileään taittuva pigmenttinen ja syvänpunainen väri on upea! Tykkään myös uudistetusta MUS Matte-koostumuksesta, se muistuttaa minusta mun lempparimattapunia Chanel Allure Velvet. Koostumus on samettinen mutta ei liian kuiva, huulille jää myös kevyt silkkinen hohde. Tämä on sellainen mattapuna jota voin pitää vaikka joka päivä eikä se pilaa huuliani rutikuiviksi!

Verrattuna edelliseen versioon MUS-mattakoostumuksesta tämä uusi on paljon kevyemmän tuntuinen huulilla. Muistaakseni vanhat mattapunat olivat myös kuivempia.


Russian Bordeaux & Devil.
Huulipunan väri sopii minusta täydellisesti syksyyn! Se on kirkkaampi ja punaisempi auringonvalossa, varjossa punan viileä vivahde tulee paremmin esille.Rajasin yläluomen mahonginruskealla mattaluomivärillä (Viseart 01 Neutral Matte taas asialla) ja alaluomen H & M kynällä Grand Cru.

Luomella mattabeigeä, houkan vaaleanpunaista ja satiinista off-white vaaleaa mutta en enää muista tarkkaan, mitä luomivärejä käytin. (Pitää aina muistaa ottaa ryhmäkuva päivän meikkituotteista, muuten yksityiskohdat unohtuu nopeasti!)

Tykkäätkö mattaisista huulipunista? Mikä on sinun suosikkikoostumus ja -merkki?

MUS Matte Lipstick Devil maksaa Suomessa n. 20€ riippuen ostopaikasta.

 

2 kommenttia:

  1. Upean värinen puna! Mun suosikkeja huulipunasävyistä onkin klassiset punaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on jotenkin sellainen huulipuna että tulee vanhan ajan elokuvatähdet mieleen :)

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!