3.10.2016

MUS 12 shades of color. Paletti, swatchit ja yksi värikäs meikki


Tästä Make Up Storen uutuuspaletista onkin jo tullut kyselyä. En ihmettele yhtään, onhan se aika karkin näköinen! Saanko esitellä: 12 shades of color.

Paletin 12 iloista luomiväriä on jaettu neljään väriperheeseen: keltaiset ja oranssit, lilat ja vaaleanpunaiset, vihreän eri sävyt ja sinisen sävyt.


Paletti ei ole mun oma, budjetti ei nyt anna periksi. Olen yrittänyt olla pienessä ostolakossa kun olen loppukuusta menossa Tukholmaan ja shoppailen sitten siellä. Sain paletin työpaikaltani lainaan esittelyä ja tutustelua varten.

Paletin kaikki sävyt ovat helmiäisiä, ei ainuttakaan mattaa. Tosin, kuten muissakin MUS-paleteissa, neliskulmaiset kolmikkopaletit voi ottaa pois ja vaihtaa tilalle joko samankokoisen kolmikon jostakin toisesta MUS-paletista tai yksittäisen MUS-luomivärin.

Swatchailin luomivärejä puhtaalle, kuivalle iholle sormin ilman mitään pohjustusvoiteita tai muita primer-juttuja. Kuvasin luonnonvalossa.

Ylhäältä vasemmalta löytyy lämpimät keltaisen ja oranssin sävyt.

Lämmin keltainen, mandariininkuorta muistuttava kultaoranssi ja punaisempi oranssi.

Kaksi ekaa sävyä vaikutti ihanilta, se punertavampi oranssi on inasen läpikuultavampi eikä ole yhtä pigmenttisen oloinen. Jotenkin odotin että juuri se olisi ollut se kolmikon väripläjäys!


Ylhäällä oikealla on viileä lila- ja vaaleanpunaisten sävyjen perhe.


Hohtava huurteinen hailakka vaaleanpunainen, jäinen lila joka shiftaa vaaleansiniseen sekä lämmin pinkki.

Taas odotin tummemmalta eli pinkiltä enemmän pigmenttiä ja sitä VÄRIÄ, se onkin tuollainen läpikuultava tapaus. Ja minä kun niin tykkään kunnon vaaleanpunaisista!

Lila on tosi sievä sillai kasarityyliin.
Vannon että äidilläni oli juuri sellainen luomiväriduo silloin joskus kovassa käytössä - lila ja sen kaverina helmiäinen vaalea pinkki. Se oli silloin pikku-Maitan mielestä ehkä kaunein meikkijuttu ikinä! Tosin silloin luomivärit oli paljon suoraviivaisempaa tavaraa sävyjen suhteen - kunnon helmiäistä eikä mitään hienovaraisia sävyn muuttumisleikkejä tai shiftauksia mitä nykyään, kun sävy saattaa muuttua riippuen siitä, miten valo siihen osuu. 


Paletin vasen alaosa ja vihertävä trio.
Erityisesti mua viehättää vasemman reunan keltavihreä chartreuse, on suhteellisen harvinainen sävy luomiväreissä. Ja tämä on vielä aika ihana ja pigmenttinen.


Pigmenttiseltä vaikuttaa myös toinen vihreistä, vihertävä turkoosiin vivahtava sävy.

Sen sijaan tummin (ja taas joukon viimeinen) on iholla aika hailakka ja läpikuultava. En saanut siitä väriä irtoamaan iholle, vaikka kuinka hinkkasin!


Ehkä sen kuuluu olla sellainen utuinen ja vesivärimäisen läpikuultava? En tiedä. Tavallaan nätti sävy mutta itse nauttisin siitä enemmän jos olisi pigmenttinen myös.

Kolme sinisävyä.
Kirkkaan jään lailla hohtava haalea vaaleansininen (shiftaa hiukan haaleaan kultaan jopa, sellainen merenneitojen sävy!), kirkas sininen ja tummempi, murretumpi sininen.


Näistä tykkäsin kaikista, tosin taas se paletissa tummin sinisen sävy oli hieman heikompi kuin ne kaksi muuta.

Vaalein on mun suosikki näistä.Sain tilaisuuden kokeilla palettia äärimmäisen kärsivällisen ja nätin työkaverin nassuun.

Tämä oli eka kerta kun kokeilin palettia. Meikkikuvistakin huomaa että paletin tummin vihertävä sävy (luomivaossa) ei ole ihan niin syvä kuin mitä ois voinut luulla napin perusteella. Myös alaluomen vaaleanpunainen ja oranssi ovat niitä läpikuultavia luomivärejä. Odotin vahvempaa pigmenttiä.


Kulmiin sudittiin paitsi puuterimaista kulmapalettia Tri Brow (tosi hyviä viileitä vaaleita sävyjä blondeille), myös kultaista irtopigmenttiä Eye Dust Gold. Ja tein myös kultaisia "pisamia" ohimoille ja poskipäille kultaisella silmänrajauskynällä Czar.

Yläluomen siipirajauksen tein kakkumaisella rajausvärillä Black Blue.

Huulilla fuksiapinkki rajauskynä Fluffy ja uusi oranssinpunainen mattahuulipuna Code Red.

Kaunis mallini oli pitkän päivän jälkeen hieman väsynyt ja kärsi vuotavista silmistä mutta silti istui rauhallisesti ja antoi minun sutia luomivärejä sydämeni kyllyydestä! Suurkiitos E. kun annoit mun leikkiä, olet ihan enkeli!

12 shades of color on Limited Edition ja maksaa Suomessa 99€.

2 kommenttia:

  1. Oi minkä meikin teit tällä! Todella taitavaa!! Kiitos tämän paletin esittelystä. Vaikka tässä ei nyt ole mattasävyjä, pikkuisen houkuttaa. Mikäli tämä missään vaiheessa on alessa, kerro mulle heti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kivaa kun sain kokeilla tätä ja leikkiä paletilla 😊 Se on tosi nätti mutta muutamalta sävyltä odotin enemmän pigmenttiä, yhyy. Olen miettinyt, onko tämä läpikuultavuus ehkä tahallinen veto - tulee sellainen kevyt, keikukaismainen efekti. Mutta toisaalta, tyyppi joka ostaa paletin kirkkaita värejä ehkä odottaa saavansa niitä värejä ihan kunnolla sitten! En tosin ole kokeillut pohjustajan päällä, saattaa siihen pinkkiin tai tummanvihreään tulla eri tavalla potkua silloin.

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!