10.10.2016

Smashbox Jet Set Waterproof Eye Liner


Kuopion Kicksin avajaisissa innostuin ostamaan "ihan vain jotain pientä". Hankintojen seassa oli myös tämä Smashbox Jet Set Waterproof Eye Liner. Mun silloin ainoa vedenkestävä silmänrajausväri eli MUFE Aqua Liner Black oli lopussa ja tarvitsin nopeasti sille korvaavan tuotteen.Smashbox lupasi vedenkestävyyttä ja helppoa levitystä. Kyseessä on geelimäinen eyeliner joka on pakattu pikkiriikkiseen purkkiin. Pakettiin ei kuulu sivellintä mikä ei ole minun mielestä mikään ongelma, siveltimiä mulla riittää.


Vähän huvitti pahvipakkauksen tarran teksti "Vedenkestävä rajauskynä silmille", kynä on kynä ja tämä purkissa oleva väri on jotain muuta! Käännöskukkasia :D


Mutta ei anneta hassun tekstin pilata ensivaikutelmaa! Dippasin siveltimeni purkkiin ja piirsin tämän pikku sydämen... ja täytyy sanoa että hieman masennuin.
Odotin intensiivisempää väriä, kunnon mustaa. Jälki oli kuitenkin aika laikukas ja epätasainen. Pahinta oli se että geelimäinen rajausväri vaikutti todella, todella kuivalta! Sivellin ei luistanut iholla vaan sitä piti oikein väkisin vääntää että tahmea, paksu musta aine levittyisi.

Tein meikin jossa mustalla siipimäisellä rajauksella olisi iso rooli ja siinä vaiheessa kun rupesin rajausväriä testailemaan, luomella oli jo luomivärit paikoillaan.

Vaaleaa kulmaluulla ja sisäkulmassa, hohtavaa pronssia luomella, ruusukultaa liikkuvan luomen keskellä ja mattaa mustaa ulkokulmassa.
Alaluomella vahvasti sinistä kynää MUS Blue Pigment ja sen päällä sinistä luomiväriä Maya.

Ja tältä näyttää sama meikki + kulmakarvat ja musta siipimäinen rajaus.

Kaikella kunnioituksella, tämä geelimäinen eyeliner ei ole mun suosikki. Luomella oli kans kuivakan oloinen ja levittyi vaikeasti. Lopulta sekoitin väriä kädellä Inglotin Duraline-nesteeseen (eräänlainen laimennin ja ohennin, kyseessä kun on vedenkestävä rajausväri niin sitä ei voi vedellä laimentaa) ja vasta sitten onnistuin piirtämään tällä jonkinlaiset rajaukset. Ja tämä on vasta eka käyttökerta! Mitä tapahtuu kun väripurkki on ollut auki pari viikkoa?!
Mä toivon että kyseessä on vain jokin maanantaikappale ja että tämä rajausväri on oikeasti notkeampaa ja helpommin levittyvää. Mutta mulla tais mennä tän kanssa 16€ hukkaan (oikeasti maksaa 20€ mutta avajaistarjouksen takia -20%).

Pysyvyys oli muuten ok mutta kun pesin meikkejä pois keskellä yötä, huomasin että väriä oli päivän mittaan siirtynyt hieman yläluomelle silmän ulkokulmassa, missä ilmehtiessäni luomen iho välillä ottaa kiinni rajaukseen.
Voi toki olla, että väri olisi pysynyt paremmin jos en olisi laimentanut sitä Duralinen avulla (mutta siinä tapauksessa en pystyisi piirtämän näitä rajauksia!).Tässä vielä tuotteen raaka-aineluettelo pakkauksen kyljestä.

Onko kukaan kokeillut tätä rajausväriä? Millaisin tuloksin? Mietin edelleen että onko mun kappale vain jotenkin viallinen. Se ei näytä kuivalta purkissa! Mutta iholle se ei oikein tahdo levittyä nätisti ilman apukonsteja :(


4 kommenttia:

 1. Onpa ikävä juttu tuollainen suttaaminen ja kökköys:(
  Luulisi, että noinkin hintava tuote olisi laadukas ja toimiva.
  Olen suunnittelut käyväni Kicksissä Smashboxia hiplaamassa, mutta en ole vielä ehtinyt. En ole ennen käyttänyt mitään merkin tuotetta, joten olisi kiva kokeilla. Voisin aloittaa ihan pienestä ja katsoa toimiiko ja tykkäänkö;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tämä oli eka tutustuminen Smashboxiin. Nimenomaan halusin kokeilla jollakin pienellä jutulla ensin, miltä vaikuttaa 😂 Merkin pohjustajia on kehuttu tosi paljon ja heillä näytti olevan myös tosi kivoja huulipunia ja huultenrajauskyniä. Niitä ajattelin mennä katsomaan joku päivä 😊

   Poista
 2. Höh :/ onpa ikävää jos tuote ei toimi. Hyvältä se kuitenkin meikissä näyttää. Toivotaan että se alkaa pelittämään paremmin! Mä ostin sen tuubimallisen silmämeikinpohjustajan ja se kyllä pitää meikin 16 tuntia aloillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain sen lopulta levittymään suht sievästi kun ohensin Duralinen avulla. Mutta yksinään ei toiminut mulla 😕 Pahoin pelkään että tää vain kuivuu lisää ajan myötä.

   En ole kokeillut merkiltä mitään muuta vielä mutta heidän pohjustajat ovat jo legendaarisen kuuluisia! Hyvä että tuo silmämeikinpohjustajakin on maineen arvoinen!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!