7.10.2016

Valkoisia pilkkuja


Pilkulliset ja laikukkaat meikit ovat minusta tämän vuoden mielenkiintoisia juttuja! Kirjoitin taplätrendistä jo keväällä (postaus löytyy täältä) mutta tykkään pilkuista edelleen! Mikäs sen parempi tapa piristää perusmeikkiä kuin sirotella silmien ympärille erikokoisia valkoisia täpliä!Luomella on neutraaleja vaalean kullan, beigen ja pehmeän ruskean sävyjä Zoevan paletista Naturally Yours (paletista oma postaus täällä).

Meikin pitää kasassa reipas musta siipirajaus. Liikkuvalle luomelle taputtelin vielä viime tipassa ihan hiukan kultaista irtoglitteriä (MUS Blue Moon).

Tein pilkut valkoisella nestemäisellä mattahuulipunalla. Käytin suippoa sivellintä ja sirottelin pilkkuja randomisti silmän sisä- ja ulkokulmaan. Se oli hauskaa! Meikkaaminen on usein arkista ja noudattaa tiettyä kaavaa - oli piristävää tehdä jotain vähän erilaista.


Tämä meikki sai minut erittäin hyvälle tuulelle.
Huulipuna on uusi, mun tämän syksyn suuri huulipunaihastus, MUS Matte Lipstick Avery. Olen käyttänyt sitä nyt useampana päivänä peräkkäin ja se on aivan i-ha-na :)

Mukavaa viikonloppua Sinulle, lukijani! 

4 kommenttia:

 1. Huulipunan sävy on aivan huikea:)
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihan ehdottomasti tän syksyn yllöspuna! Postaan tästä vielä erikseen myöhemmin :)

   Poista
 2. Ihana pilkkumeikki ja täydellinen syksyinen huulipuna <3 kävin eilen vilkasee oletko duunissa mutta et sattunut olemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊
   Oli iltavuorossa. Oon niin yövirkku ja aamu-uninen että yritän aina keplotella itelleni kaikki mahdolliset iltavuorot 😊 Eli helpoiten mut bongaa töistä vasta illemmalla!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!