23.12.2016

Talvinen juhlameikki glitterillä ja strasseilla


Muistatteko ne muinaiset Britneyn ja J-Lo'n musiikkivideot joissa laulajamisukat hohti ja säihkyi timanttien lailla sen jälkeen kun joku Kevyn Aucoinin luokkaa oleva meikkiguru on ensin liimaillut tuntitolkulla swarovskin kristalleja ympäri laulajadiivan kasvoja ja koko kroppaa? Mä muistan! Ja muistan että mietin silloin että tähän juttuun mä en ikinä ala! Timantteja ympäri naamaa, aika överiä, huhhuh, joo, ei oo mun juttu :D

Mutta pikakelataan vuoteen 2016 ja tässä mä oon, sopivasti joulufiiliksissä (ja -flunssassa,) liimailemassa Make Up Storen Strazz-strasseja kasvoihini kirkkaalla ripsiliimalla. Why not?!


Muokkasin siis perussilmämeikkiäni - talven juhlien hengessä - juhlavaan kuntoon lisäämällä silmän sisäkulmaan ja erityisesti silmän ulkokulmaan ja ohimolle glitteriä. Tämä on MUS Hologram, viileä jäätä muistuttava sävy.
Ja lisäksi vielä sirottelin glitterin sekaan "timantteja" eli näitä kirkaita strasseja. Nämäkin ovat Make Up Storesta. Itse asiassa nämä mun strassit (MUSin oma nimitys näille on Strazz) ovat vanhaa mallistoa. Nämä myytiin pienissä pyöreissä purkeissa ja ovat kaikki keskenään samankokoisia.

Uuden valikoiman strasseja saa edelleen eri väreissä ja samassa purkissa on neljää eri kokoa mikä on minusta aika kätevää. Tätä seikkaa lukuunottamatta strassit ovat edelleen samanlaisia - niitä voi käyttää mm. kynsien koristeluun tai liimata kasvoille esimerkiksi ripsiliiman avulla. Pinsetin avulla pikkustrassien siirtely ja asettaminen sujuu helpommin.
Itse meikki on peruskamaa. Kulmakarvojen alla hohtava Microshadow Arctic, varjostuksena mattasävyt harmaanruskea Microshadow Deadly ja vaaleahko Microshadow Saga. Liikkuvalla luomella Eyedust Silver.

Alaluomen rajasin myös MUSin kynällä, Blue Pigment on kaksisävyinen sininen kynä josta käytin tummempaa sinistä puolta.
Poskipäillä käytin suosikkikorostustotettani  - kyseessä on MUS High Tech Lighter mutta tällä kertaa ihan valkoinen helmiäissävy Moonlight. Minusta se sopii kauniisti tähän talviseen Winter Wonderland-teemaan :)Kulmissa on punaruskeaa luomiväriä Viseart-mattapaletista ja hiukan vaaleaa Lumenen kulmakarvavahaa. Olen hiljattain ottanut kulmiin otsaani botoksia. Näillä botox-pistoksilla on yritetty korjata hiukan mun kulmakarvojen epäsymmetriaa (toinen on hieman ylempänä kuin toinen yläluomessa olevan arven takia) ja seurauksena minusta mun kulmakarvojen malli on hieman muuttunut. Tulos ei ole pysyvä, kestää vain 3 - 4kk. Tässä pikkuhiljaa totuttelen uuteen kulmakarvamalliin :)Tässä vielä koko meikki: Työpaikan valoissa näyttää ihan erilaiselta kuin kotona kuvausvaloissa :)Huulilla on mun uusin huulipuna josta tykkään ihan hirveästi! Matta MUS Vintage Rose. Siitä kerron joku toinen kerta :)

"Helmi"- ja "timantti"korvikset Glitterin vanhaa valikoimaa.

Joulu on jo ihan lähellä! Mukavaa, leppoisaa joulua jokaiselle!


6 kommenttia:

 1. Upea kokonaisuus! Pitäisi tehdä joku strassimeikki vaikka työpaikan pukkujouluihin :)
  Ihanaa joulunaikaa Maitta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rauhallista joulua sinulle ❤️🎄😊

   Poista
 2. Upea meikki!
  Ihanaa Joulua sinne ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira!
   Leppoisaa joulua! ❤️🎅🏼✨

   Poista
 3. Hei täältähän löytyi kiva blogi!

  Ja todellakin muistan nuo tuollaiset meikit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Salla K 😊 Mukavaa että viihdyit blogini parissa!

   Kimalleöverit ja lantiomalliset farkut ovat molemmat niitä trendejä, jotka mun päässä yhdistyy 2000-luvun alun Britneyn videoihin! Ja nyt kuulemma lantiofarkutkin tekee paluuta... voi apua 😂

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!