7.2.2017

Gorgeous-irtoripset ja eräänlainen cut crease-kokeilu


Esittelin tammikuun kosmetiikkaostoksiani vähän aikaa sitten ja joukossa oli myös leuhkasti nimetyt irtoripset Gorgeous Make Up Storen valikoimasta. Aika näyttävät ripset!

En ole käyttänyt omissa meikeissäni ihan niin isoja ripsiä ja halusin kokeilla, miltä ne näyttäisi meikissä. Tämä postaus on siis omistettu mun Gorgeous-neitsytmatkalle!


Tässä vielä kerran Gorgeous-ripset, lepäämässä rasiassaan.


Ja tässä on lähtökohta, paljas luomi.
Halusin kokeilla tässä meikissä selkeästi esiinpiirrettyä luomivakoa yhdistettynä tosi vaaleaan, kimaltavaan liikkuvaan luomeen.Aloitin piirtämällä viivan siihen kohtaan luomea, mikä näkyy liikkuvan luomen yläpuolella silmän ollessa rennosti auki. Hämmästyttävää miten erilaiselta tämä viiva näyttää silmän ollessa rennosti auki versus silloin kun kulmia kohottaa ja katsoo alaviistoon! (Kollaasin kuvat ylärivissä.)

Tein viivasta vahvemman. Rajasin myös alaluomen samalla kynällä, se on Make Up Storen Chocolate Cheesecake.


Sitten häivytin yläluomen kynärajausta utuiseksi yläreunastaan. (Kollaasin kuvat 1 ja 2 keskirivistä).


Levitin kulmaluulle vaaleaa luomiväriä MUS Microshadow Sober.
Levitin punaviolettiä luomiväriä MUS Microshadow Magic luomivakoon piirretun viivan päälle ja ulkokulmaan (kollaasin keskirivin viimeinen kuva). Tältä näyttää:


Sitten ujutin vaalean kulmaluun ja violetin luomivarjostuksen väliin viileänpinkkiä luomiväriä MUS Microshadow Floral Jardin niin että se osittain peittää ja yhdistää molemmat sävyt:


Sisäkulmaan levitin metallisenhohtavaa ruusukullan sävyä MUS Moonshadow Peach:


Väliaikakuva:


En tykkää voimakkaasta helmiäisestä kulmaluulla, minusta se näyttää hassulta. Mutta silmän sisäkulmassa luomiväri saa hohtaa, se valaisee tumman kuopalla olevan sisäkulman ja auttaa kirkastamaan katsetta.


Ulkokulmaan tuli tilkka mattamustaa luomiväriä MUS Microshadow Charcoal.
Liikkuvalle luomelle taputtelin irtoluomiväriä MUS Eyedust April. Käytän sitä tosi usein asiakasmeikeissä ja minusta se näyttää aivan upealta kimaltavissa bilelookeissa! April on vaalea persikka jossa vahvasti hopeista hilettä. Niin nätti!


Luomivaon rajan viimeistelin vielä April-luomiväriin kastetulla kostealla siveltimellä. Halusin rajasta tarkemman.


Sitten vielä rajaus yläluomelle mustalla tussilla.
Alaluomen rajausta vahvistin violetillä luomivärillä Magic.


Tässä vaiheessa tein meikkipohjan, kulmakarvat ja levitin ripsiväriä. Ja sitten liimasin irtoripset paikoilleen.


Siinä ne nyt on, Gorgeous-ripset! Jouduin leikkaamaan pari milliä ripsien kiinnitysnauhan sisäkulmasta pois, muuten nauha on mun silmään liian pitkä.


Tykkäsin tosi paljon siitä, millainen meikistä tuli! Raskas luomi peittää suuren osan liikkuvasta luomesta mutta kyllä se sieltä välillä välähtää kun katsoo alaspäin tai on silmät kiinni :)
Itse asiassa käytin samaa viileänpinkkiä vaaleaa luomiväriä Floral Jardin myös poskipunana tässä meikissä. Minusta se näytti kivalta ja antoi sellaista hillittyä kuultoa poskipäille.

Lisäksi käytin myös luomiväriä Moonshadow Peach kasvoilla highlighterin roolissa - poskipäillä, nenän ja amorinkaaren korostuksessa. Aika ihana! Siitä helposti tulee sellainen vahvanpuoleinen korostusväri jos innostuu liikaa kun se on niin pigmenttinen mutta sen saa levitettyä myös kevyemmin.


Meikistä tuli aika näyttävä. Tällainen luomivakovarjostus saa silmän näyttämään paljon todellista suuremmalta!
Nyt vain pitää kehittää jotkut juhlat että voisin tehdä samantyyppisen meikin tositilannetta varten :D Gorgeous-ripset saa multa täydet pisteet, olivat mukavat käytössä = eivät juuri tunnu silmissä.Käytätkö irtoripsiä? Onko vinkata suosikkimalleja?

6 kommenttia:

 1. Kaunis meikki<3 Varsinkin luomivaon eri sävyt ovat hienosti kaarevassa muodossa. Opettelen häivyttelemään paremmin, kun on näin hyvät kuvatkin ja tarkka selostus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SariBP!
   Minun neuvo on juurikin tuo että aloittaa luomivärien levityksen vaaleasta sävystä ja käyttää "väliväriä" (= transitional colour) tumman ja vaalean luomivärin välissä. Helpottaa sävyjen häivyttelyä tosi paljon imho! 😉

   Poista
 2. Ihana meikki! Käytän ainoastaan Grimasin puoli/ulkonurkkaripsia, sillä saan ne sekoittumaan luonnollisesti omiin ripsiin. Ulkonurkkaripset on myös helppo ja nopea laittaa, eivätkä ne ala koskaan repsottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Siitä on aikaa kun käytin Grimasin ripsiä, nykyään ei tuu enää ostettua kun tosi harvoin tulee käytyä heidän liikkeessä. Totta, puolikkaat on kätevät käytössä!

   Poista
 3. Todella kaunista! Mulle cut crease on meikkityylinä tuntematon, joskus olen yrittänyt mutta ei ole onnannut. Saa kyllä näyttämään silmät isommilta mutta tämä meikki ei ole yhtään "liikaa" :) tosi kauniit värit luomiväreissä ja räpsyttimet on mahtavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😘
   Cut crease on vaikea toteuttaa jos on raskaat luomet. Mä luulin pitkään että en saa sitä toimimaan omaan silmään ollenkaan! Se on kyllä jännä meikkityyli - jotenkin ihan feikki, kun luomivakokin kirjaimellisesti piirretään ihan eri paikkaan kuin missä se on ja kaikki on niin liioiteltua - mutta ilta- tai esiintymismeikiksi tosi näyttävä!

   Gorgeous-ripset ovat ❣️ Ihan suotta niitä alkuun arastelin 😊

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!