11.4.2017

DANGER, DANGER! Yksi erikoinen huulipuna ja kolme erilaista huulimeikkiä.


Nyt tulee huulipuna joka varmasti jakaa mielipiteitä! Tämä saapui Make Up Storen liikkeisiin hiljattain ja kuulemma toistaiseksi herättänyt ihastuneita huokauksia "oh, onpa hieno!" mutta myös muutamia kulmienkohotuksia.

Huulipunalla on kohtalokas nimi: Danger.Danger kuuluu kategoriaan Sparkling Lipstick eli on kimmeltävä huulipuna, ei mattainen eikä ihan perinteinen creme. Pakkaus on MUSin huulipunille tavallinen, musta neliskanttinen muovinen kotelo ja liskopainatus korkissa ja itse huulipunan pinnassa. Huulipuna jää käsittääkseni perusvalikoimaan.


Ja se ri! Huulipunan väri on sinipohjainen violetti! Aika hieno ja suhteellisen harvinainen. Punertavapohjaisia violetteja ja luumunsävyisiä huulipunia on niin paljon mutta tuollaisia sinisävyisiä ei näe kovin usein.


Huulipuna näyttää puikossa tummalta mutta kon kokeilin sitä kädelle, huomasin että koostumuksessa on läpikuultavuutta mikä saa huulipunan näyttämään iholla vaaleammalta.

Tajusin myös että huulipunan melko sinertävässä pohjassa on erittäin hienoa vaaleanpunaista microshimmeria mikä ansiosta huulipunan pääsävy on sinivioletti mutta tietyssä kulmassa nähtynä se onkin yhtäkkiä punertavampi violetti.

Shimmer ei erotu huulilla mielestäni ollenkaan, jos huulipunan levittää paljaille huulille, ilman pohjustusta. Huulilla puna on läpikuultava ja kauniin kiiltävä.
Huulipunan tummuusaste, erottuva sinipohjainen sävy ja läpikuultava koostumus ovat haasteellinen yhdistelmä. Paljaille huulille huulipuna levittyy epätasaisesti ja paikoitellen huulten oma sävy kuultaa läpi. Sen huomaa hyvin näistä yläpuolella olevista swatch-kuvista joissa levitin punan puhtaille huulille ilman pohjustajaa tai rajauskynää.

Peittävää mutta kiiltävää jälkeä tämän kanssa saa kun Dangerin levittää vaikkapa huulenrajauskynällä rajatuille ja kauttaaltaan väritetyille huulille. Tai toki voi käyttää tähän tarkoitukseen violettia silmänrajauskynää, niin kuin minä tein näissä seuraavissa huulikuvissa :) Varmaan on myös helpompi löytää sopiva kynä silmämeikkien puolelta kuin sinivioletti huultenrajauskynä. Tummalla pohjalla myös huulipunan shimmer erottuu hiukan paremmin.


Eli näissä kuvissa rajasin ja väritin kevyesti huulet violetilla silmänrajauskynällä ja Danger-puna päällä. Tämä on minulle sopivampi tapa käyttää tätä huulipunaa.

Tältä näyttää Danger osana meikkiä. 

Minusta huulipunan jännä väri näyttää hyvältä suhteellisen rauhallisen silmämeikin parina. Mun lempparicombo on Danger ja MUS Microshadow Trio Shade Collection Gold jonka hankin talvella. Tämän luomiväripaletin hillityt sävyt taipuu niin pehmoiseen sumusilmämeikkiin kuin dramaattiseen iltalookkiin. Palettia käytin myös kuvissa olevissa meikeissä.Jotenkin minusta paletin kullanhohtoinen kermansävy ja mustalla pohjalla oleva tumma oliivi ovat todella veikeän näköisiä sinertävän huulipunan kanssa! Pidän hillityn lämpimän ja räiskyvän viileän vastakohdasta.Danger on kuin luotu kaikenlaiseen kerrostamiseen ja esimerkiksi muodikkaan gradient-meikin tekoon. Kokeilin sitäkin! Väritin huulet ensin tummalla luumunsävyisellä kynällä, levittää Danger-punaa päälle ja taputtelin huulipunan päälle MUSin kimaltavaa lilaa irtoluomiväriä Stardust Jive. Tämmöinen tuli:
Aika hauska, vaikkakin kerrosten määrä huulilla tarkoittaa sitä, ettei tällä meikillä hirveästi pussailla. Katsoa saa mutta ei koskea!

Miltä vaikuttaa, kolahtiko Danger?
Mä tiedän että tämä sävy ei ole kaikkien juttu. Itse kyllä tykkään! Tai tämä sopii mun tänhetkiseen fiilikseen, sanotaan näin :)
 

Danger ja muut huulipunat muten Make Up Stooren omissa liikkeissä nyt huhtikuun ajan 13€/kpl. Normaalihinta tällä on 20€.

8 kommenttia:

 1. Make up Storen tuotteiden ulkoasu on todella sävähdyttävä. Liskopainatus huulipunissakin on hieno. Pelkästään sen takia voisin punan ostaakin. Tosin Danger menee vähän mukavuusalueeni ulkopuolelle huulipunan sävynä, mutta muuten fantastinen sävy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo kohokuviointi huulipunan pinnassa on hauska ja kaunis yksityiskohta 🙂
   Danger on niitä sävyjä mitä moni jättää hyllyyn kokeilematta. Onhan se hurja/epätavallinen mutta "epätavallinen" ei tarkoita automaattisesti että se ei sovi/on ruma! Kantsii pyytää myyjiä kokeilla sitä huulille, jos ei muuta, niin saa ainakin hauskan rokkihuuli-selfien! 😉

   Poista
 2. Tämä oli kyllä mielettömän kivan näköinen ja varmaan joskus olisin sen uskaltanut ostaakin :) sullehan tämä sopii todella hyvin ja ombre-huulet on mielettömän kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on ihanaa että kauppoihin on tullut paljon hyvinkin erilaisia huulipunasävyjä - jotenkin rajat sen suhteen, mikä on sopiva sävy huulille ovat siirtyneet vähän. Tykkään siitä.

   Ombre on hauska trendi, vaikkakin työläs. Mutta sillä kyllä saa melkoiset turbohuulet piirrettyä jos vaan jaksaa väkertää 😄

   Poista
 3. Upea sävy! Sulla on tosi kauniit huulet :)

  VastaaPoista
 4. Ihana väri. <3 Omalla kohdallani harmi, että koostumus on kiiltävä ja liukas; tuppaavat omilla huulillani karkaamaan todella helposti juonteisiin. :( Onneksi on olemassa Illamasquan Kontrol, joka on kylmä, tumma violetti. Ei tosin ihan tämän värinen.
  Mutta ihana, että MUS tuo erikoisempia värejä markkinoille. :)

  P.S. Kävin vihdoin kotiuttamassa Sable Noir tuoksun. <3 Se on lähestulkoon yksi yhteen Tom Fordin Tobacco Vanillen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mieti kans että voi kun olisi vielä samanvärinen mutta matta tai tosi tuhti creme... Tuo läpikultavuus ei ole kaikkien makuun.

   Mä tuoksuttelen Tom Fordin hajuvesiä aina kun siihen on tilaisuus - haluaisin löytää niistä sellaisen jota voisin itse käyttää. Tobacco Vanilleakin olen ihan varmasti tuoksutellut mutta ei mitään muistikuvaa enää. Sable Noirista kuitenkin tykkään, samoin Soie Blanchesta :) Kesäksi pitäis tulla MUSille uusia hajuvesiä, saas nähdä, mitä sieltä saapuu!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!