5.4.2017

Mun STEAMY eli versio meikkilookista


Mulla oli viikonloppuna ihana työtehtävä kun sain tehdä oman version Make Up Storen huhtikuun meikkilookista STEAMY. Oli tosi kivaa! Suuri kiitos kuuluu ilman muuta mallillemme Millalle joka on paitsi ihan uskomattoman kaunis ja valokuvauksellinen, niin myös rautainen ammattilainen! Hänen kanssa oli todella miellyttävää työskennellä. Haluaisitteko nähdä mitä saatiin aikaan?


STEAMY-lookista kirjoitinkin jo aikaisemmin oman postauksen tässä. Siihen kuuluu kolme uutta LE-tuotetta ja joukko perusvalikoimaan kuuluvia tuotteita. Lookkia esiteltiin nyt viikonloppuna Makeup Weekend-tapahtumassa.


Kun meikkifirmat luo kokoelmiaan, kukaan ei toki oleta että asiakas noudattaa meikkilookin kuvan ohjeita täydellisesti alusta loppuun. Jos hyvin käy ja lookki miellyttää kuluttajaa, ja vaikka se sattuisikain sopimaan asiakkaan omaan nassuun ja värimieltymyksiin - edes osittain - niin silti sitä aina jokainen soveltaa oman uniikin version. Tekee sellaisen mikä tuntuu omalta! Palikat voi olla samoja mutta jokainen rakentaa niistä omanlaisensa tornin :)

Tässä tapauksessa käytin lookkiin kuuluvia tuotteita mutta halusin ennen kaikkea tehdä meikin joka sopisi mallin kasvoihin ja korostaisi hänen ainutlaatuista kauneutta. Meikin piti myös olla tarpeeksi vahva että se erottuu kauppakeskuksen sekavassa valaistuksessa.


STEAMY on sekoitus vahvoja värejä: syvää turkoosia, näyttävää pinkkiä, hopeaa. Ihon on tarkoitus olla upea - tasainen, kuulas, virheetön ja kauniisti korostettu.

Ennen meikkivoidetta mallin iholle tuli pohjustaja Smoothing Priming Powder. Tämä on minunkin suosikki - irtopuuterin muodossa oleva  primer joka tekee ihosta tosi sileän, häivyttää ihon pinnan epätasaisuuksia kuten huokosia ja pieniä juonteita ja pitää meikin siistinä pitkään imemällä itseensä ihon erittämää rasvaa ennen kuin se nousee pintaan sotkemaan meikkipohjaa.

Meikkipohjaan käytin lookkiin kuuluvaa meikkivoidetta  Sculpt Excellence. Tosin ei sävyä Corn mikä on mainittu lookin tuoteselosteessa vaan tummempaa sävyä Coconut kasvojen keskiosassa sekä vielä astetta tummempaa sävyä Cinnamon kasvojen reunoilla ja varjostusalueilla. Sculpt Excellence on öljytön ja erittäin peittävä meikkivoide, ohutkin kerros tasoittaa todella tehokkaasti ihon punakkuutta mutta näyttää silti luonnolliselta iholla.

Kasvojen keskiosassa sekoitin meikkivoiteen sävyä Coconut kuultovoiteeseen Strobe Glow sävyssä Aspen. Se teki ihosta tosi kuulakkaan ja heleän näköisen. Aspen on kevyt voidegeeli jossa on helmenvaalea, hieman roosaan vivahtava sävy. Poskipäille lisäsin vielä korostusta taputtelemalla päälle hiukan lisää kuultovoidetta.


Poskipäitä korostin STEAMY-lookin LE-aurinkopuuterilla Bronzing Powder Amazone. Eka kerta kun pääsin testaamaan tätä aurinkopuuteria meikissä. Sen täyteläinen sävy teki kevyesti ruskettuneesta ihosta kauniin paahtuneen. Aurinkopuuteri on pigmenttinen mutta hienojakoinen ja oli yllättävän helppo häivyttää. Pelkäsin oransseja laikkuja mutta turhaan :)


Silmämeikissä käytin Amazone-aurinkopuuteria luomivaon varjostukseen ja tietenkin myös LE-palettia Microshadow Trio Eden. Paletin hopeista sävyä on silmän sisäkulmassa kirkastamassa, mattaa vahvaa turkoosia luomella ja hohtavaa vedensävyä liikkuvan luomen keskellä. Ulkokulmaa tummensin vielä mattamustalla luomivärillä Microshadow Pollution. Rajauksiin käytin mustaa rajauskynää Darkest Shadow ja myös lookkiin virallisestikin kuuluvaa kirkkaan turkoosia rajauskynää Ocean Breeze.

Kulmissa on Premium Tri Brow Blonde, sen hiekanvaaleat sävyt sopii tosi hyvin vaaleatukkaiselle. Mulla on tämä paletti kans. Nyt kun olen taas vaaleatukkainen, olen käyttänyt sitä lähes päivittäin. Viimeistelin kulmat kirkkaalla geelillä.

 
Tein silmämeikistä muodoltaan kissamaisen. Vahva ulkosiipi liftaa tehokkaasti silmää ja turkoosi viiva tehostaa katsetta. Ripsiin harjattiin vedenkestävää mustaa ripsiväriä.

STEAMY yhdistää turkoosin silmämeikin superpinkkiin mattahuulipunaan mutta minusta se oli vähän too much tähän silmämeikkiin. Tein kevyet pinkit kiiltohuulet läpikuultavalla vaaleanpunaisella kiillolla Lipgloss Raspberry ja tilkalla korostusväriä huulten keskellä. Rajasin kevyesti kynällä Dali.


Tämmöinen meikki tuli. Oli tosi kivaa päästä leikkimään uusilla meikeillä ja testaamaan koostumuksia. Oli hauskaa yrittää sovittaa samaan meikkiin kaikki nämä trooppiset vahvat värit.

Oletko koskaan yrittänyt tehdä oman version jostakin meikkilookista? Menitkö valmiin kaavan mukaan vai teitkö jotakin ihan erilaista?
 

6 kommenttia:

 1. Hieno tuli Steamysta :)

  Olen mä joskus jotain kokeillut, enemmänkin voisi - mulla on koottuna vähän erikoisempia meikkikuvia, mitä vois apinoida tai ottaa inspiraatiota. Yksi silmämeikki on ainakin ollut ihan onnistunut, siinä jippo oli luomivaon ja kulmakarvan välisellä alueella, että sikäli helpompi toteuttaa aika suoraan kopioimalla. Aika vasta kokeilin Lancômen matte shakerien mainoskuvasta pinkkiä ja oranssia huulipunaa yhdistää, tosin shakereita mulla ei vielä ole mutta vastaavat värit muuten. Olipa aika raju :) yhden lauantaityöpäivän piristys tai kauhistus, riippuu varmaan keltä kysyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Tuo inspiskuvien "kuvapankki" on hyvä idea, jos joskus omat luovuuskanavat ovat tilapäisesti off-asennossa, sieltä voi ammentaa.
   Kivalta kuulostaa oranssi-pinkki huulimeikki! Olen käyttänyt joskus vaatteissa tätä yhdistelmää ja se oli niin härö että oli oikeasti aika makee!

   Poista
 2. Siis wau, mallisi on kyllä todella upea ja kissamaiset piirteet omaava. Voi kun olisi tuollaiset poskipäät ja luusto, kyllä tulisi varjosteltua ja korostettua! Teit kyllä tosi mahtavan meikin, piirteisiin sopivan ja voimakkaan. Malli kyllä kantaa meikin hyvin eikä ole "liikaa". Nyt minä kiinnostuin tuosta Smoothing Priming Powderista, se varmaan olisi huippuhyvä minunkin iholleni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😘
   Malliin on yksi kauneimpia naisia, mitä olen tavannut. Kansainvälisen luokan kaunotar, ehdottomasti. Ihan uskomatonta, miten jollakin voi olla niin täydelliset piirteet! :) Ja lisäksi persoonana tosi ihana!

   Mä tykkään Smoothing Powderista tosi paljon. MUS ei mainosta niin tämäkin tuote on jäänyt vaille suurempaa huomiota, mikä on minusta sääli. Musta se on innovatiivinen ja oikeasti toimiva! Tuu käymään joku kerta niin saat näytteen testiin :) Tätä pitää kokeilla iholle että saa hyvin käsityksen, miten muka voi toimia!

   Poista
 3. Tää oli niin upea! Ihastelin jo liikkeen FB-sivuilla olevia kuvia. Meikki tuo kauniisti esiin mallin piirteet ja on sävyiltään todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo! Sitä just yritin, että meikki olisi nimenomaan mallillemi sopiva ja korostaisi hänen piirteitä. Olin iloinen kun kuulin ettei hän pessyt meikkiä pois heti keikan jälkeen vaan lähti viettämään iltaansa samassa lookissa. Sehän tarkoittaa että onnistuin :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!