17.4.2017

Pääsiäishenkinen värikäs meikki ja uudistunut MUS Mixing Liquid


Nyt kun kerran pääsin vauhtiin pääsiäsaiheisten väripläjäysmeikkien kanssa, niin esittelen vielä tämän!

Tässä meikissä yhdistin kahta itselleni "vaikeaa" väriä eli keltaista ja vihreää. Ja onpa joukossa myös violettia, ruskeaa ja glitteriä!Meikki on tehty kokonaan Make Up Storen luomiväreillä.

Sisäkulmassa on kirkkaankeltaista Microshadow Bold, luomivaossa ruskeahko Volga, ulkokulmassa violetti Mysterious, kulmaluulla vaalea hohtava Muffin.

Silmän sisäkulmaan ja liikkuvan luomen päälle taputtelin hiukan irtojauheluomiväriä Eyedust Smaragde, se antaa kivan kiillon.

Meikin juju on alarajauksessa. Rajasin alaluomen sisä- ja ulkopuolelta vihreänmustalla kynällä. Sitten levitin alaluomelle ensin vihreää irtokimalleluomiväriä Stardust sävyssä Roller. Viimeistelin meikin taputtelemalla alaluomelle ja silmän sisäkulmaan kirkkasta vaaleanvihreää glitteriä Neon Green käyttäen apuna Mixing Liquid-nestettä.Mixing Liquid on ollut koko Suomessa loppu jo monta kuukautta ja se oli ihan kamalaa! Tämä on niin monikäyttöinen ja ihana meikkiaine ja glitterien kanssa mulle ihan korvaamaton! Mun oma puteli veteli jo viimeisiään kun vihdoin Mixing Liquid palasi taas kauppojen hyllyille! Syynä poissaoloon oli pakkauksen muutos: uusi Mixing Liquid sai päälleen hienot pahvikuoret ja on nyt pakattu upeaan mustaan krokokuvioiseen lasipulloon. Vanha vaatimaton muoviputeli sai väistyä, uusi pakkaus on minusta todella tyylikkään näköinen. Näyttää enemmän hienolta hajuvedeltä! Lisäksi pullossa on nyt välikorkki joten ainetta ei pääse vahingossa kaatamaan pullosta liikaa. 30 ml maksaa 19€ ja aine on todella riittoisaa.Käytän Mixing Liquidia aina kun pitää käyttää glitteriä - se liimaa kimalteet ihoon mutta ei tunnu iholta eikä ole rasvainen. Ja glitterihippuset pysyy iholla ihan niin pitkään kuin tarvitsee!Tältä näytti kokomeikki:Huulipuna on mun vanha lemppari MUS Sparkling Lipstick Obsess, kimaltava viileä lila. Pidän tästä huulipunasta, se on miellyttävän tuntuinen huulilla ja sävy on sopivan erikoinen. Rajasin huulet uudella kynällä Hypnose, se on hyvin viileä lila-pinkki.Mä niin toivon etten sorru pääsiäisen jälkeen taas rutiininomaisiin nude-ruskeisiin meikkeihin! Haluaisin jatkaa väreillä!! Olisi mukavaa kuulla ehdotuksia, millä värillä lähdetään tästä liikkeelle? Itse olen miettinyt että jokin vaaleansininen/muu sinisävyinen meikki olisi hauska :)

4 kommenttia:

 1. Sinisille sävyille peukku! Näitä väri-ilotteluja on kiva katsella :) mulla oli tylsä meikki tänään, pelkkää persikkaa mutta näytti kyllä hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, persikka on ihana meikkiväri! Minusta se näyttää niin raikkaalta, varsinkin jos silmissä ja poskilla samaa/samannäköistä sävyä :)

   Poista
 2. Ihanan hempeä mutta kuitenkin voimakas, tykkään! Meikäläinen on vedellyt todella hiljaiseloa vähän kaikessa, hirmu vetämätön olo ja mikään ei huvita. Ihana katsella näin iloisia ja värikkäitä meikkejä, piristää fiiliksiä kivasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ollu jonkinlaisen masennuksen vallassa suurimman osan talvea ja alkukevään, on tuntunut siltä että haluan vain maata sohvalla. Nyt alkaa ehkä vähän helpottaa. Mun on pakko meikata ja laittautua töihin ja se on itse asiassa auttanut mua olemaan vajoamatta ihan sinne masennuksen syövereihin. Värit parantaa :)

   Mukavaa jos sullekin tulee väreistä parempi mieli! Se on kuitenkin aika halpaa ja helposti saatavaa terapiaa. Tsemppiä!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!