12.5.2017

Clarins Shaping Facial Lift Total V contouring serumMinua nauratti kun tuttu myyjä viittasi tähän seerumiin nimellä "Veemäinen seerumi" mutta niinhän se lukee tuossa putelissakin: Total V contouring serum! Totaalisen veemäinen seerumi :D

Koko nimi on Shaping Facial Lift Total V contouring serum. Seerumi jonka tarkoitus on liftata kasvoja ja muokata kasvojen ääriviivoja. Olin Kicksissä, edellinen seerumini (Filorga Time Zero Multi-correction wrinkles serum) oli loppumaisillaan ja taskussa poltteli sopivasti alennuskoponki - näin sitten päädyin ostamaan tämän Clarinsin serumin. Ei sillä että uskoisin että mikään seerumi oikeasti lifatisi mitään :D Se on vain kosmetiikkaa, ei plastikkakirurgiaa! Mutta se tuntui miellyttävältä kädellä, ei liian tuhdilta (ihoni ei tykkää liian täyteläisistä koostumuksista), tuoksui hyvälle ja pakkaus on kieltämättä nätti - hoikka (tarkoituksella, kuinkas muuten) kultainen pullo, merkkikin on sellainen josta pidän. Clarins herättää minussa positiivisia ajatuksia. Ajattelin että jos tämä seerumi oikeasti tekee jotakin mun poskille, se on vain plussaa!

Koska posket. Posket on mun heikko kohta. Ne on roikkunu mukana niin pitkään kuin muistan. Lapsena olin hoikka, aikuisenakin välillä alipainoinen (en enää pitkään aikaan, onneksi) mutta pyöreät posket mulla on ollut aina. Ne ei varmaankaan lähde minnekään kunnes on vain luuta ja nahkaa jäljellä.

Mutta oisko se jännää jos jokin seerumi taikoisi ne pienemmiksi?

 

Clarinsin mukaan seerumi on kehitetty erityisesti (pyöreäposkisille?) aasialaisille naisille. (Hämmästyin tästä suureesti koska en tajunnut että aasialaisilla naisilla on niin iso ongelma poskiensa kanssa! Mutta niin siinä pakkauksessa lukee: Specially formulated for Asian women.) Mutta toki voi käyttää ei-aasialaisetkin. Tällaiset on houkutukset ja lupaukset:

* Refines and enchanses the face from the front and in profile.
* Reduces the look of puffiness and a double chin.
* Lifts and firms facial contours, redefines features and reshapes the oval of the face.
* Moisturizes and leaves skin feeling comfortable.

Eli terävöittää ja korostaa edestä ja sivusta katsottuna. Vähentää visuaalisesti turvotusta ja kaksoisleukaa. Kohottaa ja kiinteyttää kasvojen ääriviivoja, muokkaa kasvojen piirteitä ja kasvojen ovaalia. (No huhhuh, melkoista!) Kosteuttaa ja jättää miellyttävän tuntuiseksi ihon (no tämän voin uskoa).
Tämän kaiken seerumi aikoo tehdä sisältäen guaranaa, inkiväärinsukuista kasvia Zingiber Zerumbet ja kakia, tai siis eebenpuun sukuun kuuluvaa kasvia nimeltä kaki. Näitten avulla se lupaa:

* encourages the release (ex vivo tests) of excess fats 
* helps to drain (drainage stimulated by massage) escess fluids
* preserves skin firmness


Eli suomeksi sanottuna luvataan postaa nestettä ja ylimääräistä rasvaa. Koostumuksessa on myös kofeiinia (poistaa nestettä, laskee turvotusta) ja kaurauutetta (rauhoittaa ihoa). Pakkauksessa mainitaan myös hieronta ja siihen on myös ohjeet mukana, kuvina ja tekstinä.


Olen nyt käyttänyt seerumia kahden kuukauden ajan säännöllisen epäsäännöllisesti. Kaksi pumpun painallusta riittää hyvin kasvoille ja decoltee-alueelle. Käytän aamuisin nestemäisen hoitoveden päälle. Pakkauksessa lukee että aamuin ja/tai illoin mutta illaksi mulla on happoja tai retinoleja joten ilta-ajat on bookattu niillä täyteen. Tykkään tosi paljon seerumin koostumuksesta: se ei ole rasvainen, imeytyy todella nopeasti ihooni ja on tosi hyvä pohja meikin alle. Ei rullaannu, ei rasvoita meikkiä, kosteuttaa juuri sopivasti. Mulla on rasvoittuva iho enkä ole kaivannut seerumin päälle vielä erillistä kosteusvoidetta. Veikkaan että kuivaihoinen tarvitsee päälle voiteen - tämä seerumi ei todellakaan ole kosteuttavin ja hoitavin mahdollinen.

Aine on vaaleaa, kevyttä voidegeeliä ja tuoksuu raikkaalle. Se jättää hetkeksi hiukan tahmean pinnan mutta imeytyy todella nopeasti eikä jätä iholle rasvaista jälkeä. Meikki levittyy tämän pinnan päälle hyvin, kuin se olisi pohjustaja eikä tehotippa. Iho ei kuitenkaan tunnu siltä että se on päällystetty silikonikalvolla.


Alkuun noudatin ohjeita ja levitin seerumin Clarinsin oman hierontaohjeen mukaan. Useimmiten en tee kuitenkaan sitä hierontaa koska unohdan tai on liian kiire.


Tavallaan uskon että hieronta on oikeastaan tärkein juttu koko seerumin vaikutuksessa. Uskon että säännöllinen kasvojen hieronta, oikein tehtynä, voi oikeasti pistää nestekiertoa ja verenkiertoa liikkeelle, auttaa vähentämään turvotusta ja siten palauttamaan pöhöttyneen nassun vähemmän turvonnen näköiseksi. Pelkkä ihovode yksinään ei ihmeisiin pysty.

Mutta jännä juttu, n. kuudennen ja seitsemännen viikon käytön jälkeen törmäsin kahteen tuttavaan joita en kumpaakaan ole nähnyt muutamaan kuukauteen. Molemmat alkoi kysellä, olenko laihtunut. (Puntarin mukaan en ole.) Saattaa toki olla kyseessä eräänlainen kohteliaisuudeksi tarkoitettu heitto tai puhdas sattuma :D Itse en ole huomannut nassuni muodoissa mitään erilaista. Posket ovat edelleen kanssani.

Clarins Shaping Facial Lift Total V contouring serum n. 63€. 

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa jännältä :D itse en raaski sijoittaa näin hintaviin mutta uskon että jotain taikaa niissä saattaa olla. Sulla on ihanat posket ja kasvoihisi sopivat! Mullakin on äidiltä peritty pyöreä naama mutta sille ei mahda mitään :) tälläisiä ollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :) Nykyään oon jo sinut poskieni kanssa vaikka aikoinaan murehdin ja halusin kulmikkaamman nassun. Nut minusta tuntuu että tietty pyöreys kasvoissa on kiva! En olisi itseni näköinen ilman poskia. Totta, tällaisia ollaan ja se on just hyvä :)

   Poista
 2. Clarinsin seerumia en ole käyttänyt, mutta joitakin muita v-seerumeita kylläkin. Muistaakseni Lumenella oli (onkohan vielä) jokin samankaltainen tuote. En muista, että näistä seerumeista olisi mikään toiminut mainittavammin. Ehkä mun ikäisellä alkaa jo maan vetovoima olla sitä luokkaa, että kasvojen pyöreys on valahtanut jonnekin leuan alapuolelle ihme mytyksi;) Nykyisin luotan eniten retinoliin ja c-vitamiinituotteisiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu että Lumenella on kans joku vastaava V-seerumi uudistetussakin valikoimassa. En ole kokeillut muita tuontyylisiä kuin tämä Clarins. Retinoliin luotan itsekin ihonhoidossa eniten :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!