28.5.2017

Meikki paletilla Too Faced Sweet PeachVastapainoksi edellisen postauksen hirveille pakkelssoneille näytän nyt meikin josta itse tykkäsin!

Meikin sankari on tämänhetkinen suosikkini, paletti Sweet Peach. Kaikki meikissä käytetyt luomivärit ovat tästä paletista.


Sweet Peach mielletään persikka-beige-violetti-ruskeaksi paletiksi mutta joukossa on myös raikas poikkeus kauniin vihreän sävyn muodossa. Upea Bless Her Heart on nätti, pehmeä vihreän sävy joka taittaa khakiin ja kultaan. Toimii minusta hyvin paletin muitten sävyjen kanssa.Tässä meikissä Bless Her Heart koko liikkuvalla luomella.
Kulmaluulla vaalea White Peach, sisäkulmassa hohtava, kirkastava Nectar. Varjostuksena mattaruskea Charmed, I'm Sure ja häivytykseen matta Puree ja persikkabeige Peaches 'n Cream (näitä sävyjä myös alaluomella).


Rajaukset tein Kat Von D tussilla Tattoo Liner Trooper. Se on vain niin paras! Mun toinen tussi alkaa pikkuhiljaa olla lopussa ja tilasin nyt testiin Stilan vedenkestävän rajaustussin. Katsotaan, onko siitä Trooperin haastajaksi :)
Sisärajauksissa musta kajal.Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kaunis, keväinen <3
  Upeaa uutta aurinkoista viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Meilläpäin ei oo vielä aurinkoa tällä viikolla näkynyt. En silti menetä toivoani vielä, kesää kohti ollaan menossa :)

   Poista
 2. Ihana, rajaukset tuovat särmää meikkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin koukussa rajauksiin! Jos se Stilan tussi on huono, kokeilen seuraavaksi sitä Pixin rajausväriä mitä sä kehuit sun loppuneet-postauksessa. Pitää olla tarkka ja hyvin pysyvä.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!