25.5.2017

Smoky-meikki paletilla Viseart Bijoux Royal


Vieläkään en ole kirjoittanut tästä upeasta paletista omaa postausta, shame on me! 

Paletti on ollut omistuksessani viime vuoden marraskuusta lähtien. Käytän sitä usein ja aina hyvin mielelläni mutta harvoi käytän pelkästään tätä yhtä palettia kun teen silmämeikkiä. Viseart Bijoux Royal muodostuu 12 hohtavasta luomiväristä, joukossa ei ole ainuttakaan mattaa. Itse taas tykkään käyttää meikissä ainakin yhtä mattaa sävyä. Siksi tämä on mulle sellainen paletti mikä tarvitsee aina avecikseen jotain muitakin luomivärejä.


Tällainen nättimys tämä paletti oli uutena, nyt on luomivärien pinnoissa jo kovasti käytön jälkiä.

Paletti näyttää todella värikkäältä mutta joukossa on myös hillittyjä sävyjä. Tein Bijoux Royal-paletilla - tällä kertaa lähes pelkästään tällä paletilla! - tämän silmämeikin. Lisäsin paletin hohtaviin sävyihin mustan kajal-kynän ja hiukan mustaa mattaluomiväriä. Meikissä on vaimennettuja, murrettuja beigen ja ruskean sävyjä ja utuinen musta rajaus ylä- ja alaluomella.


Meikin pääroolissa on paletin hohtava ruskea sävy, sitä on ylä- ja alaluomella. Liikkuvan luomen keskellä on hohtava vaalea khakisävy (keskirivissä toinen oikealta ruskean napin vieressä). 


Sisäkulmassa ja kulmaluulla käytin paletin vaaleimpia sävyjä (ylärivin kaksi vasemmanpuoleista nappia).

Meikistä tuli sopivan dramaattinen, varsinkin kun lisäsin siihen vielä irtoripset (MUS Gorgeous).
Viseart on luomivärien kuningasmerkki mun mielestä, ilman muuta. Myös Bijoux Royal on laadultaan loistava. Sävyt blendautuvat kauniisti toisiinsa ja toistuvat iholla syvinä ja täyteläisinä.


Näillä meikkasin:


Kuvassa näkyy mun molemmat Viseart-paletit, toinen kokonaan matta, toinen kokonaan hohtava. Nämä kaksi yhdessä ovat mun meikkien tukipilareita, käytän usein ja tykkään kovasti! Olen niin ihastunut näitten luomivärien laatuun että tilasin nyt kolmannen paletin, Viseart Petit Pro, jossa on 4 mattaa ja 4 hohtavaa sävyä. Sitä nyt malttamattomana odottelen :)
  

5 kommenttia:

 1. Mä haluaisin oppia meikkaamaan alaluomen mutta se näyttää aina "liialta" ja tuntuu ettei se istu meikkiini. Sisärajaustakaan en voi oikein käyttää kun silmät alkavat vuotaa heti ;D Sulla näyttää hyvältä vaikka hohtavia sävyjä on laitettu noin ylös, kerrassaan todella upea ja inspiroiva meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! :)
   Alaluomen meikkaamisessa itse noudatan nyrkkisääntöä "ylös 3 kertaa enemmän tavara kuin alas" eli vahvasti meikatut alaluomet onnistuu hyvin vasta kun yläluomi on meikattu tosi vahvasti. Muuten silmä ikään kuin valahtaa sellaiseksi roikkuvaksi :( Nuorena rokkasin alaluomipainotteisessa meikissä mut ei se enää onnistu samalla tavalla. Minkäs teet! Ja onneksi on se Smashboxin alaluomiprimer!! :)

   Poista
  2. No niinpä muuten onkin, loogisesti kun ajattelee. Ehkä mulla on ollut aina liian alaluomipainotteinen niin se on näyttänyt omaan silmään niin oudolta :)

   Poista
 2. Sinä olet Smoky eye -kuningatar, taas erittäin upeat silmät<3 Jonkun Viseartin paletin aion hommata, mutten tiedä vielä minkä. Ne on niin hintavia, että tällainen hätähousukin joutuu vähän harjoittamaan harkintaa;) Pitää varmaan googlata se Petit Pro, koska mattasävyjä pitää olla riittävästi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa saada niin suuria kehuja :)
   Petit Pro on kooltaan pieni (kätevä ottaa mukaan keikalle) ja suht edullinen paletti, 30$. Napit on pieniä mutta toisaalta, ainakin on mahis saada paletti kulumaan loppuun kerrankin! Ja arvostelujen mukaan laatu on pysynyt hyvänä myös minipaletissa :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!