25.7.2017

Kukkasia! Ja kolme erilaista silmänrajaustussia: UD Razor Sharp Bump, KVD Tattoo Liner Trooper & KVD Ink Liner Bosch


Ajattelin esitellä pikaisesti kolme hyvin erilaista silmänrajaustussia tämän yhden kukkaismeikin avulla :)

Meikin tekoon käytin poskipunapalettia NARSissist Unfiltered II. Lähinnä sen tumminta luumusävyistä poskipunaa Candid joka on tässä meikissä siis luomivärin roolissa. Sopii muuten hyvin siniharmaille silmille!


Lisäksi käytin meikkiin kolmea silmänrajaustussia. Nämä three amigos ovat kaikki keskenään hyvin erilaisia ja yksi on mun ehdoton suosikki (kaikki varmaan arvaa mikä!) ja yksi tosi pettymys. Ja kolmas vähän siltä väliltä.


Mutta ensin siitä itse meikistä! Candid siis koko yläluomella. Rajasin silmät mustalla tussilla KVD Tattoo Liner Trooper (joo, se on vain ihan paras! <3 ). Piirsin lehtiä silmän ympärille oliivinvihreällä tussilla KVD Ink Liner sävyssä Bosch. Ja tein pilkkuja ja kukkasia valkoisella tussilla UD Razor Sharp Eyeliner sävyssä Bump.


Trooperin laadun suhteen mulla ei ole mitään moitittavaa - pigmenttinen ja tarkka. Sillä onnistui ongelmitta kaikkien pienten yksityiskohtien piipertäminenkin.


Bosch sen sijaan on pettymys. Sen koostumus on erilainen (tämä on siis eri rajausvärilaatu kuin Tattoo Liner, ei vedenkestävä) ja se levittyy iholle laikukkaana ja epätasaisesti. Sitten kun yrittää käydä huonosti värittynyttä aluetta uudestaan läpi, se ikään kuin rullautuu alta pois. En tykkää enkä osta näitä uudestaan, vaikka sävyvalikoima näissä Ink Linereissa onkin laaja ja mielenkiintoinen. Bosch saa multa pisteitä ainoastaan kauniista ja suhteellisen harvinaisesta sävystä!


Urban Decay Razor Sharp Long-wear Liquid Eyeliner on taas ihan eri juttu. Siinä on ohuen ohut sivellin joka on mun makuun ehkä piirun verran liian lyhyt ja venkula. Mutta ihan ok silti, vaikkakaan ei todellakaan niin tarkka kuin Tattoo Liner. Koostumus ei ole niin peittävä mitä odotin, esim. näitä kukkasia piirrellessä piti levittää yseampi kerros rajausväriä päällekkäin. Pilkkuihin silti riitti yksi kerros. Koostumus on myös sillai "vesimäistä" että saattaa karata pieniin ihojuonteisiin ja korostaa niitä. Tämä rajausväri lähtee muovinkaltaisena kalvona pois joten jos kerrostaa, kannattaa olla varovainen ettei ruttaa alla olevaa kerrosta irti samalla. Pysyvyys on silti tosi hyvä. Hmm, vähän ristiriitainen fiilis jäi tästä rajausväristä! Mulla on tämä myös mustana mutta tiedän jo nyt ettei ole Trooperin voittanutta :)Ovatko nämä sinulle tuttuja rajausvärejä? Millaisia kokemuksia sulla on? Lähinnä mietin että onko tää mun Bosch joku maanantaikappale vai voiko olla oikeesti niin keskinkertainen laadultaan...
 

6 kommenttia:

 1. Onpa upea ja taiteellinen meikki! Oliko vain kotoilumeikki vai olitko tällä töissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli sellainen kokeilu, testailin lähinnä rajausvärien pigmenttiä 🙂 Olin kotosalla ja kävin välillä pihalla mutta en sentään töihin lomalaisena eksynyt 😀

   Poista
 2. Todella säväyttävä ja kaunis meikki<3 Vaatii ehdottomasti vakaan käden ja sileät luomet;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SariBP :) Luomet eivät ole enää ihan niin sileät mitä haluaisin mutta kivasti nuo lehdet ja kukkaset naamioi kaikenlaista ;)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!