24.7.2017

NARS Narsissist Unfiltered II Cheek Palette - unelmieni poskipunapaletti


Kävimme pienellä lomapyrähdyksellä Suomessa ja vähän myös Ruotsin puolella. Kävi nimittäin niin että huomasin lempparisilmänrajaustussini osoittavan loppumisen merkkejä ja lähin paikka missä tätä Kat Von D Tattoo Lineria myydään on Tukholman Sephora... Niinpä lähdimme spontaanisti Tukholmaan hakemaan lisää lineria! Ostin kerralla useamman kaiken varalta - 4 mustaa ja 1 ruskean. Ja myös muutaman muun meikkijutun mitä Suomesta ei saa - kaikki sattumoisin samaa merkkiä, NARS.


Tänään kerron niistä suurimmasta ja tärkeämmästä! Melkein kiljuin ilosta kun näin tämän paletin Sephoran hyllyllä! Kyseessä on kuuden poskipunan paletti Unfiltered II joka on limited edition ja näin ollen ei ole myynnissä loputtomiin... Bongasin sen netistä joskus keväällä ja ihastuin välittömästi! Mutta sitä ei myydä Suomessa eikä myöskään niissä nettikaupoissa missä olen tottunut asioimaan joten vähän luovutin paletin suhteen. Ajattelin että ei oo varmuutta että olen lähiaikoina jossakin sellaisessa paikassa, missä sitä myydään ja ei ole varmaa tietoa, miten pitkään se ylipäätään on vielä saatavilla joten ei kannata haaveilla. Mutta nytpä ihana paletti on mun!
Paletin pakkaus on niin kaunis! Selkeälinjainen ja peilimäisellä heijastavalla vaaleanpunaisella kannella varustettu muovinen pakkaus kätkee kuusi poskipunasävyä. Paletissa on kannen kokoinen peili mutta ei turhia pikkusiveltimiä. Hyvä ja käytännöllinen keikkapaletti siis!


Paletin mukana tuli vielä pieni vihkonen jossa meikkiehdotuksia. Selasin pikaisesti läpi mutta en ole testannut vihkosen ohjeita. Silti ihan kiva se on - varmasti monille on hyödyllistä ja opettavaista kokeilla vähän tavallisesta poikkeavia poskipunan levitystapoja.Kirkas suojaliuska tekstillä "ARE YOU A #NARSissist?" suorastaan houkuttelee postaamaan kuvia paletista kaikkiin mahdollisiin kanaviin :D


Entäs ne itse sävyt sitten?
Unfiltered II on poskipunapaletti mun makuun - sopii hyvin vaalealle ja ehkäpä myös medium-sävyiselle iholle ja on sävyvalikoimaltaan sellainen meikkipussin työhevonen, sen poskipunat ovat käytännöllisiä sävyjä joita voi sutia poskiin sekä arkiaamuina että bileiltaan valmistautuessa.
NARS julkaisi samaan syssyyn myös toisen samankaltaisen poskipunapaletin, Unfiltered I, joka on sävyvalikoimaltaan rajumpi enkä ihastunut siihen niin paljoa. Ei houkutellut ostamaan ei kuvien perusteella eikä livenäkään (sekin oli Tukholman Sephorassa myynnissä ;) ).Paletin sävyt ovat ylärivissä Conquest, Undefeated ja Power Play sekä alarivissä Hot Sand, Fame ja Candid.
Paletissa on kaksi täysin mattaa sävyä - ylärivin "nurkat" eli vaalea lohenvaaleanpunainen Conquest ja kylmä melkein barbiepinkki Power Play.
Kaksi satiinista sävyä - persikkainen Fame alarivin keskeltä ja luumusävyinen Candid sen vieressä oikealla.
Kaksi high shine-sävyä eli upea vaaleanpunainen jossa runsaasti hienojakoista kultaista hohdetta Undefeated ja vaalea, kellertävä persikkainen sävy Hot Sand paletin alarivin vasemmasta laidasta.

Swatchasin tapani mukaan puhtaalle, kuivalle iholle ilman mitään pohjustajaa ja kuvasin luonnonvalossa, sekä aurinkoisemmassa että varjoisammassa. Savyt menee järjestyksessä: Conquest, Undefeated, Power Play, Hot Sand, Fame, Candid.
Paletissa ei ole mun mielestä ainuttakaan "huonoa" tai turhaa sävyä tai sellaista jota en voisi käyttää. Lisäksi hohtavat Undefeated ja Hot Sand toimivat myös highlighterin roolissa. Ja toki kaikkia sävyjä olen kokeillut myös luomille.


Tässä meikissä poskipunat Conquest ja Hot Sand sekä luomilla sama kaksikko + vielä Candid. Ja yksi matta ruskea sävy ihan silmän ulkokulmassa.Jos se ei vielä ole tullut tarpeeksi selvästi ilmi - tykkään tästä paletista tosi paljon! Sen poskipunat pysyy hyvin ihollani. Tykkään erityisesti vaaleaihoiselle sopivasta sävyvalikoimasta ja koostumuksesta - kalpealla iholla vähäinenkin määrä väriä erottuu selvästi joten on helpotus jos poskipuna ei ole liian pehmeä ja mureneva ettei lopputuloksena ole liian punaposkinen mollamaijalook. Näitä voi sutia iholle huolettomasti ja ovat myös tosi helposti blendautuvia ja tarvittaessa myös kerrostettavissa voimakkaampaa tulosta varten. Sävyjä voi sekoittaa keskenään ja kerrostaa erilaisissa yhdistelmissä joten sävyjen helppoudesta huolimatta paletti ei ole tylsä :)

Paletti maksoi suunnilleen 53€.

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvännäköinen paletti, hyvin käytännölliset sävyt! Just tuollaiset paletit on käteviä, eipä sitä enää muita poskipuna tarvitse :D eipä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mulle tosi käytännöllinen kun joskus teen meikkikeikkaa ja nyt saan kaikki hyvät poskipunaaävyt kuljetettua mukanani samassa paletissa! Ei tarvii pakata eri nappeja mukaan :) Ihana paletti.

   Poista
 2. Tosi tyylikäs paletti:)
  Hieno tuo lila sävy alaripsillä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :)
   Se lila on muuten Zoevan silmänrajauskynä sävyssä Regency. Tosi pehmeä ja pigmenttinen, koostumus muistuttaa niitä huippuja H & M kyniä ;)

   Poista
 3. Ihastuin näihin myös kuvista suunnattomasti viime talvena ja kotiutin reissulta sen tummemman sävyisen. Sekin on aivan mahtava! Värit toki vaativat vaalealla iholla hieman varovaisuutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä Unfiltered ykkösessä on pari ihan mahtavannäköistä sävyä mutta tiedän ettei mulla sitä tulisi käytettyä niin kokonaisvaltaisesti kuin tätä kakkosta :) Kaunis paletti se toki on!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!