30.7.2017

NARS Radiant Creamy Concealer Light 1 Chantilly & Light 2 Vanilla


Tämä kesä on ollut mulle miellyttävien meikkilöytöjen kesä :) Tutustuin mm. vähän lähemmin meikkimerkki NARS'n valikoimaan ja löysin heidän tuotteista muutamia suosikkeja. Tänään ajattelin kertoa peiteaineesta NARS Radiant Creamy Concealer josta on tullut lyhyessä ajassa mun must have -tuote tummien silmänalusten peittoon.


Tässä mun kaikki tän kesän NARS-hankinnat.
Ostin poskipunapaletin Unfiltered II (josta löytyy oma postaus tässä), kuuluisan monikäyttömeikin Matte Multiple sävyssä Altai, uuden mattaisen peiteaineen NARS Soft Matte Complete Concealer sävyssä Light 1 Chantilly sekä kaksi sävyä peiteainetta Radiant Creamy Concealer. Juuri näistä peittareista on puhe tässä postauksessa!


Näistä muista Nars-hankinnoistani haluan ehdottomasti kertoa myös, joku toinen kerta sitten! Altai-multiple osoittautui loistavaksi tuotteeksi nopeisiin varjostuksiin ja ja imitoimaan sitä kuuluisaa "auringon suutelemaa" hipiää jota luonnollisilla konsteilla = auringosta mulla ei ole eikä tule. Ja NARS Soft Matte on ihana "kuivempi" ja superpeittävä peiteaine näppyjen päälle. Se on uutuus ja ansaitsee sekin ehdottomasti oman postauksen.
 

Mutta nyt itse aiheeseen eli voidemaiseen peittariin NARS Radiant Creamy Concealer. Lähdetän liikkeelle perusasioista: Radiant Creamy Concealer ei ole mikään uutuus. Vanha tuote, on ollut myynnissä jo vuosia, kuuluu perusvalikoimaan ja on monen suosikkipeiteaine. Itse en tajunnut siitä innostua aikaisemmin koska en ole koskaan pahemmin kärsinyt tummista silmänalusista tai, jos tarkempia ollaan, siihen pulmaan on aina löytynyt joku vastaava tuote lähempääkin. Nyt kesäreissun aikana piipahdin Tukholman Sephorassa ja siellä oli myynnissä minikokoja tästä peiteaineesta kahdessa suosituimmassa sävyssä. Ostin hetken mielijohteesta niistä vaaleimman eli sävyn Light 2 Vanilla. Ostin, kokeilin... ja ihastuin ihan täysin!

Tämän peiteaineen suosio on nyt minulle täysin selvä - tuotteessa on todella onnistunut koostumus! Kevyt, sopivan notkea, todellakin "creamy". Ei kuivata herkkää silmänalusihoa ja peittää loistavasti olematta paakkuinen tai liian näkyvä. Ja peittävä. Ihan loistava peittari tummille silmänalusille! Toki sitä voi käyttää myös muualle kasvoille mutta tykkään käyttää mun rasvoittuvalla iholla näppyjen päällä vähän stydimpää ja vähemmän kosteuttavaa peiteainetta mikä "sementoituu" kunnolla sinne näpyn päälle. Sellaiset koostumukset taas ei toimi mulla simien alle joten mulla on aina käytössä 2 koostumukseltaan erilaista peiteainetta.


Palasin reissusta kotiin, kokeilin tätä peittaria, ihastuin siihen ja voi voi, harmitti hirveästi kun en tajunnut ostaa heti sitä isompaa kokoa! Se pieni minikoko on siis vain 1,4 ml ja normaalikoko 6 ml - aika iso ero siis! Onneksi lähdimme vielä toiseen reissuun kaupunkiin jossa on Sephora ja hankin sieltä heti kaksi eri sävyä tätä ihanaa peiteainetta: ostin normaalikokoisen samasta sävystä Light 2 Vanilla ja lisäksi normaalikokoisen sävyssä Light 1 Chantilly.


Itse peiteaine on pakattu selkeälinjaiseen muoviseen pakkaukseen josta näkyy tuotteen sävy selvästi läpi. Musta muovikorkki jossa on kätevä applikaattori.


Sävy Light 1 Chantilly on, kuten voi arvata, vaalein sävy valikoimassa. Se on todellakin ihanan vaalea, kellertävä sävy. Swatcheissa se on ylempänä. Light 2 Vanilla on sekin vaalea mutta kuitenkin hieman tummempi ja sävyltään enemmän neutraali beige.
Vanilla sopii tällä hetkellä ihooni loistavasti, Chantilly on varmasti täydellinen talvella, kun olen ihan kalpeimmillani. Se ei ole väärä sävy nytkään mutta saattaa korostaa turvotusta silmien alla joten käytän siksi tällä hetkellä hiukan tummempaa sävyä.


Tässä ovat vielä kerran, vasemmalla Light 1 Chantilly, oikealla Light 2 Vanilla. Kuten kuvastakin huomaa, koostumus ei ole kimaltava tai kiiltävä. Peittari antaa silti iholle kin ihmeen kautta kivan kirkastavan ilmeen. Eikä korosta onneksi juonteita.

Itse käytän aina silmänalusiholla peiteaineen alla pohjustajaa Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer (ihana aine josta oma postaus) ja peiteaineen päällä irtopuuteria Laura Mercier Secret Brightening Powder (tämäkin ihana ja löytyy täältä oma postaus). Nämä mun suosikkituotteet pelittävät onneksi loistavasti myös tämän NARS'n peiteaineen kanssa ja lopputuloksesta tulee todella luonnollisen näköinen - mutta samalla häipyy myös kaikki tummuus silmien alta <3 Loistava combo jota voin suositella lämpimästi kaikille! 

Onko NARS Radiant Creamy Concealer tuttu tuote? Mikä on sinun suosikkipeitetuote silmien alle?

Mun laskujen mukaan tämä peittari maksaa n. 35€/6 ml normikoko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!