19.8.2017

Puuterimaiset contour-sävyt vaalealle iholle


Siitä ei ole montaa postausta kun innoissani selitin mun tänhetkisestä lempparivarjostuspuikosta, NARS Matte Multiple Altai. Mutta tosi usein käytän myös puuterimaisia varjostussävyjä. Itse asiassa nenän varjostamiseen käytän lähes poikkeuksetta puuterimaisia tuotteita (se rasvoittuu niin nopeasti ja koen että voidemaiset ei pysy niin hyvin kuin haluaisin!). Mutta usein teen koko kasvojen varjostukset puuterimaisilla - ne on pikkusen nopeampia levittää. Ja koska olen äärimmäisen aamu-uninen, jokainen voitettu sekuntti aamumeikissä on arvokas!

Tässä mun tänhetkiset lempparisävyt contour-puuhiin:

 
Kaikki ovat itse asiassa Make Up Storen puuterimaisia luomivärejä mutta eipä se mua häiritse.
Kokosin sävyt tällaiseen MUSin palettiin. Paletin saa jos ostaa MUS-liikkeestä neljä luomiväriä. Siihen voi tarvittaessa siirtää solo-luomivärinapin tai muun samankokoisen meikkinapin.


Mun paletin vanhin sävy on matta vaaleanruskea Microshadow Smog. Nappi on jo melkoisen käytetyn näköinen mutta täytyy myöntää että itse käytän sitä harvoin kasvojeni varjostamiseen - se on mulle liian tumma siihen tarkoitukseen. Silmämeikissä Smog on kelpo sävy mullekin. Smog taitaa olla se sävy mitä Make Up Storelta ostetaan eniten nimenomaan varjostussävyksi kasvoille (ja toki ihan luomiväriksikin) koska sellaisella medium-sävyisellä iholla se näyttää varsin luonnolliselta. Eli jos et ole ihan supervaalea, tämä sävy saattaa sopia hyvin.

Moonshadow Peach, Microshadow Masai, Burnt Sand, Smog

Smog-napin yläpuolella on ihana Moonshadow Peach. Olen joskus postannut siitä ihan erikseenkin. Moonshadow-koostumus on todella hohtava, tuntuu melkeinpä voidemaiselta vaikka on puuterimainen. Peach on niin kaunis iholla - ihanan kiiltävä ruusukullan sävy. Tämä on sellainen highlighter jonka voi levittää iholle kevyesti pehmeällä pörröisellä siveltimellä tai hieroa ihoon vaikka sormin jos haluaa sellaisen highlighterin mikä näkyy sinne avaruuteen asti!

Moonshadow Peach, Microshadow Masai, Burnt Sand, Smog

Microshadow Masai on ihana varjostussävy meille kalpeanaamoille. Se on jännä, hieman harmahtava beige, matta. Erittäin onnistunut sävy! Antaa todella nätin ja uskottavan näköisen "varjon" vaalealla iholla.

Tältä se näyttää meikissä. Masai tässä tapauksessa ainoana varjostussävynä kasvoilla ja luomivärinä luomilla. (Samalla esittelen mun uutta hiusväriä! Tai noh, uutta ja uutta, samaa kevytväriä KC Luxima Pearly Blond olen käyttänyt ennenkin mutta tällä kertaa siitä tuli jotenkin tosi kiva :) Kevytvärissä vaikuttaa se, millainen pohja alla on ja tällä kertaa se oli aika lailla tasaisen tipunkeltainen ennen tällä viileällä värillä sävyttämistä! Saa nähdä miten kauan tukka pysyy viileähkönä, toivottavasti sävy ei lähde heti ekojen pesujen myötä pois. Blondasin myös kulmakarvat.)


Nelikkopalettini viimeinen sävy on uutuusluomiväri johon välittömästi rakastuin. Pakkohan se oli ostaa! Elokuun uutuussävy Microshadow Burnt Sand on käytännössä matta, vaikka luomiväriä läheltä tutkiessa saattaa huomata seassa hienoisia hohdehiukkasia. Iholla ne eivät kuitenkaan näy. Burnt Sand on, kuten myös Masai, hyvä vaalean ihon varjostamiseen mutta sen jättämä varjo on hieman lämpimämpi sävyltään. Käytän jompaa kumpaa riippuen siitä, haluanko ihosta lämpimämmän sävyisen vaiko viileähkön. Ja molemmat ovat myös kauniita transitional-sävyjä auttamaan tekemään kaunista liukumaa luomella tummista sävyistä kohti vaaleimpia.


Tässä Burnt Sand luomella ja varjostuksena. Mun nopea aamumeikki on usein juuri tällainen: samaa vaaleahkoa mattaa luomille ja varjostuksiin ja samaa vaaleaa hohtavaa (Peach) korostuksiin + eyeliner, kulmat ja poskipuna! Huulet ehtii maalata vaikka matkalla :)

Tässäpä minun suosikit varjostuksiin ja korostuksiin puuterimaisista tuotteista! Mitä sinä käytät varjostuksiin?

Microshadow 17€/kpl, Moonshadow 19€/kpl

5 kommenttia:

 1. Nyxillä taitaa olla (tai ainakin oli) joku luomivärisävy, jota jotkut käyttää varjostuksiin, mutten nyt saa millään mieleen mikä se on. Itse käytän nykyään eniten Catricen Prime & Fine pikkuvarjostuspalettia. Se on ihan kelpo tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Tarkoitat ehkä NYXin Taupea? Mulla on se, ainakin joku versio siitä, mutta ei tullut käytettyä kovin paljoa.
   Pitäis tehdä täsmäisku Catricen hyllylle :) Se on mun tavallisten reittien ulkopuolella mutta merkillä tuntuu olevan mielenkiintoisia tuotteita!

   Poista
 2. Ihana blondi siellä, tuo meikki natsaa niin hyvin. Ja vitsit nuo kulmakarvat, täydellisen väriset ja täydellisesti muotoillut <3
  Masai on kyllä ollut niin täydellinen, olen käyttänyt sitä paljon. Uskaltaa laittaa vähän runsaamminkin ja silti se näyttää luonnolliselta. peach on myös ollut ihanan monipuolinen kaveri. Tälle nelikkosysteemille kiitosta, hyvä kun nuo luomivärit on niin isoja että käyvät poskituotteinakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Masai on just siksi mun lemppari ettei sillä kovin helpolla saa övereitä, vaikka kiireessä sutii! Kalpealle iholla pienikin määrä väriä on jo tarpeeksi mutta tämä on sen verran hillitty että näyttää kivalta aina :)
   Mä kans tykkään että napit on isoja ja monipuolisia!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!