7.2.2018

Ystävänpäivän inspiroima vaaleanpunainen kimalleunelma


Ystävänpäivä on viikon päästä!

Onko teillä tapana juhlia Ystävänpäivää? Ystävien ja kavereiden vai seurustelukumppanin tai puolisun kanssa? Onko se sinulle enemmän ystävänpäivä - eli nimenomaan ystävyyden juhla vaiko sellainen romanttinen päivä? Tai sellainen mikä yrittää olla romanttinen... väkinäinen liika yrittäminen ei ole koskaan hyväksi tällä elämän alueella :D


Minä pääsen helpolla koska mieheni on samalla myös minun paras ystävä. Joten katsoi ystävänpäivää miltä kantilta hyvänsä, hän on myös sinä päivänä ihan parasta seuraa minulle :) Ehkä mennään jonnekin kivaan paikkaan syömään tai vain löhötään yhdessä kotona. Sillä ei oikeastaan ole väliä. Mutta ollaan yhdessä!
Kuulostaa ehkä oudolta ja ällöltä mutta elämäni romanttisimpia hetkiä oli kun palasimme yhteiseltä lomamatkalta ja kotona yöllä sairastuimme molemmat samanaikaisesti hirveään ruokamyrkytykseen. Muistan kun makasimme vierekkäin ihan heikkoina ja kurjina mutta käsi kädessä <3 Se oli paras sairasloma ikinä :D


Tämä lähestyvän Ystävänpäivän romanttinen hattarapilvi on selvästi vaikuttanut mun meikkifiiliksiin. Tekee mieli punaista huulipunaa ja vaaleanpunaista väriä kaikissa muodoissa!! Ja kimallusta. Taidan olla ihan parantumaton hömppä :)Tässä meikissä käytin vanhaa Diorin viisikkoa 859 Graphic Lights joka koostuu neljästä vaaleanpunaisen sävystä ja keskimmäisestä hopeisesta napista. Käytin kaikkia paletin sävyjä ja lisäksi hopeahologrammiglitteriä ja vaaleanpunaista glitteriä sekä "jalokiviä". Alarajauksessa Chanelin Rouge Noir -kynä ja ylärajaus KVD Tattoo Liner Trooper.

Tukka oli tässä vaiheessa blondattu mutta ei vielä sävytetty (sävytän sen viileämmäksi kevytsävytteellä) joten kuvissa se on aika keltainen. Ja itse asiassa tykkään siitä, miltä se näyttää näissä kuvissa yhdistettynä vaaleanpunaisiin sävyihin! Jopa mietin, pitäiskö värjätä hiukset oikeasti keltaisiksi? Mitä mieltä tästä ideasta? Olenko seonnut lopullisesti?

Kulmat blondasin samalla tyvikasvun kanssa ja levitin niihinkin hopeista luomiväriä. 10 kommenttia:

 1. Keltainen tukka näyttää kyllä hyvältä joten kokeilemaan vaan! Sopisi hyvin yhteen tämän ihanuusmeikin kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, tekis kyllä mieli kokeilla :) Mies on tosin sitä mieltä että "ööh et kai?" :D Mä vielä vähän muhittelen ajatusta...

   Poista
 2. Ihanan kimaltava ystismeikki:)
  Ystävänpäivää en vietä juuri mitenkään...ei oikein innosta. Kuulostaa aivan mahtavalta tuo miten olette sairastaneet yhdessä<3 Mä olen aina toivonut, että mulla olisi joku (nykyinen ukkeli tietysti) myötäsairastajana, mutta no such luck;) Ehkä sekin päivä vielä tulee, että tauti iskee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki toivon ettei kenellekään tulisi mitään pahoja sairastumisia! Mutta jos tulee, niin silloin toivottavasti on rakastava ihminen rinnalla joka tukee ja auttaa. Olisi kamalaa olla yksin siinä tilanteessa :(

   Poista
 3. Jälleen kerran ihana meikki, olet niin taitava :) Olisi kiva kuulla, mitkä ovat sinun 3 lemppari/käytetyintä luomiväripalettia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Jos nyt yhtäkkiä pitäisi vastata, sanoisin että Too Faced Sweet Peach (ihanat sävyt ka monipuolinen), Viseart Neutral Matte (pigmenttinen) ja ehkä hieman yllättäen Dior Versailles koska siinä on upeita kulta- ja hopealuomivärejä jotka antaa meikeille ihanasti potkua. Tämä paletti on jo lopetettu mutta uudessa viisikkovalikoimassa on melkein identtinen versio siitä.

   Poista
 4. Ihanan hempeä, mutta samalla vähän edgy meikki. Mulle ystävänpäivä on ihan tavallinen päivä ilman mitään ihmeyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jotain tuonsuuntaista minä juuri tavoittelin :)

   Poista
 5. Sekin on oikeastaan aika romanttista, kun oksennustaudissa toinen vielä terveenä oleva hoitaa ja tyhjentää vateja.
  Ystävänpäivä ei merkitse minulle erityisesti mitään. Ostin kyllä 2 yhden hinnalla ystävänpäivätarjouksesta 2 huulipunaa, molemmat ITSELLENI. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ystävänpäivän 2 yhden hinnalla -diilit on kyllä käteviä! :) Itsekin olen niin hyödyntänyt.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!