4.1.2019

Jeffree Star Alien. Paljon meikkikuvia.Olen jo kirjoittanut uudesta Alien-paletista tässä postauksessa. Nyt haluaisin näyttää pari meikkiä, mitä olen väkertänyt paletin luomivärejä käyttäen.Tässä meikissä käytin luomivärejä Pluto, Titan, Space Cowboy, Interstellar, Phone Home, X-Files ja Black Hole.
Tältä näyttää kokonaisuus:

 
Seuraava meikki on sukellus paletin hurjan kivaan keltaiseen:


 
Luomiväreinä tässä Pluto ja Titan, Martian Soil (ihan uskomaton keltainen sävy!) ja hieman myös X-Files ja Black Hole.
Tältä näytti meikki kokonaisuudessaan:


Seuraava meikki on mun oma suosikki! En voi sille mitään, tykkään kunnon tummasta silmämeikistä!Tässä meikissä luomiväreinä Pluto + Titan, Alien, Interstellar, Flying Saucer, Phone Home, Area 51 (joka muuten jätti luomet taas hieman vaaleanpunaisiksi, vaikka käytin pohjustajaa!), Space Cowboy, Probe, Tall Grey ja Black Hole.

Tässä vielä kokonaiskuva (ja tältä mun tukkaa saattaa näyttää aamulla, jos oon mennyt nukkumaan kosteilla hiuksilla. Saattaa tosin näyttää myös ihan paimentolaismatolta... siitä ei koskaan voi tietää etukäteen!):


En ole todellakaan saanut vielä paletista tarpeksi, päinvastoin, tuntuu että olen vasta raapaissut hieman pintaa. Alien on niin monipuolinen paletti että sen kanssa mahdollisuuksia kokeiluihin on vaika kuinka paljon! Postailen jatkossa lisää meikkikuvia mun viritelmistä :)

Hyvää alkanutta vuotta 2019 meille kaikille!
 

2 kommenttia:

  1. Oi, todella ihastuttavia meikkejä! Olet sä vaan hurjan taitava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minä aina välillä innostun. Ja sitten taas palaan meikkaamaan tylsästi ruskeilla ja beigellä :D Kunnes taas innostun ja hurahdan väreihin.

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!