10.8.2014

Kicksiä etsimässä. Dior 5 couleurs 804 Extase Pinks.

Kicksin myymälät, nämä kosmetiikan pikku ihmemaat, tykkään niistä! Helsingissä asuessani sovimme usein kaverini (maskeeraaja hänkin) kanssa rituaalinomaiset treffit Kicksiin. Tapanamme oli kierrellä, katsella uutuuksia - joskus ostimme, joskus ei - ja jatkaa jonnekin kaffelle yms. En sanoisi että olen mikään ihanneasiakas, ostan loppujen lopuksi suht. harvoin kosmetiikkaa kun oikeesti kaikkea jo on maailmanloppuun asti. Silti minusta on kivaa käydä katsastamassa, mitä ihanaa löytyisi. Niinpä kun ekaa kertaa tutustelin itsekseni uuden kotikaupunkini Kuopion keskustaan, päätin etsiä paikallisen Kicksin.

Istuskelin kahvilasta puhelinta räpläten. Google tiesi kertoa että Kuopion Kicks sijaitsee ihan lähellä, viereisellä kadulla, tiesipä myös myymälän puhelinnumeron ja aukioloajat. Toiveikkaana lähdin suunnistamaan kartan osoittamaan suuntaan. Kävelin sen kadunpätkän päästä päähän, pariinkin kertaan, alkoi olla jo vähän tyhmä olo - Kicksiä ei ollut siellä mistä sen nettikartan mukaan piti löytyä. Soitin netissä olevaan numeroon mutta kukaan ei tietenkään vastannut. Kuopiossa ei nimittäin ole Kicksin myymälää! Ei ollenkaan!

Kerroin episodin illalla miehelleni joka totesi lakonisesti "johan on perkele!". Tarkoittaen sillä nimenomaan että "no jo on kumma kun mun mussukan suosikkiliikettä ei löydy koko kaupungista!" Ja kun seuraavan kerran halusin piipahtaa Kicksissä, kurvasimme prätkällä kohti Jyväskylää. Lähinnä siksi että moottoripyörällä ajeleminen on nyt kivaa muutenkin sekä upeiden maisemien takia - ja myös koska Kicks :D

Mitään tiettyä ostosta mulla ei ollut etukäteen mielessä, lähinnä halusin katsella, mitä löytyisi. Ja eipä ollut turha reissu :) Vähäsen mua harmittaa se kun en tiedä mua palvelleen iloisen tummatukkaisen myyjän nimeä. Hän oli minusta just hyvä myyjä - ystävällinen, tarjosi apua ja antoi mun katsella rauhassa, kun niin halusin. Kuitenkin oli heti valppaana paikalla kun häntä tarvitsin. Löysin alesta tämän viimeisen Diorin luomiväripaletin:

804 Extase Pinks

Viimeinen Pinkki Hurmio puoleen hintaan, no jopas :D En voinut vastustaa! Sama kiva myyjä vielä oma-aloitteisesti kääri paletin silkkipaperiin ennen kun laittoi ostokseni pussiin, ettei paletti vahingoittuisi moottoripyörän kyydissä. Ihanaa palvelua :)Paletin nimi on minusta harhaanjohtava koska sinä ei ole ainuttakaan rehellisen pinkkiä sävyä. Vasemman yläkulman punertava sävy onkin yllättäen ihollani lämmin korallipinkki jossa rutkasti hienoista kimaltavaa hopeahippusta.

Tässä sävyt swatchatuna sormella puhtaalle kuivalle iholle, ei pohjustusta alla.
Oikeassa alakulmassa punertava violetti, ei yllätyksiä. Ei täysin matta mutta ei helmiäinenkään.
Kaksi hopeisenmetalista harmaata, toinen rakeisempi ja hileisempi, toinen pehmeämpi ja helmiäisempi.
Keskellä selainen kunnon frost-helmiäinen, hyvin vaalea lila.

Paletin korallipinkki sävy on niin söötti! Sen vuoksi oikeastaan hankinkin koko setin :D

Hopeakimalteinen korallipinkki koko liikkuvalla luomella

Omatekoiset paletit "Lila" ja "Harmaa"
Hajotin Diorin meikkigurujen luoman harmonian ja siirsin tämän sävyn mun päivittäisessä käytössä olevien Dior-luomivärien palettiin. Teen näin aina kun on mahdollista, en halua kaivaa esille kolme eri palettia joka kerta kun meikkaan vaan yhdistän mielestäni yhteensopivat sävyt samaan palettiin. (Harmaita en kesällä halua käyttää, eivät sovi fiilikseen ja valoon. Lilat/violetit ei just nyt huvita. Harmaat ja lilat sävyt yhdistelin erikseen omiin paletteihin ja siirsin meikkipyödän laattikkoon tähtihetkeään odottamaan.)


Nyt aurinkoisina kesäpäivinä en jaksa taiteilla mitään monimutkaista ja tummaa, haluan meikiltä helppoutta, keveyttä, kimallusta ja hempeitä sävyjä. Siihen tämä luomiväri on ihan täydellinen! Se antaa voimakasta, melkein kosteannäköistä kiiltoa kun sen taputtelee luomelle sormenpäällä. Siveltimellä en lähtis tätä luomiväriä levittämään koska se varisuttaisi jonkin verran napin "hopeapölyä". Sormella paikalleen tampattuna kimalle ei juuri karise.


Tällä hetkellä käytetyin palettini 
Näissä meikkikuvissa luomivako varjostettu matalla aurinkopuuterilla ja tätä Diorin korallipinkkiä luomiväriä on liikkuvalla luomella. Alaluomella kevyesti kokoamani käyttöpaletin (kuvassa) vaaleanruskeaa sävyä. Ja sisäkulmassa saman paletin vaalean kullan ja helmiäisvaaleanpunaisen sekoitusta.
(Tähän palettiin olen nyt yhdistellyt sävyjä jo kolmesta eri setistä, toimii minulla paremmin kuin alkuperäiset kokoonpanot).
P.S. Diorin luomiväriviisikot muuten uudistuu ihan lähiaikoina, siksi vanhat viisikot ovat nyt lähes joka paikassa alennuksessa. Ihan pian saapuvat täysin uudet setit! Ja vaikka en oikeasti tarvitsisi enää yhtään luomivärejä, silti en malta odottaa että pääsisin hiplaamaan uutuuksia :) Oh, kunpa tulisivat äkkiä!2 kommenttia:

 1. Tiedän ihan täydellisesti uuteen kaupunkiin tutustumisen ihmeen, kun ensin intoilet että "jee täällä on liike x, ja myöhemmin käykin ilmi, että liike on lopettanut tyylin 6 kk sitten".

  Extase Pinks ei ole missään vaiheessa aiheuttanut mulle intohimoja, mutta kauniis oman Dior-paletin sillä on ihan selvästi saanut :)

  ps. kiva että aloitin bloggaamisen uudelleen. Onnea uuteen ja mitä ilmeisemmin onnelliseen elämänvaiheeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eiko, kommentista! :)

   Joo, tää Kicks-fiasko oli vähän möö... Missäs mä nyt käyn fiilistelemässä!

   Itse katselin Extase Pinksiä jo aiemmin sillä silmällä, sen kaikkia sävyjä pystyn periaatteessa käyttämään ongelmitta. Mutta normihinta lähes 70€ ja ennestäänkin pursuava luomivärilaatikko on yhdistelmä joka ei lisää ostohaluja :D Annoin/heitin pois paljon meikkejä muuton yhteydessä mutta on niitä silti liikaa. Noh, ehkä jatkossa en meikkishoppaile niin paljon, täällä siihen on vain Sokos, Stockmann Beauty ja Carlson! :D Ja netti...

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!