29.9.2014

Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax


On meikkituotteita jotka ovat "ihan kivoja" - tuote periaatteessa on hyvä mutta mitään suuria intohimoja se ei herätä. Yksi sellainen on Lumenen kulmakarvavaha.

Tällä saa kulmiin hiukan sävyä ja harjattua kulmat siisteiksi. Siinäpä oikeastaan kaikki! Sävyjä on tietääkseni vain yksi, hento vaalea ruskea (Soft Brown lukee pakkauksessa).

Kädelle tuhrittuna sävy näyttää tältä ->

Väriä tulee oikeesti vain hiukan mikä on mun kannalta hyvä asia. En kaipaa kulmiini tummennusta vaan lähinnä sävyn taittoa. Omat kulmakarvani ovat sellaista harmaaseen (= viileään) taittuvaa sävyä joka muistuttaa perunan kuorta. Tukkaa taas sävytän välillä lämpimän vaaleaksi. Sävyero ei ole valtava mutta minua se hieman häiritsee. Tämä sävytetty vaha muuttaa kulmakarvojeni sävyä hiukan lämpimänruskeaan ja näin kulmat ja hiukset ovat sävynsä puolesta lähempänä toisiaan. Pieni asia mutta kuitenkin!

Kulmissa yksi kerros Lumenen kulmakarvavahaa eikä muuta

Harja on pienehkö ja näppärä. Se harjaa karvat paikoilleen ja levittää väriä sopivan ohuelti. Tarvitaessa voi harjata useamman kerroksen mutta kovin tummaa jälkeä tällä ei tule.

Mitään "pysyy vaikka ydinsodan läpi"-tyylistä kulmakarvojen fiksausta asentoon on myös turha odottaa. Ohut ja pehmeä vaha on lempeä. Se ei kuivu joten kulmakarvoista ei tule jäykkiä eikä se pure itsepäisiin jäykkiin karvoihin tai pyörteisiin.

Eli plussat:

- helppokäyttöinen
- edullinen (n. 8 - 10€) ja myynnissä joka paikassa
- antaa hiukan vaaleanruskeaa sävyä, luonnollisen näköinen
- tällä pystyy harjaamaan kulmakarvat huolitellun näköisiksi
- karvat pysyvät pehmeinä
- vaha pysyy hyvin, ei leviä eikä sotke

Ja sitten ne muut puolet:

- tummaa väriä tällä ei tule
- ei toimi itsepäisiin jäykkiin karvoihin
- tällä ei pysty tayttämään kulmakarvojen aukkoja ja kaljuja kohtia, väri tarttuu vain karvoihin

Luulin pitkään että tuote on tuoksuton mutta kun haistelin itse harjaa niin huomasin sellaisen teollisen hajun, kuin kenkävahassa mutta miedompi. Kulmille harjatessa sitä en kuitenkaan huomaa.

Käytän tätä aika usein. Oikeastaan arkimeikeissä harvoin jaksan stressata parista kulmissani olevasta kaljusta kohdasta ja silloin tämä vaha on oikeastaan kaikki mitä tarvitsen. Jos haluan panostaa, kynällä tai puuterimaisella kulmavärillä saa näyttävämpää jälkeä. Silloinkin nopea vahaus lopuksi viimeistelee kulmakarvameikin. Hmm... onkohan tämä meikkipussin vaatimaton työmuurahainen myös sellainen tuote, johon pikkuhiljaa addiktoituu eikä edes itse huomaa :)

P.S. Mulla ei ole aavistustakaan, miten vaha liittyy mustikkaan. Blueberry Shaping Wax. Koska kyseessä on Lumene, voi arvailla että koostumukseen on ehkä tungettu hiukan jotain ihmeitätekevää mustikansiemenöljyä yms mustikkapohjaista taika-ainetta. Mitä hyötyä siitä olisi kulmakarvoille, jotka ovat kuollutta solukkoa, voi vain ihmetellä. Mutta kuten sanoin, mulla ei ole aavistustakaan eikä oikeastaan kiinnosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!