31.12.2015

Mustahopeinen silmämeikki. Kerrankin meikki ilman niitä glittereitä!


Innostuin heti kokeilemaan mun joululahjaksi saatua Make Up Storen uutuusluomiväriä Moon Shadow Denim silmämeikissä. Samaan meikkiin änkesi myös mun uusi MUSin aurinkopuuteri Leopard.


Meikistä tuli sopivan dramaattinen. Musta ja pilkullinen Moon Shadow Denim on pigmenttinen tumma lähes musta sävy jolle hopeanvalkoiset täplät antaa metallista hohdetta. Varmaan jos pienellä siveltimellä tarkasti tähtäilis, luomiväristä saisi otettua erikseen sitä valkoista hohtavaa sävyä tai siten erikseen mustaa. Mulla ei ollut aikaa kikkailla niin monimutkaisesti joten sekoitin sävyjä siveltimellä ja levitin liikkuvalle luomelle, silmän ulkokulmaan ja luomivakoon.


Häivytin mustan reunoja Leopardi-aurinkopuuterilla. Se on kalpealla ihollani aika pigmenttinen ja aika vahvasti oranssiin vivahtava. Jänistin enkä uskaltanutkaan kokeilla sitä muualle kasvoille, vaikka ensin oli tarkoitus.
Laimensin oranssia hieman violetillä MUSin Microshadow-luomivärillä sävyssä Magic.
Silmän sisäkulmassa ja liikkuvan luomen keskellä vaaleaa hopeaa sävyä Spun Pearl mun uudesta Zoevan paletista En Taupe.


Yläluomella rajauksena MUSin Cake Liner Black. Alaluomen sisärajauksena Chanel Rouge Noir ja hiukan myös mustaa MUSin kynää Darkest Shadow. Pehmensin rajausta samoilla luomiväreillä, sisäkulmasta puoleenväliin Zoevan Spun Pearl ja ulkokulmassa MUS Moon Shadow Denim.


Näillä siis meikkasin. Spun pearl on Zoevan paletissa alempi vasemmalta, vaalea viileä metallinen sävy.

Huomenna on vuoden viimeinen päivä ja haluaisin meikata jotenkin juhlavasti mutta ei vieläkään mitään ideoita... Onko teillä hyviä ideoita? Onko suunnitteilla jotain erikoisempia meikkejä uudenvuodenjuhliin?

2 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis meikki. Yleisilmeeltään vähän turhan viileä minulle, mutta näyttää tosi kauniilta sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo! :)
   Mä nyt innostuin pitkästä aikaa hopeisista sävyistä. Tosin tuo kimaltava mustavalkoinen (harmaa) Denim on sellainen sävy, mitä en varmaan olisi itse ostanut, kiva että se paljastuikin tosi kauniiksi sävyksi luomella.
   Moonshadow-luomivärejä pitäisi tulla tällä tai ens viikolla Suomeen myyntiin, pitääpä tutkia, mitä muita sävy-yhdistelmiä niissä on. Taisi olla 5 erilaista...

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!