15.12.2015

Nettiostoksia + päivän meikki. Turkoosit huulet ja kultaa luomilla, ei kovin talvista, mutta hauskaa!


Mulla on uusia meikkejä!!! Ja siveltimiä!!! Tänään oli kyllä ihan huippu maanantai, nimittäin saapui mun nettishoppailuhurahduksen hedelmät kaikki samana päivänä. En yleensä shoppaile mitenkään holtittomasti netistä mutta nyt veronpalautushuumassa vähän törsäsin.Tilasin Eleven-nettikaupan uusilta suomenkielisiltä sivuilta pikkukasan kosmetiikkaa itselleni ja mahdollisia joululahjoja silmällä pitäen (mutta taitaa suurin osa jäädä vain itselleni, hups!) ja samalla sain ihanan toisen kasan kosmetiikkaa lahjaksi ostoksestani. Ihanaa! Lähiaikoina onkin paljon ihan uusia tuotteita mitä kokeilla :)

Itse asiassa tämä lahjuskasa (kuvassa vasemmalla) on isompi kuin itse mun tilaus! Mahtavuutta!

Lisäksi tilasin sakasalaiselta meikki- ja meikkitarvikemerkki Zoevalta sivellinsetin ja kaksi luomiväripalettia.

Zoevasta olen kuullut viime aikoina yhä useammin, merkin luomiväripaletteja on kehuttu paljon. Lisäksi Zoevalla on monipuolinen valikoima laadukkaita ja järkevänhintaisia siveltimiä. Niistä on tullut todella positiivista palautetta kauneusbloggareilta. Mulla on paljon siveltimiä, mutta ne ovat sekalainen sakki, ostettu eri aikoihin ja eri paikoista - ainoa valintaperuste oli, että satuin tykkäämään itse siveltimestä. Nyt halusin kokeilla yhtenäistä settiä. Tilasin kokeeksi Zoevan kaksitoistaosaisen silmämeikkisivellinsetin ruusukultaisena.

Zoeva Naturally Yours & En Taupe

Ensimmäisten kokeilujen perusteella olen todella, todella tyytyväinen mun Zoeva-hankintoihin!

Ehdin tehdä yhden meikin uudella sivellinsetillä ja paletilla Naturally Yours (se on vaaleapintainen paletti yläkuvassa vasemmalla).


Tein ensin pehmeän daytime-meikin jossa käytin lähes kaikkia paletin sävyjä. Kultaa sisäkulmassa, vaaleita sävyjä kulmaluulla, kuparin ja ruskean sävyjä ulkokulmassa ja varjostuksena.

Sitten kokeilun vuoksi lisäsin meikkiin irtoripset ja alaluomen rajauksen turkoosilla kynällä ja avot - juhlavampi iltameikki on valmis.


Kokeilun vuoksi väritin huuletkin samalla turkoosilla silmänrajauskynällä. Tai oikeastaan kahdella: rajat Make Up Storen sinisellä geelikynällä sävyssä Wave, itse huulet kynällä Blue Lagoon ja Ben Nyen sopivansävyisellä luomivärillä LU-19 Peacock.

Instassa näkyy tosi paljon villinvärisiä huulipunia. Itse flirttailin vihreän huulipunan kanssa vuosi sitten mutta en ole sen jälkeen käyttänyt sitä kun pari kertaa... Siitä huolimatta mua jotenkin edelleen viehättää idea epätavallisista huulisävyistä, mitä mieltä olette?


Näillä meikkasin. Zoevan sivellinsetin vaalea karva ei enää näytä niin puhtoiselta :D

Sekä paletteihin että luomivärisivellinsettiin haluaisin tutustua vielä perusteellisemmin, ennen kun kirjoitan niistä kunnon postaukset. Nyt vain ensivaikutelmaa. Tykkään luomivärien laadusta tosi paljon! Ei karise ollenkan, pigmenttisyys on erittäin hyvä ja sävyjä on helppo häivyttää. Siveltimet kans erittäin onnistunut hankinta, kauniita, laadukkaan oloisia ja niissä on erittäin hyvä muotoilu - istuvat hyvin käteen ja toimivat erittäin hyvin jokainen tarkoituksensa mukaan.

Onko Zoeva teille tuttu merkki? Tuleeko tilattua kosmetiikkaa netistä? Mitä mieltä turkoosinsinisestä huulimeikistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!