18.12.2015

Pixi. Uusi kosmetiikkatuttavuus. Mattelustre Lipstick Pure Fuchsia sekä happoa naamaan!


Tilaukseni Eleven-nettikaupasta sisälsi paljon minulle uusia tuotteita merkeiltä joihin olen jo pitkään halunnut tutustua. Niin kuin esimerkiksi tuo Pixi. Pixi on brittiläinen kosmetiikkamerkki jonka on luonut yli 10 vuotta sitten meikkitaiteilija Petra Strand. Pixi on kuuluisa tuotteistaan, joitten avulla iholle tulee kaunis "glow"... Ja keskellä talven ankeutta pieni ylimääräinen glow on juuri sitä, mitä tämä kalpeanaama tarvitsee!

Tässäpä mun uudet Pixi-kamat:


Ihana uusi huulipuna, Pixi by Petra Mattelustre Lipstick. Hankin sen sävyssä Pure Fuchsia.

Rakastan mattaisia huulipunia ja myös fuksianvärisiä huulipunia joten tämä oli pakko saada. Tietokoneen näytöllä tämä sävy näytti upealta! Upea on livenäkin, siis wow mikä hillitön fuksiapinkki!

Minusta tämä on yksi kauneimpia huulipunasävyjä maailmassa!

Tältä se näyttää kädelle swatchattuna.


Ei ollut vielä kunnon mahdollisuutta ulkoiluttaa tätä kaunotarta missään meikissä mutta viimeistään Uuden Vuoden kunniaksi ehkä?


Sitten hankin tuollaisen meikinkiinnityssuihkeen. Makeup Fixing Mist with Rose Water & Green Tea. Näyttää niin söpöltä! Lisäksi rakastan ruusuja ja vihreää teetä. Ja tämä lupaa kosteutta (hyvä!), antioksidantteja (kyllä, kiitos!) ja ihohuokosten supistusta (todellakin haluan!). En ole ehtinyt kokeilla vielä mutta odotukset ovat korkealla!


Siitä maagiseta glow:sta haaveillessani tilasin Pixin kuuluisan Overnight Glow Serumin. Ihoa kuoriva ja kirkastava ja samalla kosteuttava tiiviste. Minun korviin se kuulostaa ihanalta!

Seerumi sisältää mm. glykolihappoa, aloe veraa, kurkku-uutetta, A-vitamiiniä, C-vitamiiniä, E-vitamiiniä ja argininiä. Lupaukset ovat melko houkuttelevia:
terveempi ja tasaisempi iho, juonteiden häivytystä ja ihon pinnassa olevien auringon aiheuttamien vaurioden haalistumista. Ei paha!

Happoja sisältävät ihonhoitotuotteet ovat mun heikko kohta joten klikkasin seerumin ostoskoriin sen kummempia miettimättä.


Seerumi on pakattu sööttiin pipettipulloon. Iltaisin saa leikkiä pikku-kemistiä ja levittää happoa iholle, mikäs sen hauskempaa!

Ovelana tyttönä testasin tätä ensin Herra Savon iholle ja kun tuskanhuutoja ei kuulunut, kokeilin itsekin. Kevyttä kihelmöintiä ja ehkä kevyttä rusotusta lukuunottamatta mitään negatiivistä ei tapahtunut. Ja aamulla iho oli ehkä hiukan kuulakkaaman ja sileämmän näköinen ja tuntuinen. Jatkan seerumin käyttöä!


Tässä vielä Glow Serumin raaka-aineluettelo.

Sain ostokseni yhteydessä tuotelahjan - ihanan kasan kosmetiikka. Yksi lahjuskasassa ollut tuote oli sekin Pixi - tämä suloinen minikokoinen Glow Tonic (taas tämä maaginen sana, glow!). Eli glykolihappoa sisältävä kasvovesi. En ole vielä ehtinyt kokeilla.

Onko Pixi tuttu merkki? Onko kokemusta jostakin näistä tuotteista? Tai onko suositella muita kivoja Pixi-tuotteita?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!