17.12.2015

Tule joulu kultainen!


Taas spämmään glitterihässäköillä! Mut minkä mä sille voin - mikään ei piristä meikkiä niin kuin kimallus.

Tästä meikistä on tullut kehuja asiakkailta, kaupan myyjiltä ja kahvilan tädiltäkin. Puhumatta siitä että Herra Savo on ihan yhtä innoissaan glitterisistä meikeistä kuin minäkin :D Kyllä mä kohta jo kyllästyn glittereihin... ehkä...


Tällä kertaa meikin pääsävy on juhlava kulta. Jännää, aikaisemmin se ei koskaan ollu mun suosikkimeikkiväri, mutta nyt kun tukka on lila-violetti-vaaleanpunainen hattara, lämpimät kullansävyt toimii ihan eri tavalla. Ehkäpä juuri kontrastin ansiosta.


Tykkään niin hirveän paljon tästä Make Up Storen glitteristä! Se on Blue Moon ja olen esitellyt sitä blogissa useampaan kertaan, mutta kun se on niin nätti! Just täydellinen, ei liian keltainen kulta.

Alaluomella hohtelee Make Up Storen kultainen silmänrajauskynä Czar.


Muu meikki on turvallisia beigen, ruskean, kuparin ja vaalean kullan sävyjä. Rajauksen yläluomelle tein mustalla kynällä. Ja lisäsin irtoripset juhlavuutta tuomaan.


Tiedän että kultasävyinen meikki on ehkä suurin jouluklisee, mitä olla voi. Mutta silti tykkään tästä :)

Herra Savo yllätti mut tänään joulukranssilla ulko-ovessa ja jouluvaloilla sisällä. Ajatella että tyttö voi tulla niin onnelliseksi jouluvaloista! :D Mulla on ollut vaihe, kun en erityisemmin välittänyt joulukrääsästä, mutta nyt tuollaiset pienet höpsöt jutut tuntuu niin suloisilta! Kai sitä pehmenee iän myötä :D

Mitäs arvon raati, iskeekö kultameikit ja joulukoristeet?

MUS Glitter Blue Moon
MUS Mixing Liquid
MUS Eyepensils Czar (gold), Darkest Shadow (black)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!