4.1.2016

Foxy Stardust


Vapise lompakkoni, Make Up Storelle on tullut taas uusia kimallehoukutuksia!

Olen kantanut sieltä kotiin jo muutaman irtoglitterin (yritän nyt päästä mun glitteririippuvuudesta pikkuhiljaa eroon mutta heikolla menestyksellä!) ja mulla on muutama heidän Eye Dust (sellaisia värikkään, kimaltavan irtopuuterin näköisiä luomivärejä joilla luomelle saa hyvin kiiltävän efektin).Nyt MUSille tuli uusi kimallehässäkkä, joka on jotain siltä väliltä - astetta rakeisempi ja kimaltavampi kuin Eye Dust, mutta ei kuitenkaan ihan niin suurikokoista kimallejauhetta kuin varsinainen Glitter. Nämä uutuudet ovat nimeltään Stardust.

Valikoimassa on mm. ärhäkkä turkoosi sävy ja päheä musta kimalle. Silti mielenkiintoisimmalta minusta vaikutti punahehkuinen Foxy.
Kokeilin sitä.

Näissä on muuten samanlainen pakkaus kuin Glittereissä ja Eye Dusteissa, neliskulmainen pönikkä jossa musta krokokuvioinen korkki. Purkissa on 2g jauhetta mikä saattaa vaikuttaa vähältä, mutta itse asiassa riittää varmaan vuosiksi eteenpäin!

MUS Stardust Foxy

Minusta tämä on aika upea! Kimaltava, metallinen kuparisenpunainen. Foxy Stardust kuulostaa joltain pop-tähden nimeltä! Tai pornotähden! :D

Olen jo kirjoittanut, että tykkään näistä glittereiden ja dustien uusista neliskulmaisista pakkauksista, erityisesti korkeista. Korkin sisäpuolella on eräänlainen tulppa, sellainen pylpyrä. Pylpyrästä saa helposti otettua jauhetta siveltimeen, ei tarvitse työntää sivellintä purkkiin sisälle (siihen tarttuisi aivan liikaa jauhetta).

Lisäksi korkeasta purkista aine ei pölise niin helposti, kuin vanhoista matalista pyöreistä purkeista. Niitä vanhoja on jotenkin hankalaa käyttää - tuntuu että tuskin uskaltaa hengittää, ettei jauhe lennä ympäri kämppää! Ja aivastaminen avonaisen glitteripurkin lähellä on täysin NOOOO!

MUS Stardust Foxy

Tein silmämeikin neutraaleilla beigellä, mustalla ja ruskealla  jota piristin ripauksella punakuparista jauhetta liikkuvalla luomella.


Levitin Stardustin valmiin meikin päälle, liikkuvalle luomelle. Käytin levitykseen keinokuituista sivelintä jonka kastoin ensin Mixing Liquid-nesteeseen. Mixing Liquid on mainio mm. liimaamaan glitterit luomelle mutta kyllä se käy hyvin myös näitten hienojakoisempien dustien kiinnittämiseen. Sen avulla Stardust ei karissut silmän alle ollenkaan ja pysyi luomella koko työpäivän.

Itse asiassa nämä meikkikuvat on otettu vasta illalla, n. 9h sen jälkeen kun olin aamulla meikannut. Freesasin vain sisärajaukset.


Tykkään tosi paljon tästä punertavasta sävystä. Silmistä tuli kerralla sinisemmän väriset! Ilman Mixing Liquidia en kuitenkaan haluaisi sitä käyttää kun kammoksuttaa, että kimalletta tippuu silmien alle ja joka paikkaan. Mixing Liquidin kanssa tosin ei ole mitään ongelmaa.

MUS Microshadow Vanilla, Saga, Smog, Charcoal
MUS Eyepencil Darkest Shadow
MUS Stardust Foxy
MUS Eyedust Dust (silmän sisäkulma)

Onko Eye Dustit teille tuttuja juttuja? Tuleeko ylipäätään käytettyä tuollaisia "löysiä" luomiväripigmenttejä ja -kimalteita?

4 kommenttia:

 1. Taas on aivan mahtava silmämeikki! Todellakin, siniset silmät pomppaavat kuvastavat esille.
  Kun Kicksin hyllyt tyhjennettiin vanhanmallisista Make Up Storen pakkauksista, ostin EyeDustin. Taisi olla Pinky väriltään. En ole vielä kokeillut sitä :O
  -Tingeling-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) :) :)
   Mulla on vain pari Eyedustia, nekin uutta mallia, mutta käsittääkseni koostumus on sama. Vain pakkaus muuttunut. Dustit voi levittää hiukan kostealla siveltimellä (tavallinen kraanavesi käy), jos haluaa intensiivisempää kiiltoa ja väriä. Kosteana levitettynä eivät myöskään pölise silmän alle. Tai voi käyttää sitä Mixing Liquidia tai vastaavaa ainetta, mikä tekee tuloksesta vedenkestävän.
   Mulle Dustit ovat sellaisia "ylimääräisiä" meikin koristeluja. Eivät välttämättömiä, vaan sellaisia kivoja "leluja" joilla voi piristää meikkiä tarvittaessa :)

   Poista
 2. Mä en ole päässyt lainkaan tutustumaan pitkän kaavan mukaan Make Up Storen uutuuksiin. Olen niitä täältä lueskellut (tosi kiva, että postaat niistä), mutta lähellä ei ole jälleenmyyntiä...

  Nää eyedustit olen toistaiseksi jättänyt väliin, sillä kömpelö saa minun tapauksessani ihan uuden merkityksen. En ole edes uskaltanut ajatella irtopigmenttien ostamista kun kömpelyyden lisäksi jaan kotini kolmen kissan kanssa. Tosin yhden purkin olen Inglotilta ostanut aikoinaan, mutta pitänyt sen tiiviisti suljettuna yhtä kokeilua lukuunottamatta :D.

  MUS:n uuden pakkaustavan pylpyrä sen sijaan vaikuttaa ihan passelilta tavalta ottaa väriä, jos uskaltaa antaa ko. purkeille pikkusormen!

  Tekemäsi meikki on tosi kaunis ja korostaa hienosti silmiesi sinistä vivahdetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tuo lämmin punertava tuo hyvin sinisyyttä esiin.

   Sepä se, et jauhemaisten luomivärien kanssa pitää olla aika varovainen. Itsekään en varmaan uskaltaisi niillä leikkiä, jos olisi kissahyökkäyksen vaara :) Meillä oli joskus kissaherra joka tykkäs yhtäkkiä hypätä pöydälle kesken meikkaussession... Siinä ois säikähdyksestä lentänyt Dustit ja muut kaaressa :D Mut tuo uudenlainen pakkaus on selvästi parempi. Korkeahko purkki + kapea suuaukko, ei pölise niin helposti.

   Mä muuten muistan sen sun Inglotin pigmentin! Se oli tosi kaunis!

   MUSia on kyl tosi heikosti saatavilla. Sokoksilla paikoitellen on, tosin valikoima taitaa olla pienempi. Ja sit on kolme merkin omaa liikettä, Oulu, Kuopio ja uusi Helsingin lippulaiva Espalla... Näiltä löytyy kaikki, mitä Suomeen tuodaan. Nyt kun MUS täyttää 20v ja valikoimaa on uudistettu ja uusia juttuja tulee viikottain, sitä on ollut tosi mielenkiintoista seurata! Paras uutuus minusta on ollut se puuterimainen primer! :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!