4.1.2016

Ilman ylärajaa. Ekoja meikkejä paletilla Kat Von D Innerstellar


Jotenkin jumituin käyttämään useimmissa meikeissäni tummaa rajausta yläluomella, usein mustaa. Mutta välillä jätän yläluomen rajaamatta, vaihtelua sekin. Niin kuin tässä meikissä.


Käytin meikkiin pääosin sävyjä Kat Von D:n paletista Innerstellar.Oh, tämä paletti oli rakkautta ensisilmäykseltä! Ihana kokoelma viileitä sävyjä! Mukavaksi yllätykseksi osoittautui, että paletin luomivärit ovat oikeasti hyvälatuisia ja pigmenttisiä.

Silmän ulkokulmassa on matta musta sävy Killing Moon, luomivaossa purppuransävyinen Lunacy ja sisäkulmassa ja kulmaluulla matta kermanvaalea Lycan jonka päällä hieman hopeisenhohtavaa sävyä Moonshine.

Liikkuvan luomen keskellä oleva harmaahko sävy on Make Up Storen Marble Shadow Charcoal Gray.

Alaluomen rajausvärinä MUSin silmänrajauskynä Wave.


Tykkäsin tuosta meikistä. Tavallaan syvä musta silmän ulkokulmassa kompensoi yläluomen rajauksen puuttumista. Silti tuntui hiukan oudolta :) Mikä siinä on, että jostakin niin pienestä asiasta kuin silmänrajaus tulee yhtäkkiä niin vahva tapa?
Onko kokemuksia muista Kat Von D:n meikeistä? Mitähän mun kannattaisi tilata?

2 kommenttia:

  1. Tosi pähee alarajaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on se Wave-kynä :D Tuntuu että aina isken alaluomelle jotain sinistä kun tekee mieli piristää neutraalisävyistä meikkiä jotenkin. Toi kynä on helppo kun se myös pysyy tosi hyvin. Ei tarvii miettiä, onko paikallaan vai kulunut jo pois.

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!