5.1.2016

Voiko luonnollisessa meikissä olla violetit kulmakarvat?


Miten valitsette kulmakarvavärin? Mä oon tällä hetkellä vähän kahden vaiheilla. Välillä tartun blondille tuttuihin taupen, beigen ja vaaleanruskean sävyihin mutta välillä tekee mieli jotakin värikkäämpää.

Yleensähän neuvotaan, että kulmakarvoihin sopii hiusten väriin mätsäävä sävy, tai sitten asteen verran tummempi. Sellainen näyttää muka luonnollisimmalta. Mutta mitä jos tukka on lilansävyinen? Tarkemmin ottaen, tällä hetkellä lila hopeanharmailla raidoilla. Onko siinä tapauksessa violetti väri kulmakarvoihin se luonnollisin vaihtoehto?


Viime aikoina oon tehnyt enimmäkseen sellaisia aika rönsyileviä meikkejä. Vaihteeksi nyt tällainen rauhallisempi, lähes nude look. Paitsi että kulmakarvat ovat violetit.

Koko silmämeikki, kulmia myöten, on tehty mun uudella lempparilla, Kat Von D:n paletilla Innerstellar.

Jotenkin ihanan ristiriitaista, että hyvinkin räväkästä ja vahvasti meikatusta lookista tunnettu nainen on luonut paletin, jolla saa hyvinkin hillittyjä ja pehmeitä meikkejä! Nimittäin Innerstellar sisältää upeita tummia sävyjä, mutta myös sellaisia utuisia, viileän nuden värisiä luomivärejä. Ihan täydellisiä!

Tässä meikissä liikkuvalla luomella tummahkon viileän ruusukullan sävyinen 3am, ulkokulmassa matta tummahko ruskea Orion, varjostuksena matta viileä vaaleanruskea Night Crawler ja kulmaluulla sekä silmän sisäkulmassa vaalea kermanvärinen Lycan. Sisäkulmassa on vielä ripaus hopeista sävyä Moonshine.

Rajauksen yläluomelle tein mustalla sävyllä Killing Moon.

Kulmakarvavärinä purppuravioletti Lunacy.


Oon nyt tosiaankin tykästynyt violetinsävyisiin kulmakarvoihin :) Aluksi ajatus tuntui vähän hullulta (violetin luomivärin nimi, Lunacy, tuntui aika sopivalta!), mutta miksei muka vois olla värikkäitä kulmia? :)

Minkä väriset kulmakarvat sinulla on?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!