17.10.2016

Glitter tears


Leikin taas irtoglittereillä! Hups.

Tämä oli yksi mun työmeikki viime viikolta. Työporukalla keksittiin pitää lähestyvän Halloween-juhlan kunniaksi meikkikuva-arvonta ja siihen piti kehittää jotain hauskoja meikkikuvia. Noh, en oo vapaa-ajalla kyennyt meikkailemaan mitenkään ihmeemmin joten ajattelin et työpäivän meikki saa olla samalla mun osallistumismeikki (osallistun vielä parilla muulla meikkikuvalla, saa olla useampi kuva/henkilö).


(Hymyilytti hiukan kun samana päivänä mulla oli meikkiaisakkaana eräs rouva - hyvin tyylikäs sellaisella hillityllä, hiukan konservatiivisella tavalla - joka alkuun katseli meikkiäni hieman varautuneen näköisenä ja pariin otteesen tarkensi, että hän sitten haluaa sellaisen hillityn meikin. Ihana! :) Varmaan ajatteli että "Apua, mitähän tuo höppänä meikkaaja mulle tekee! Omatkin meikkinsä ihan levinneet!" Lopputuloksesta tuli kuitenkin mieluinen - ja sopivan hillitty!) Useampi muu asiakas taas kehui meikkiä. Meitä on moneen junaan, toiset tykkää, toiset oudoksuu, sehän on vain hyvä juttu.
 
Mutta eihän tämä nyt kovin kummoinen ole?
Meikin ainoa erikoisempi juttu on alaluomen glitterikyyneleet!

"Kyyneleet" ovat tietenkin irtoglitteriä jonka kiinnitin iholle Mixing Liquidin avulla, taas jälleen kerran. Alaluomella ei kimalteen lisäksi muuta olekaan. Samaa glitteriä taputtelin myös liikkuvalle luomelle.
Kyseessä on glitter Hologram, MUSin perusvalikoimaa. Ostin sen vajaa vuosi sitten ja esittelinkin silloin blogissa ( tässä ). Onneksi irtoglitterit ei kovin helpolla mene pilalle sillä purkin glitterimäärällä tekee meikit vielä eläkeiässäkin! :D (Siis jos ei keksi alkaa vetää naamaansa sellaisia drag queen-henkisiä glitteriövereitä!)


Huulipunaksi tässä lookissa valikoitui taas mattapuna Avery.


Ja mulla on uusi meikkipohjalemppariyhdistelmä! BareMinerals Prime Time Fair + Diorskin Forever = siisti mattapintainen iho! Tuo BareMinerals'n primer on muutenkin ihan huippukamaa :) Ens kerralla kun sivelen sitä nassuuni, pitääpä muistaa ottaa kuvat ennen ja jälkeen - ero on melkoinen!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. 😊 Näitä meikkikyyneleitä on instagram pullollaan mutta itse en oo aiemmin kokeillut 😊

   Poista
 2. Tosi kaunis meikki. Huulipunakin ihan perfect:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä niin tykkään tuosta huulipunasta!

   Poista
 3. Hymyilyttää vähän tämä rouvashenkilö, osaan kuvitella tilanteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, varmaan säikähti että meikkaan kaikki asiakkaatkin samalla tavalla kuin oman naaman 😝 Mutta oli tosi mukava rouva ja lopputulokseen olimme molemmat tyytyväisiä!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!