22.10.2016

Keltaista! Oranssia! Pilkkuja!


Halloween lähestyy!

Mutta mitä jos ei halua perinteistä pelottelumeikkiä? Ei halua olla pääkallo, zombie, vampyyri tai muuten vaan hämähäkkiverkkojen peitossa? Mitä jos haluaa vain niitä kirkkaita syksyisiä värejä ja mustaa mutta sillai nätisti? :)

Viime vuonna Halloweenin kunniaksi kokeilin tehdä pääkallomeikin.

 
Inspiroiduin perinteisistä Halloween-juhlaan liitetyistä väreistä - kurpitsojen täyteläinen oranssi, kynttiläliekin lämmin keltainen, syyslehtien punertavat vivahteet. Ja musta! Tottakai Halloweenina pitää olla mustaa!

Oranssi ja lämmin keltainen eivät ole mulle niitä tavallisimpia meikkisävyjä. Mutta muuten meikki pysyi turvallisella ei-pelottavalla puolella. Sirottelin silmien ulkokulmiin pilkkuja mustalla eyeliner-tussilla.

Huuliin tuli gradient-punaus oranssilla rajauskynällä ja metallinhohtoisella kullansävyisellä luomivärillä (MUS Moon Shadow Peach).

Vielä on viikko aikaa suunnitella Halloween-lookkia. Olen silloin töissä, meillä on sopivasti Makeup Weekend eli luvassa on paljon hässäkkää ja kaikenlaisia tarjouksia - ja tietenkin näyttävä meikki on silloin paikallaan! Mutta mitään omia teemajuhlia en ole suunnitellut, kunhan selviytyisin hengissä työpaikalta  kotiin :D

Mites teilläpäin, onko tulossa Halloween-bileet? Joko on asu ja meikki mietittynä?


4 kommenttia:

 1. Oliko se Makeup weekend ensi viikon lauantaina? Mietin jos tulis pyörähtää kun ens la on pikkujoulutkin :D
  Halloween kynsiä olen tehnyt mutta mitään meikkiä en varmaankaan tee. Ihanat rajaukset, huomio kiinnittyy niihin. Muutenkin kiva kokonaisuus hieman erilaisella Halloween meikillä :) huulet on hauskat ja "kurpitsaiset" :D

  VastaaPoista
 2. Makeup Weekend on 28. - 40.10. eli ens vk pe - su. Oon ite paikalla pe ja la 😊
  Tää oli sellainen kurpitsameikki 😃 Vähän hassu, mut Halloweenina saa olla!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Oon aamusta melkein viiteen asti. Tuu käymään 😊

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!