5.11.2016

Make Up Store Glitter Eyeliner


Nämä pikkuiset glitteripommit ovat käsittämättömän suosittuja!
Make Up Storen tuoteuudistuksen yhteydessä oli vaihe, kun vanhat glitterirajausvärit oli myyty loppuun mutta uusia ei vielä kaupoissa näkynyt ja kimallerajausvärejä kyseltiin jatkuvasti.

Nyt näitä taas saa - kolme värivaihtoehtoa on jo kaupoissa ja joulukuussa on tulossa lisää.


Sparkling Brown on lämmin kuparinen sävy, Showstopper kylmän metallin värinen ja Diamond vaaleampi hopea hologrammihohteella.


Ymmärrän hyvin, mistä suosio johtuu. Tämä on kiva pieni meikinpiristys esim. pikkujoulumeikkiin. Mitään ylimääräisiä työkaluja ei tarvitse! Ei pelkoa siitä että irtoglitter lentää ympäri huonetta, naamaa ja juhlakolttua, ei vaadita mitään erillistä glitterin kiinnitysainetta eikä erillistä sivellintä levitykseen. Linerin kaposella, pienellä siveltimellä on helppo tehdä ohuita viivoja. Kokematonkin meikkaaja varmasti onnistuu!


Itse tykkään enemmän irtoglitteristä jota voin levittää erilaisilla siveltimillä Mixing Liquid-nesteen avulla kapeina viivoina tai laajoille pinnoille. Mutta ymmärrän että monelle se on vähän liian hankala systeemi, varsinkin jos glitteriä tulee käytettyä harvoin.


Pikkujoulukausi on kaikenlaisen kimalteen kulta-aikaa. Tämä on se aika vuodesta, kun meikkiarat suomalaisetkin uskaltaa punata huulet kirkkaalla mattapunalla, satsaavat irtoripsiin ja haluavat kimalletta - panostetaan koko vuoden edestä!

Pyhäinpäivänä monilla näytti olevan juhlasuunnitelmia. Hopeinen glitterinen hämähäkkiverkko meikin jujuksi syntyi kahdessa minuutissa harmaan rajausvärin ja Showstopper-glitterilainerin avulla ja tyytyväinen asiakas läksi illan naamiaisjuhliin :)

4 kommenttia:

 1. Glitter eyelinerit on kivoja, itse kun en tykkää säätää irtoglitterin kanssa. Tällee talvella tulee käytettyä enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni bling-bling sopii hyvin pimeään vuodenaikaan :) Ja onhan nämä älyttömän helppokäyttöisiä!

   Poista
 2. Jee!! :D

  Diamond vaikuttaa kivalta. Odottelen muita värejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kieltämättä kiva hauska meikkikikka jos pitää saada nopeasti bilefiilistä meikkiin :) Joulukuussa pitäis kuulemma tulla vaaleanpunertava sävy!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!