29.11.2016

NARS Sculpting Multiple Duo Copacabana/Sidari Beach. Varjostuksia, korostuksia, swatcheja ja meikkikuvia.


Tämä vuodenaika on meikkibloggarille haastavaa aikaa. Luonnonvaloa on niukasti ja vaikka mulla on tehokkaat luonnonvaloa imitoivat kuvausvalot apuna, meikkikuvien ottaminen ei silti aina onnistu.

Nämä kuvat NARS'n korostus-/varjostuspuikosta ehdin sentään napata ennen pimeää.


NARS Scupting Multiple Duo Copacabana/Sidari Beach on mun uusin korostus-/varjostuslelu. Ostin sen Tukholman Sephorasta yli kuukausi sitten. NARS oli mulle tuttu lähinnä lehdistä ja netistä, ainuttakaan merkin tuotetta en aiemmin omistanut, siksikin kiinnosti ostaa jotakin mukaan. Täyden meikkitelineen valikoimasta valitsin NARS-kulttituotteeksi muodostuneet Multiple-puikot, tai siis tumman ja vaalean multiplen yhdistelmäpuikon. Niitä sai ostaa myös erikseen mutta ajattelin että tuollainen duo on vähän niinkuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla.


Tarjolla oli kolme eri sävyillä varustettua duo-puikkoa ja pienen pähkäilyn jälkeen päädyin ostamaan vaaleimman sävycombon: kaksipäisen puikon toisesta päästä saa pyöritettyä esiin voidemaisen korostusvärin NARS'n kulttisävyssä Copacabana ja toisesta päästä varjostuksiin tarkoitetun sävyn Sidari Beach.
 
Pakkaus on eleetön ja tyylikäs, mustaa muovia ja selkeät valkoiset tekstit. 

Puikon pahvisessa suojakotelossa oli vielä mukana käyttötarkoitusta selventävä kuva, jos vaikka joku nyt vuonna 2016 ja viime aikojen hurjan contouring-buumin jälkeenkään ei tiedä, mitä varten varjostus- ja korostustuotteet on :)


Ensivilkaisulla vaalea sävy Copacabana vaikutti tosi kivalta!Tummempi sävy Sidari Beach taas alkuun näytti aika oranssilta ja hieman sitä arastelin.

Itse asiassa lopulta kävi niin, että tummemmasta sävystä Sidari Beach tuli mun suosikki ja meikkien vakkarituote. Copacabanaan taas en oikein ihastunut.

Sidari Beach ei ole täysin matta vaan koostumuksessa on hienoista shimmeria. Iholla se on lähes huomaamatonta ja olenkin käyttänyt sävyä myös kevyenä varjostustuotteena. Sävyssä on kevyt persikkainen vivahde ja jotenkin se taikoo mulle sellaisen ei nyt ruskettuneen mutta aavistuksen verran päivettyneen ihon, antaa pienen häivähdyksen lämpöä talven kylmään kalpeuteen.

Copacabana on kiiltävämpi ja kimaltavampi, seassa erottuu selkeitä kimallehippusia. Itse sävy taas taas vois olla vielä vaaleampi, silloin se olisi minusta parempi. Sävy ei juuri erotu mun iholla, joskus näyttää jopa hiukan tummemmalta kuin ihoni sävy. Lisäksi sen koostumus on jotenkin omituinen - samalla kova ja liukas, kuin hieroisi kasvoja saippuapalalla. Ja iholle jää siitä silikoninen, kalvomainen tuntu josta en oikein pidä - se näkyy iholla sellaisena hieman suttuisena.
Aluksi luulin että kuvittelen vaan että Copacabana on erilaisen tuntuinen Sidari Beach-puikkoon verrattuna, mutta INCI:n mukaan koostumuksissa on oikeasti eroja.


Sidari Beach taas levittyy iholle ongelmitta - sivelen sitä kasvoille suoraan puikosta ja häivytän sormin, tämän helpommaksi ei enää meikkaaminen voi mennä!

Puikko ei ole rasvainen iholla eikä oikeastaan vaadi kiinnittämistä puuterilla. Rasvoittuvan nenäni varjostamiseen tykkään silti käyttää mieluummin puuterimaisia tuotteita.
 
Tältä Sidari Beach näyttää häivyteltynä iholle. Eli ei kovin ihmeelliseltä :) En pyri överivarjostettuun lopputulokseen. Posket eivät varjostamalla kuitenkaan mystisesti katoa minnekään. Mutta jännä juttu, kun olen käyttänyt tätä, tutut alkaa kysellä "oletko laihtunut?" :D Eli kai se jotain pientä mutta kivaa muutosta tekee.

Korostusvoiteena MUS High Tech Lighter Orion on edelleen mun ykkönen, Copacabana on siihen verrattuna vähän kökkö. Näissäkin meikkikuvissa highlightina Orion.

NARS sanoo että multiple-puikkoja vois käyttää myös esim. huulilla ja luomilla mutta hulimeikiksi ne on minusta liian silikonisia ja kuivia, luomille taas liian voidemaisia - mun rasvoittuvilla luomilla ei sellaiset pysy.

Haa! Mun tukka on vihdoin tarpeeksi pitkä että sen saa kiinni! pari vuotta kestäneen polkkatukkakauden jälkeen aika jännää :)

Onko NARS tuttu? Haluaisitko suositella jotain merkin tuotteita?

4 kommenttia:

 1. Kyllä varjostukset näyttää aina vaan hyvältä, se on minunkin suosikkiniksi saada kasvoista vähän kapeammat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tykkää arkielämässä sellaisista liian vahvoista varjostuksista, minusta ne sopii paremmin yökerhoon tai lavalle. Mutta tällä puikolla tulee sellaiset kevyet ja luonnollisen näköiset varjot, siksikin oon käyttänyt lähes päivittäin :)

   Poista
 2. Näyttää kivalta ja luonnolliselta :)

  Tää varjostusbuumi on sellainen juttu, jonka kelkkaan en ole päässyt. Mulla on toisessa poskessa sellainen juttu, mikä sotii sen kanssa jos haluaisi varjostusta laittaa. Sitä on vaikea selittää, mutta käytännössä se poski näyttää siltä, että varjostus on toilailtu vähän miten sattuu, jos sitä laittaa. Taitaa olla niin, että purulihas on enemmän koholla ja jotenkin tekee varjoa tai jotain ja ihan kuin iho punoittaisikin siltä kohtaa vähän enemmän. Mutta paksulla meikilläkään sitä ei oikein saa kuntoon, joten ehkä se purulihas on se syy :D

  Onko sulle tullut monesti sellaisia epäsymmetrisyyksiä vastaan ihmisiä meikatessa, että olet joutunut miettimään vaihtoehtoisia tapoja meikata tai ihan jättää pois, kun ei onnistu? Harvahan meistä symmetrinen on, ei sen puoleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta kaikki ihmiset ovat jollakin tavalla hiukan (tai hiukan enemmän) epäsymmetrisiä :) Se on ihan normaalia ja luonnollista! En muista koko seitsemäntoistavuotisen työurani aikana että olisin meikannut täysin symmetristä nassua 😀 Omakin on vinksin vonksin, eriparia silmät ja kulmat ja posketkin. Ei se oikeasti ole koskaan ketään häirinnyt (tai ei ainakaan kukaan oo asiasta koskaan mulle avautunut!). Itteä se eniten häiritsee, jos ketään. Välillä sitä on oman nassun suhteen niin kriittinen...

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!